Смачна їжа без глютену: що скуштувати у закладі Кафе Моне? - Огляд страв

2022-10-11

Глютен представляє собою природний білок, який входить до складу пшениці, ячменю, жита. Саме тому він міститься у більшості хлібобулочних і кондитерських виробах. А ще його нерідко застосовують для отримання густих йогуртів, кетчупів, соусів. Даний компонент часто додається і до крабових паличок, ковбаси, шоколаду. При зловживанні глютен наносить організму шкоду, а саме викликає:

  • алергічні реакції;
  • інтоксикацію організму;
  • розлади шлунку та інші проблеми.

Щоб їх уникнути, рекомендується вживати страви без глютену. І саме їх пропонуємо замовити ми, Сім'я ресторанів Файного міста. Разом із клінікою лазерної косметології МОНЕ ми відкрили унікальний заклад Кафе Моне. Тут представлене Вашій увазі безглютенове меню, яке розроблялось професійними кухарями та досвідченим інтегративним нутриціологом, кандидатом медичних наук Анною Цимбалюк. У такому тандемі ми створили не лише корисні, а й надзвичайно смачні безглютенові страви. 

десерт без глютену

Страви без глютену теж бувають смачними: завітайте у Кафе Моне та переконайтесь в цьому!

У нас готується вишукана здорова їжа, яка не містить глютену. Ми пропонуємо Вам скуштувати як солоні страви, так і десерти. Вони неодмінно припадуть до душі, адже виглядають чудово. По структурі та стилю подачі смаколики практично нічим не відрізняються від тієї традиційної їжі, яка при надмірному споживанні шкодить здоров'ю. У нас Ви можете замовити різноманітні солоні страви, серед яких:

безглютенове печиво

  • солоні боули;
  • чіабата з буряковим чи класичним хумусом;
  • французький киш з хумусом;
  • брускети з поживними начинками;
  • асорті делікатесів;
  • індичка з песто у вівсяній чіабаті та інші смаколики.

Вони збагачені клітковиною, правильними білками та жирами. В якості додатків ми застосовуємо колаген, МСТ-олію та інші компоненти, які позитивно впливають на організм. Їжа без глютену, яка готується у нас, відмінно смакує, тому сподобається навіть найвибагливішим гостям. 

Якщо для Вас важливе здорове харчування, це не означає, що потрібно обмежити себе в десертах. Наші солодкі страви збалансовані та корисні. Скуштуйте їх і Ви в цьому неодмінно переконаєтесь. Ми пропонуємо Вам спробувати такі десерти без глютену:

  • безгрішне шоколадне печиво;
  • безгрішний горілий чізкейк Сан-Себастьян;
  • морозиво власного виробництва, створене на основі натуральних фруктів і ягід;
  • легкий ягідний тарт;
  • безгрішне брауні та інші смаколики.

Вони неодмінно сподобаються кожному ласуну, адже їхній смак неперевершений. А стиль подачі викликає ще більше бажання якомога швидше їх спробувати.

Читайте також: Особливості закладу та кухні Cafe Mone

 

Здорова їжа - це смачно! Дізнайтеся, як ми працюємо.

У нашому закладі Кафе Моне пропонується виключно правильне харчування. Ми працюємо з 8 години ранку. Завдяки цьому, у нас Ви можете не лише смачно пообідати та повечеряти, а й ситно поснідати та зарядити себе життєво необхідною енергією на весь день. А ще Ви можете замовити страви без глютену та скуштувати їх будь-де, адже у нас надається послуга самовиносу. Всі страви та напої запаковуються в зручний і стильний еко-посуд, який викликає ще більший апетит. Відвідайте нас хоча б один раз і Ви обов'язково переконаєтесь у тому, що безглютенове харчування теж буває смачним. Щоб дізнатися більш детальну інформацію про меню та концепцію закладу, завітайте на наш сайт fainemisto.com чи у мобільний застосунок. А якщо виникли питання щодо вибору конкретної страви, задайте їх нашим кваліфікованим офіціантам. Вони неодмінно порадять, що краще замовити у тих чи інших випадках!

Наступна стаття >Наступна стаття