Смачна їжа для посиденьок з друзями - Пасаж Адлера 13

2023-09-11

Відпочинок з друзями - це завжди цікаво, весело та захопливо, а щоб він пройшов якнайкраще, чудовим рішенням буде замовлення їжі у Тернополі. Завітайте у ресторан Пасаж Адлера 13, аби насолодитися вишуканими бургерами, закусками чи сетами на компанію, а коли немає можливості посидіти в нас, їжа з доставкою по місту та прилеглих селах прийде на допомогу. Сім'я ресторанів Файного Міста здатна зробити будь-які посиденьки, де б ви територіально не знаходились, максимально вдалими та незабутніми.

 

замовити бургери пасаж адлера

Що замовити поїсти з друзями: варіації бургерів, сетів і закусок!

Досі думаєте, що замовити поїсти з друзями, - ми раді запропонувати вам найкращі бургери. У меню представлено безліч позицій на будь-який смак. До прикладу, любителям соковитого та ситного м'яса неодмінно припадуть до душі бургери "Техас", "Black баффало з телятиною", "Premium" та інші. Ви та ваші друзі обожнюють ніжну та запашну курочку - ідеальним вибором стануть "Chicken burger", "В'єтнамська школярка", "Chicken cheese burger". Можливо, ви чи хтось із ваших друзів є вегетаріанцями, тоді до вашої уваги легендарна позиція "Доньки м'ясника". Візуально бургер нічим не відрізняється від м'ясного, проте замість продуктів тваринного походження у ньому містяться рослинні компоненти. Одним словом, у нашому меню ви знайдете все, що потрібно для справді веселого відпочинку, а невід'ємною їжею для посиденьок компанією вважаються саме соковиті, ситні та такі апетитні бургери. Коли не виходить поласувати ними в нашому закладі, доставка їжі по Тернополю та передмісті виручить у будь-якому випадку.

Ще одне чудове і, що не менш важливо, вигідне рішення - страви на компанію. Нашими фаворитами є наступні набори:

  • Beer set з прошутто. Справжня насолода для людей, що обожнюють пінне. Набір включає: копчений сир "косичку", прошутто, мексиканські начос, хрусткі грісіні, запашні грінки з цибулі, наділений насиченим смаком сир пармезан і 2 види соусів. 
  • Happy Friends. Ще один сет на компанію для любителів курочки та сиру, до складу якого входять курячі стріпси та крильця баффало, сирні кульки, хрустка картопля-фрі, чіпси начос і традиційні картопляні.
  • Cocktail set. Коли збирається компанія жінок чи істинних гурманів, цей набір стане найкращим варіантом. Замовляйте його і отримайте 3 сорти сирів (пармезан, дор блю та камамбер), прошутто, грісіні, цибулевий багет і оливки. Ці смаколики створюють ідеальний тандем з абрикосовим джемом і свіжими ягодами. Коктейльний сет найкраще гармонує з червоним, білим чи рожевим вином, ще більш насичуючи витончений смак напою.

А якщо у кожного з вас гастрономічні смаки різні, то ми раді представити порційні закуски. Найчастіше обирають для вечірнього відпочинку сирні кульки з ягідним чи сметанковим соусом, бастурму з чіпсами начос, картопляні діпи з беконом, курячі стріпси з ніжним соусом блю сліз і інші страви. 

Читайте також: Тераса Пасажу Адлера - улюблене місце тернополян, щоб відпочити за смачним коктейлем

 

Їжа з доставкою від СРФМ - це легко, доступно, швидко та зручно!

Якщо вас цікавить доставка бургерів у Тернополі і інших страв для драйвового відпочинку, оберіть Пасаж Адлера! Для замовлення їжі по Тернополю і у приміські зони телефонуйте нам за номером 068-055-77-11. У закладі Пасаж Адлера доставка можлива і при попередньому оформленні замовлення на сайті fainemisto.com та в додатку, де ви також можете більш детально переглянути меню. Зробіть релакс з друзями не лише веселим, а й смачним, а для цього актуальною буде їжа з доставкою від СРФМ. Ми піклуємось про ваш відпочинок, де б ви не були та що б не запланували. Організовуйте посиденьки вдома, на природі чи на робочому місці - ваше дозвілля пройде ще краще з нашими бургерами та закусками.

Наступна стаття >Наступна стаття