Смаколики на подарунок від СРФМ - даруй солодкі ноти свята найріднішим

2023-01-03

Різдво - особливе свято, яке з самого дитинства асоціюється з родинним теплом, затишком, дивами та здійсненням бажань. Початок 2023 року приготував для нас сюрприз - відсутність морозів і снігу, але навіть це не повинно нас засмучувати і відволікати від підготовки до святкування. Саме напередодні Різдва ми починаємо метушитися у пошуках подарунків для близьких, ми прагнемо знайти те, що принесе їм радість і позитивні емоції. Напевне, вкрай важко зустріти людину, якій би не сподобалася традиційна випічка на Різдво Подаруйте рідним казку - замовте для них солодкі подарункові набори, а ми, Сім'я ресторанів Файного міста, залюбки їх приготуємо, запакуємо і вам швиденько доставимо! 

 

різдво з рестораном файного міста

Солодкі подарунки на доставку від СРФМ: зробіть близьким смачний сюрприз!

Наші заклади Файного міста вміють дивувати навіть під час Різдвяних свят, тому радять підготувати для близьких неповторні солодкі подарунки. Ми рекомендуємо вам звернути увагу на такі популярні позиції:

  1. Різдвяний пиріг штолен. Це традиційна німецька випічка, яка візуально нагадує кекс, щоправда вона смакує по-особливому, адже начинена апетитними та солоденькими сухофруктами. Зверху десерт щедро посипається цукровою пудрою, яка асоціюється зі снігом. Різдвяний штолен смакує кожному, адже він не надто солодкий. Цей пиріг чудово гармонує з кавою чи какао. А щоб підняти рідним настрій і їх зігріти, замовте до нього запашний пряний глінтвейн, у якому гаряче вино чудово поєднується з відповідними спеціями та свіжими фруктами.
  2. Горішки. Якщо ви шукаєте традиційний подарунок на Різдво, тоді ми вам радимо печиво горішки купити. Ці смаколики красиво запаковуються в святкову коробку, а отже залишають виключно позитивні емоції і створюють особливий настрій. Подаруйте такий набір печива найріднішим, вони будуть від нього в захваті та захочуть якнайшвидше скуштувати ніжне пісочне тісто та щедру начинку!
  3. Різдвяні пляцки. Солодкі подарунки на Різдво - це чудова нагода в черговий раз проявити найтепліші почуття, а тому ми рекомендуємо замовити торт “Бенто” чи “Карамельний”. “Бенто” особливий тим, що зверху прикрашається різноманітними тематичними написами та побажаннями, тому людина, яка його отримає, буде приємно вражена таким смачним і красивим презентом. Торт “Карамельний”, своєю чергою, припаде до душі справжнім ласунам, які не уявляють свого життя без солодкого.
  4. Макарунси. Ця випічка на Різдво ідеально підходить, адже вона пропонується з різними начинками та смаками. Тістечка невеличкі, але настільки колоритні, що припадуть до душі кожному ласуну. Потіште близьких чимось справді особливим, замовте такий солодкий подарунок в коробці.

печиво горішкиріздвяний штоленріздвяні пляцки

Ми вам рекомендуємо замовити солодощі, які випікаються нашими пекарами-кондитерами, а потім загортаються у святкову упаковку для створення особливого настрою! Плануєте візит в гості - потіште близьких найсмачнішими смаколиками.

Також вам може бути цікаво: Merry Christmas! Різдвяна випічка від закладів Файного міста

 

Зацікавили солодкі подарунки - Тернопіль доставка їжі завжди до Вашої уваги!

Ми, СРФМ, хочемо, щоб ваші Різдвяні свята пройшли максимально вдало та без зайвої метушні на кухні, а тому крім солодощів пропонуємо пісне меню. У нас ви можете замовити різдвяну кутю, приготовану зі збереженням українських традицій, та пампушки, які стануть ідеальним доповненням до святкового столу. Купити пампушки ви можете з різними начинками, обирайте ті, які найкраще смакують близьким, зробіть їм корисний і ситний подарунок! Якщо ви знаходитесь у передмісті чи місті Тернопіль, доставка їжі виконується за попереднім замовленням на нашому сайті fainemisto.com чи у додатку. Окрім цього, ми пропонуємо вам зателефонувати за номером 068-055-77-11 та обговорити усі деталі з адміністратором. Ви можете замовити їжу Тернопіль і відвідавши наші заклади Файного міста, адже ми завжди вам раді та готові дати корисні поради щодо вибору частувань. Проведіть Різдвяні свята смачно та весело, потіште близьких солодкими подарунками, створіть у ці дні для них казку, а ми, СРФМ, з задоволенням їй посприяємо! Доставка їжі Тернопіль від нашої дружної сім'ї - це чудова нагода, не відволікаючись від справ, зробити приємний сюрприз найріднішим! Спробуйте і ви не пожалкуєте, а ми бажаємо вам щасливого Нового року та справжнього сімейного затишку, особливо на Різдвяні свята!

Наступна стаття >Наступна стаття