Пісне меню у ресторанах Файного міста

2022-12-29

Святвечір - це особливе сімейне свято, яке супроводжується традиційним приготуванням 12 пісних страв. Кожна господиня відповідально підходить до організації Святої Вечері, проте через постійно активні темпи життя і відсутність вільного часу не у всіх є можливість відправлятися по магазинах у пошуках необхідних продуктів і поратися на кухні. Навіть це не має бути приводом відміняти святкування цієї важливої події. Ми, СРФМ, готові вам допомогти, адже у нас представлене особливе Різдвяне меню, яке неодмінно прикрасить ваш святковий стіл і збере цілу родину. Кожен член сім'ї буде в захваті від розмаїття страв, а тому довірте організацію Святої вечері нам, професійним кухарям, які цінують українські традиції та знають про них всі тонкощі. Відвідайте ресторани Файного міста або ж завітайте на наш сайт fainemisto.com, де зможете детально ознайомитися з меню та замовити їжу, а саме пісні страви на Різдво, що пропонуються у сучасному виконанні.

 

Святкуємо Святвечір: страви, що повинні бути на святковому столі!

різдвяне меню

В Україні в 2022-2023 році Різдво прийнято святкувати двічі: 25 грудня та 7 січня. У першому випадку піст припадає на 15 листопада-24 грудня за старим стилем і 28 листопада-6 січня за новим. Коли відбувається підготовка до святкування (24 грудня та 6 січня відповідно), необхідно знати, які варто приготувати 12 пісних страв на Різдво. Традиційним смаколиком вважається кутя, яка створюється з використанням маку та пшениці. Щоб зробити смак цієї страви більш оригінальним і насиченим, господині додають не лише ці основні складники, а й грецькі горіхи, мед і навіть сухофрукти. Окрім куті, на столі мають бути присутні такі різдвяні страви: борщ, пампухи, вареники, голубці, квасоля, тушкована капуста, мачанка з грибів, риба, вушка, варена картопля та інші. Їжа, в залежності від регіону та його особливостей, може відрізнятися, проте вся вона повинна бути виключно пісною. 

Особлива увага приділяється сервіруванню. Зазвичай, господині для прикрашання столу використовують скатертину білого кольору, що символізує непорочність і чистоту. Окрім цього, важливими атрибутами вважаються свічка та дідух. Вечеряти потрібно починати тоді, коли на небі з'являється перша зірка, саме вона і символізує звістку про народження Ісуса. Вечеря традиційно розпочинається з молитви і в подальшому супроводжується колядою.

 

Чим особливе меню пісних страв від Сім'ї ресторанів Файного міста?

Ми, Сім'я ресторанів Файного міста, готові організувати для вас незабутню Святу Вечерю, яка включає безліч традиційних пісних страв. Ми радимо Вам переглянути меню з ресторану На Небі, у якому представлені наступні частування:

  • Різдвяний рибний сет, який включає річкову та морську рибу, тигрові креветки, що подаються з апетитним підкопченим соусом;
  • Лосось під шубою, який кардинально відрізняється від традиційного салату “Шуба” та робить меню насправді колоритним і не схожим на буденне;
  • Олів'є з креветками, для приготування якого застосовуються досить цікаві та нетрадиційні компоненти, що ідеально доповнюють один одного;
  • Вареники з вишнею, картоплею чи соленим сиром, які стануть чи не найулюбленішою та найситнішою стравою для кожного гостя;
  • Креветки, що подаються у пікантному соусі та створюють неповторну смакову композицію;
  • Класичний узвар, що готується із запашних сухофруктів. 

Як бачите, наше меню пісних страв особливе, не схоже на ті, які ми звикли куштувати щороку. Приємно здивуйте гостей, запропонувавши їм виключно оригінальну пісну їжу, виконану на сучасний лад. Для нас важливо, щоб ви та усі запрошені були в захваті від кожного шматочка і щоб ця вечеря принесла лише посмішку та незабутні враження. Проведіть ідеально Святвечір - страви від СРФМ замовте та частуйте ними найрідніших!

 

Доставка їжі Тернопіль - послуга, яка заощадить ваш час і сили!

Якщо ви бажаєте скуштувати пісні страви на Святвечір, які принесуть лише задоволення, зверніться до нас. Щоб попередньо оформити замовлення, ви можете завітати у один з наших закладів та обговорити з нашим адміністратором усі деталі доставки. А ще зручніше та простіше - зайдіть на наш сайт fainemisto.com чи у мобільний застосунок, де зможете замовити доставку їжі в режимі онлайн. Ми, СРФМ, дбаємо про ваш комфорт, а тому радимо вам зв'язатися з нами за номером телефону 068-055-77-11. Файне Місто бажає вам щасливих Різдвяних свят і смачної куті, а доставка їжі Тернопіль зробить їх ще більш незабутніми, адже завдяки цій послузі вам вдасться вдало провести час з родиною, не клопотячись годинами на кухні. Усе, що вам потрібно, - це замовити їжу Тернопіль та дочекатися приїзду нашого кур'єра! Приділіть увагу та час родині, а підготовку до святкування Святої Вечері та Різдва довірте нам! Перегляньте пісні страви, меню яких пропонується у нас, та замовляйте найкраще для найкращих. Ми любимо вас і для нас важливо, щоб ви завжди цінували родинні зв'язки, щоб ви підтримували один одного та розділяли найприємніші емоції у колі близьких!

Наступна стаття >Наступна стаття