Сніданки NaNebi - коли ти сам задаєш тон своєму дню!

2023-08-02

Їжа безпосередньо впливає на твій настрій і продуктивність праці, а тому від того, як ти поснідав, залежить весь день. Задай йому тон і підбадьорь себе з самого ранку, а у цьому тобі на допомогу прийдуть сніданки, Na Nebi які готує. Ми - Сім'я ресторанів Файного Міста, яка турбується про старт твого дня і прагне, аби від розпочався максимально смачно та на позитиві. 

 

замовити сніданки на небі

Який замовити сніданок у Тернопіль і передмістя пропонує ресторан На Небі? Огляд найпопулярніших страв!

Досі думаєш, де замовити сніданки у Тернополі, та й такі, аби повністю задовольнили твої гастрономічні потреби - зверни увагу на меню з нашого ресторану української та європейської кухні На Небі. Ми пропонуємо тобі замовити не лише солоні, а й солодкі сніданки, якщо з самого ранку бажаєш підкріпитись смачними десертами. У нас ти можеш скуштувати наступні позиції:

  • пухкі та повітряні сирники з молочним шоколадом, що тануть в роті і дарують незабутні відчуття;
  • оригінальні тушковані сирники з ніжним і легким кокосовим кремом та зі свіженькими ягодами, щоб зарядити себе позитивом аж до обіду.

Якщо ти є прихильником ситних перекусів зранку, тоді ми радимо звернути увагу на солоні сніданки. У меню ти знайдеш такі варіанти:

  • бранч із соковитим курячим філе, що включає 2 смажених яйця, томати черрі, мікс салату, хрумкий бекон і ніжне куряче філе під соусом чеддер, страва доповнюється грінками власного виробництва й апетитним авторським соусом "Цезар";
  • тост із рваною креветкою та скрамбелом чи з лососем і авокадо для тих, хто мріє розпочати свій день з риби чи морепродуктів;
  • бранч Tower з лососем чи креветками на твій вибір, страва, що складається із трьох поверхів, вона неодмінно наситить організм кожного, хто обожнює збалансований сніданок, а не легкий перекус. 

До речі, якщо ти не можеш визначитися, який замовити сніданок і хочеш сформувати його самостійно, наш ресторан На Небі спеціально для таких випадків включив у меню позицію "СКЛАДИ САМ!" Її унікальність в тому, що ти можеш самостійно обрати з переліку страв основу, сир, соус, спосіб приготування яєць, випічку, овочі та зелень. Куштуй ту їжу, яка тобі понад усе смакує, пробуй той сніданок Тернопіль, який тебе точно зарядить енергією та подарує особливі емоції. Конструктор ланчів дозволить вибрати найсмачніше особисто для себе та те, що піднімає настрій! Повір, з таким сніданком тобі точно вдасться реалізувати все заплановане!

А коли у тебе немає змоги завітати до нас, ми готові приїхати до тебе, оскільки у Nanebi доставка їжі пропонується. Послуга є доступною не тільки для містян, але й мешканців ближніх сіл. Доставка сніданків неодмінно виручить тоді, коли ти хочеш провести свій вихідний у ліжку, а не поратися з самого ранку на кухні, якщо до тебе неочікувано завітали гості чи просто, щоб зробити приємний сюрприз другій половинці. У цих і інших випадках ми рекомендуємо замовити їжу з ресторану На Небі і ні про що не думати, а лише отримувати задоволення.

Читайте також: Обід в офісі? Сендвічі VS Комплексні обіди

 

Їжа з доставкою - це не лише сніданки! Проведіть час лайтово і розділіть свій вайб з нами!

До речі, сніданки - це не вся їжа з доставкою, яка пропонується. У нас ти можеш замовити їжу у Тернопіль чи приміські зони на будь-який смак, ми радимо обрати страви-гриль чи сети на компанію для відпочинку з друзями вдома чи на природі, перше, вареники чи комплексні обіди, щоб насититися у пік робочого дня, основу, гарніри, закуски та салати для оформлення святкового столу. Окремо представлене фуршетне меню, що чудово підходить для виїзних церемоній. Наша їжа на замовлення вабить своїм колоритом, будь на вайбі разом з нами і відпочивай так, як цього прагне душа! Ми залюбки зробимо посиденьки смачними та сповненими любов'ю, адже для нас важливо тішити тебе з самого ранку та до пізнього вечора. Переглядай меню більш детально на сайті і здійснюй замовлення, а наша СРФМ тобі його привезе туди, куди скажеш!

Наступна стаття >Наступна стаття