Соковитий гриль з ресторану Na Nebi: що замовити на доставку?

2022-09-08

Останні теплі дні минають так швидко! А саме тому, Вам слід ними насолодитися від душі. Проведіть час із найближчими людьми на свіжому повітрі, організуйте пікнік на природі. А його невід'ємною частинкою стануть, звичайно, страви на грилі. Довірте їх приготування популярному тернопільському закладу Na Nebi. Гриль меню настільки колоритне, що обрати улюблені смаколики вдасться кожному. Посмакувати стравами ресторан пропонує не лише у межах закладу, а й у будь-якому зручному для Вас місці. Для таких цілей пропонується доставка шашлика й іншої їжі, приготованої на грилі.

 

Гриль меню від На Небі: доставка шашлика Тернопіль і інших м'ясних страв

Страви гриль з ресторану На Небі готуються у гігантському куполі, розташованому у самому його серці. Меню різноманітне, а тому замовити улюблені смаколики зможе кожен бажаючий. Ресторан На Небі пропонує замовити наступні м'ясні страви:

  1. Стейк свинний. Ви коли-небудь куштували соковиті та ніжні стейки Тернопіль, які подаються на лаваші з міксом листя салату, помідорами чері, шашличним соусом і поливаються часниковою олією? Саме таку їжу готують кухарі у закладі На Небі. Спробуйте цю страву і Ви будете в захваті від особливих смакових поєднань.
  2. Шашлик свинний. Цікавить доставка шашлика Тернопіль? Замовте його будь-куди. Запашні та ніжні шматочки м'яса чудово поєднуються з томатами черрі, листям салату, маринованою цибулею, шашличним соусом і пікантною часниковою олією. Подається страва з лавашем власного приготування.
  3. Куряче філе-гриль у літньому стилі. Даний смаколик неодмінно сподобається любителям легкості. Він надзвичайно апетитний. Ця страва просто тане в роті. Замовте її на пікнік!
  4. Ребра-гриль. Цікавить гриль мясо? Ребра стануть ідеальним доповненням! М'ясо готується по унікальній технології. Додає йому насиченості аромату авторський соус, який створюється з застосуванням Jack Daniels та кока коли. Подаються реберця з обсмаженою картоплею та хрумкими битими огірочками.

Це далеко не всі страви на грилі, які представлені в меню. Воно також включає сети на компанію. Замовте ситний і колоритний сет “М'ЯСО З НЕБА”, до складу якого входять наступні компоненти: теляча вирізка, куряче філе, свинний шашлик і томлені свинячі реберця, що подаються на лаваші. Смак цих страв чудово доповнюють грильований кабачок, баклажани, печериці, синя капуста, помідори чері та картопля. Подається сет з житнім та пшеничним хлібом і трьома видами соусів: шашличним, перцевим, вітелло тоннато.

 

Овочі, морепродукти та риба гриль: обирайте, яка їжа на доставку Вам підходить!

Шукаєте найкращі ресторани Тернополя, де готуються страви для вегетаріанців чи просто прихильників риби, овочів, морепродуктів? Замовте смаколики у На Небі. У меню представлені наступні популярні позиції:

  1. Риба гриль. Вашій увазі пропонуються лосось чи форель. Риба попередньо проходить процес маринування, тому виходить надзвичайно ніжною й апетитною. Скуштуйте дані смаколики. Вони не лише піднімуть Ваш настрій, а й наповнять Ваш організм життєво необхідною енергією.
  2. Овочі на грилі. М'ясні страви ідеально доповнюють соковиті та поживні овочі. До складу страви входять: морква, буряк, картопля, синя цибуля, кабачок, баклажан, печериці. 7 видів овочів подаються на лаваші з соусом песто. Додатково вони поливаються ароматною часниковою олією, яка додає страві неабиякого аромату.
  3. Морепродукти. Хочеться насолодитися чимось екзотичним? Замовте креветки зі спаржею чи шатобріан. 

Як бачите, у На Небі пропонується не лише доставка стейків і шашликів. Тут є все для любителів риби, овочів і морепродуктів. Завдяки даним смаколикам, Вам вдасться організувати ідеальний пікнік у колі найближчих і найрідніших людей!

Читайте також: ТОП 6 страв з грилю у закладі Na Nebi

 

Доставка їжі Тернопіль чи бронювання столика - обирайте самі!

Бажаєте відвідати заклади Тернопіль, де готуються неповторні страви на грилі? Ласкаво просимо у На Небі. Насолодитися улюбленими смаколиками Ви можете у ресторані. Для цього резервуйте столик за номером 098-055-77-11 та обирайте найкомфортніше місце разом з нашим адміністратором. А коли хочеться залишитися вдома, в гостях чи на природі, тоді Вам неодмінно підійде шашлик Тернопіль доставка і іншої їжі. Для цього Вам слід зателефонувати нам за номером 098-055-77-11 та обговорити точний час приїзду кур'єра. А ще дуже зручно здійснювати замовлення на нашому сайті fainemisto.com чи у однойменному додатку. Вартість послуги залежить від Вашої геолокації. А коли Ви плануєте організувати дружні посиденьки, то вона обійдеться Вам абсолютно безкоштовно. Досить думати, як провести останні теплі дні. Відпочиньте на природі разом з друзями, родичами, колегами, коханою людиною! Поніжтесь на сонечку та скуштуйте вишукані страви на грилі від На Небі!

Наступна стаття >Наступна стаття