Смачний обід, який обираєш сам - НаНебі

2023-05-05

Незважаючи на активні темпи життя та постійний рух, ми повинні завжди правильно харчуватись. Окрему увагу необхідно приділити саме обіду, адже він вважається основою всього раціону. Від того, що ми їмо, залежить не лише відчуття ситості, а й настрій, самопочуття, бажання працювати. Саме з цих причин від швидких перекусів у найближчих кіосках чи магазинах варто відмовитись, замість такого харчування слід обрати збалансоване та поживне. Якщо ти бажаєш смачно та ситно поїсти, завітай у ресторан НаНебі, де окремо у меню представлені комплексні обіди. А коли у тебе немає вільного часу чи змоги прийти у наш заклад, ми, СРФМ, готові запропонувати таку корисну та практичну послугу, як доставка обідів. Вона надається не лише в межах Тернополя, а й у прилеглі села, тому де б ти територіально не знаходився, ми привеземо улюблені страви максимально швидко, щоб навіть не встиг зголодніти.

 

Склади у нас ідеальний комплексний обід: меню створене на будь-який смак!

Меню обіду у нашому ресторані європейської та сучасної української кухні Na nebi особливе, адже страви ти можеш обрати на власний розсуд. Вони стануть ідеальним доповненням не лише твого особистого перекусу, а й під час проведення, до прикладу, ділової зустрічі з потенційним або ж наявним бізнес-партнером. Якщо ти йому запропонуєш завітати у наш ресторан, він самостійно зможе замовити ту їжу, яка йому найбільше до вподоби, а вибір її тут доволі великий. Цікавить ідеальний комплексний обід - меню детально вивчай й визначайся, яка з наступних позицій підходить саме тобі:

доставка обідів нанебі

  1. Ланч LIGHT, що включає основну страву та салат. Це чудовий варіант для тих, хто бажає поїсти швидко, проте доволі ситно. 
  2. Ланч LIGHT, до якого входять перша страва та основа. Обравши дану позицію, ти не лише наїсишся від душі, а й наповниш свій організм тепленькою рідкою їжею, якої так не вистачає протягом дня.
  3. Ланч LIGHT, де перша страва подається з салатом. Даний варіант ідеально підходить для тих, хто не дуже зголоднів і слідкує за фігурою. Його дуже часто обирають жінки, адже основна страва та поживний салат легко засвоюються і наповнюють організм життєво важливою енергією.
  4. ЛАНЧ MAX. Якщо ти дуже голодний, то ця їжа на замовлення неодмінно заморить черв'ячка. Спробуй з'їсти все: перше, основу та салат. Обравши даний ланч, ти залишишся ситим аж до самого вечора, будь впевненим у цьому!

До слова, в якості перших страв ми пропонуємо на твій вибір курячий бульйон, червоний борщ, легендарний бограч. На друге асортимент ще більший. Ми раді подати в якості основної страви котлету по-київськи з картопляним пюре, томлену телятину, різні види італійської пасти, масляну рибку, свинні медальйони чи курочку. Салати у нас для комплексного обіду теж готуються різні. Обирай сам, що тобі подобається: "Цезар", "З прошутто", "З брі та печеним буряком" чи "З мустардою та моцарелою".

У нас пропонуються не тільки надзвичайно смачні, а й корисні обіди. Ми їх готуємо із відбірних компонентів, завжди подаємо свіжими та ще гарячими, коли цього потребує рецептура. Наші обіди збалансовані, адже щоденне їх вживання гарантує відмінне самопочуття та чудовий настрій. Для нас важливо догодити тобі і з естетичної точки зору, навіть якщо ти вирішив замовити їжу на доставку, вона гарно подаватиметься та сучасно виглядатиме. Ми приділяємо увагу кожній деталі, тому обідай у нашому ресторані або ж замовляй улюблений варіант ланчу туди, куди тобі зручно. 

Читайте також: 5 причин замовити обід в Янг

 

У нас ти можеш замовити їжу у Тернополі чи передмісті не лише для ситного обіду!

Якщо немає змоги відволіктися від буденних справ, але ти бажаєш скуштувати з На Небі комплексні обіди - доставка прийде на допомогу! Наша Сім'я ресторанів Файного Міста піклується про кожного, тому ти можеш замовити їжу у Тернополі та передмісті. До речі, ми привозимо не лише смачні обіди. У нас ти можеш замовити страви для веселих вечірніх посиденьок, романтичної вечері чи просто, щоб самому смачно поїсти по завершенні виснажливого дня. Заходь на fainemisto.com і більш детально ознайомлюйся з нашим меню. Ми раді тобі запропонувати вишукані страви на грилі порційні чи на компанію, ідеальні салати, шо так красиво оформляються, апетитні закуски для буденного чи святкового столу, традиційну їжу української кухні в ультрасучасному виконанні та інші кулінарні шедеври, від яких пальчики оближеш і завдяки яким проведеш час незабутньо! Ще одна наша фішка - наявність дитячого меню, яке не лише смачне, а й дуже корисне. Заходь до нас або ж замовляй страви, щоб відпочити від душі вдома, на природі чи в гостях у близьких людей, а ми доставимо все лише найсмачніше для кожного члена сім'ї!

Наступна стаття >Наступна стаття