Merry Christmas! Різдвяна випічка від закладів Файного міста

2022-12-30

На наступний день після Святої вечері настає велике та світле релігійне свято Різдва Христового, коли кожна родина зустрічається вже не за пісним, а за щедрим столом. В Україні його прийнято святкувати двічі: 25 грудня за новим стилем і 7 січня за старим. Господині готуються до відзначення цієї важливої події заздалегідь, проте, на жаль, не у всіх є час і можливість потішити членів своєї сім'ї власноруч приготованими стравами. Коли справа стосується солодощів, тут треба бути особливо уважними. Щоб смаколики відповідали специфіці святкового столу та події в цілому, варто детально ознайомитися з їхніми властивостями та складниками. Окрім цього, не всі господині можуть їх самостійно спекти через відсутність досвіду чи необхідного обладнання. Вирішення цього питання існує - щоб різдвяна випічка прикрашала стіл і тішила гостей, варто звернутися у заклади Файного міста, де працюють кваліфіковані пекарі та кондитери. Для випікання кожного смаколика вони використовують виключно свіжі інгредієнти, які ідеально один з одним поєднуються, створюючи справжні кулінарні шедеври. Ми, Сім'я ресторанів Файного міста, знаємо, які ласощі подати на Різдво та як викликати позитивні емоції у дорослих і діток.

різдвяні смаколики

Різдвяна випічка від СРФМ: які солодощі ми радимо вам скуштувати?

Незважаючи на війну та регулярний стрес, ми продовжуємо працювати та дарувати нашим клієнтам казку. Ми розуміємо, що кожна людина, особливо під час Різдвяних свят, мріє про дива та здійснення бажань, тому готові створити незабутню атмосферу. Наші ресторани Тернополя стараються потішити всіх своїх гостей, оскільки у нас пропонується найкраща різдвяна випічка. Її можна як подавати на святковий стіл, так і використовувати в якості смачного подарунку, коли планується гостювання. Ми, СРФМ, радимо вам замовити у нас такі оригінальні та традиційні різдвяні смаколики:

  1. Штолен. Різдвяний штолен - це десерт, який вперше з'явився в Німеччині, проте згодом став затребуваним у всьому світі, у тому числі в українській кухні. Він представляє собою кекс з дріжджового тіста з прянощами, цукатами і сухофруктами, який просочують гарячим маслом після випічки. Смаколику надається овальна форма, яка символізує немовля Ісуса. Щоб приємно здивувати гостей і потішити їх чимось оригінальним, вам слід замовити пиріг штолен у нас.
  2. Горішки. Це традиційна випічка, яка вже протягом десятиліть не втрачає своєї актуальності. Печиво горішки купити у нас ви можете різної ваги. Обирайте її в залежності від числа запрошених гостей!
  3. Панеттоне. Він представляє собою типовий італійський десерт, який з'явився ще за Римської Імперії. Древні римляни одного разу підсолодили звичний дріжджовий хліб цукатами, сухофруктами і медом, в результаті чого і створилася така випічка.
  4. Пляцки на замовлення. У нас ви можете замовити апетитний торт “Карамельний” чи “Бенто”. Це ідеальні смаколики, які сподобаються як малому, так і дорослому гостю. Ми рекомендуємо вам замовити різдвяні пляцки з символічними написами та побажаннями.

замовити тортріздвяний штоленкупити макаруни

Наші заклади Тернополя пропонують і інші оригінальні різдвяні десерти. Якщо ви вважаєте себе справжнім ласуном, бажаєте потішити гостей чи прийти до рідних не з пустими руками, замовляйте у нас найкращу тематичну випічку!

Читайте також: Пісне меню у ресторанах Файного міста

 

Замовити їжу онлайн, по телефону чи у закладі - обирайте самі найзручніший спосіб!

Щоб Різдво пройшло незабутньо, ми, СРФМ, рекомендуємо вам замовити їжу додому. Ця послуга у нас надається в межах міста та передмістя. Мінімальна вартість замовлення складає 250 грн. і 350 грн. в залежності від вашого розташування. Доставка їжі Тернопіль у нас можлива різними способами:

  • за номерами телефонів 098-055-77-11, 068-055-77-11, 0352-51-94-44;
  • на сайті fainemisto.com чи у мобільному додатку (перед тим, як замовити їжу онлайн, ви можете детально ознайомитися з особливостями кожної страви);
  • у наших закладах (якщо ви бажаєте дізнатися дещо більше про те, яка їжа на замовлення Тернопіль пропонується, завітайте до нас і поспілкуйтеся з адміністратором). 

Ми, СРФМ, щиро вітаємо вас з Різдвом Христовим, бажаємо здійснення всіх мрій і щоб ви відчули справжню казку у ці дні! Ми хочемо, щоб святкування пройшли не лише весело, а й смачно, тому пропонуємо найкращі десерти, які випікаємо з любов'ю!

Наступна стаття >Наступна стаття