Смакуй домашньою їжею будь-де з обідами від ROAD

2024-06-24

Гарячі обіди – це те, без чого неможливо уявити продуктивний робочий день. Якщо ви хочете плідно працювати та гарно себе почувати в офісі чи на навчанні, важливо знаходити час для відпочинку й повноцінного прийому їжі. Ми рекомендуємо в обідній час забути про всі дедлайни, незавершені проєкти та побутові проблеми, й замовити обід в Тернополі від «РОУД», щоб насолодитись неперевершеною трапезою. 

 

Комплексні обіди в Тернополі від ROAD: смачніше, ніж вдома

Чим особливі обіди на замовлення від файного кафе? Тим, що це звична домашня їжа, яка викликає ностальгію та переносить вас у ті часи, коли бабуся чи мама годувала смачними традиційними стравами. Зараз безліч ресторанів пропонують різноманітне меню, проте часом хочеться простої їжі, яка буде приготована максимально по-домашньому та точно вгамує апетит. І саме такою є доставка обідів від ROAD!

Комплексні обіди з доставкою від нашого кафе представлені у трьох варіантах:

  • Комплекс 1. Традиційний борщ зі сметаною та житнім хлібом подарує нереальне гастрономічне задоволення. На друге – картопляне пюре з зеленню та маслом, що подається з курячим філе. Свіжості додасть салат з буряка, фети та волоських горіхів. А смачний узвар з сухофруктів втамує спрагу та принесе ностальгічні відчуття. 
  • Комплекс 2. Якщо ви планували замовити обід в офіс, який точно вразить любителя української кухні, цей варіант для вас. На перше – юшка з білими грибами та житнім хлібом. На друге – пікантна картопля по-селянськи та запечені курячі крильця. Щоб збалансувати смакові поєднання, страва подається з салатом, в основі якого капуста. Як і у першому варіанті, обід доповнений узваром. 
  • Комплекс 3. Обіди на доставку від «Роад» хоч і традиційні, але також досить різноманітні. У сеті №3 перша страва – це зелений борщ зі щавлем та яйцем. Такий рідний, ностальгічний смак родом з дитинства точно не залишить вас байдужими! Основна страва – плов зі свининою. Доповнюється страва битими огірками, житнім хлібом та узваром. І ви ще сумніваєтесь, що комплексні обіди в Тернополі ROAD – це найкращий варіант для смачної перерви? Хутчіш оформляйте замовлення.

Обіди в офіс – це дійсно зручно. Вам не потрібно готувати їжу самостійно, думати, де розігріти її на роботі, або ж ходити по закладах в пошуках вільного столика для швидкого перекусу. На це все витрачається занадто багато часу – краще завчасно оформити доставку ROAD та насолодитись сповна обідньою перервою. 

Подивіться на українську та європейську кухню по-новому разом з нами, адже сучасні інтерпретації втілені в кожній страві! Ми гарантуємо, що ви залишитесь задоволені сервісом обслуговуванням, адже наша команда використовує виключно свіжі продукти, перевірені рецепти та вкладає частинку душі у кожну страву, які ми доставляємо для вас.

Читайте також: Обіди в східному стилі від Янг - варто того, щоб спробувати!

 

Чому варто замовити обід в Тернополі саме від «Роуд»? Переваги доставки їжі

ROAD в Тернополі – меню, яке перенесе у щасливі моменти життя, викличе ностальгію та подарує приємну домашню атмосферу навіть в робочих умовах. Доставка обідніх комплексів можлива з 10:00 до 13:00 та здійснюється не лише по місту, а й у передмістя. Така послуга є актуальною для офісних працівників, студентів та навіть фрілансерів, які бажають влаштувати смачну перерву на обід. 

Щоб замовити обід в Тернополі, напишіть нам або зателефонуйте. Також можна оформити доставку через додаток FAINE MISTO. Ціни у «Роуд» досить доступні, тому не відмовляйте собі в задоволенні та не економте на збалансованому харчуванні – довірте нам свій обід, а ми неодмінно виправдаємо ваші очікування. 

ROAD – більше, ніж доставка їжі. Це турбота, домашній затишок та смак родом з дитинства!

Наступна стаття >Наступна стаття