Особливості закладу та кухні Cafe Mone

2022-10-07

Останнім часом дедалі більше людей почали приділяти увагу своєму раціону. Адже від нього безпосередньо залежить їх настрій і самопочуття, заряд енергії та рівень працездатності. На жаль, не всі знають про те, яка їжа вважається корисною, а яка - шкідливою. Саме тому ми створили спеціально для Вас, тих, хто хоче бути здоровими та почуватися бадьоро, заклад здорового харчування Кафе Моне.

 

Кафе здорового харчування Cafe Mone у місті Тернопіль - корисна та смачна їжа для кожного!

Ресторан здорового харчування Cafe Mone пропонує Вашій увазі не лише корисні, а й надзвичайно смачні страви та напої. А ще вони чудово виглядають, адже майстерні кухарі приділяють особливу увагу їх оформленню. Якщо Ви бажаєте замовити корисну їжу, то Вам однозначно слід завітати у цей колоритний заклад. Здорова їжа та напої, що представлені у меню ресторану, розроблені під суворим контролем дипломованого інтегративного нутриціолога, кандидата медичних наук Анни Цимбалюк. Вони вважаються абсолютно безпечними до вживання, адже не містять глютену, рафінованого білого цукру, лактози, шкідливих рослинних жирів і інших компонентів, які у надмірній кількості негативно впливають на стан організму.

здорова їжа тернопіль

 Замість страв зі шкідливими добавками в наше меню здорового харчування входять смаколики, збагачені відбірними збалансованими інгредієнтами, клітковиною, корисними білками, правильними жирами. В якості підсолоджувачів кухарі застосовують натуральні замінники. Для прикладу, до страв і напоїв можуть додаватися колаген, МСТ-олія й інші компоненти. 

В закладі Cafe Mone пропонується здорове харчування, меню якого включає різноманітні смаколики - як солоні, так і солодкі. До складу десертів не входить білий рафінований цукор, хоча за смаковими властивостями вони нічим не відрізняються від традиційних, які при надмірному вживанні шкодять здоров'ю, негативно впливають на фігуру, стан шкіри, волосся, нігтів. У Кафе Моне Ви можете замовити здорову їжу без вмісту глютену і лактози. А чи знали Ви, що глютен вважається потужним алергеном? А ще дана речовина може призвести до розладів шлунку та інтоксикації. Лактоза теж вважається шкідливою добавкою. Адже вона може спровокувати не лише ожиріння, а й розвиток цукрового діабету 2-го типу. А ще дана речовина деструктивно впливає на стан зубів.

 У закладі Кафе Моне представлена виключно корисна їжа, яка ідеально підходить для вагітних жінок, годуючих матусь, дітей, людей похилого віку, професійних спортсменів і всіх тих, хто слідкує за власним здоров'ям. Кафе здорового харчування окремо пропонує смачні страви та напої для веганів і вегетаріанців. Він знає все про особливості такого раціону до найдрібніших деталей.

Також може бути цікаво: Зустрічайте відкриття нового закладу Mone Cafe в колаборації з клінікою краси Моне

 

Здорове харчування: чому Вам варто спробувати меню від Cafe Mone?

десерт без цукру

Шукаєте кафе в Тернополі, де у меню представлене виключно здорове харчування? Саме таким є заклад Cafe Mone. Ми рекомендуємо обрати саме його з наступних причин:

  1. Для створення страв і напоїв застосовуються виключно свіжі та сертифіковані продукти.
  2. Вся їжа характеризується відмінним смаком і сучасною подачею.
  3. У меню є окремі позначки, завдяки яким Ви зможете дізнатися більш детально про особливості страв.
  4. При потребі офіціанти нададуть Вам корисну консультацію у тих випадках, коли у Вас на певний компонент алергія чи він просто Вам не подобається.
  5. Кафе Моне працює з 8 години ранку, тому тут Ви маєте можливість смачно поснідати та зарядити свій організм бадьорістю на весь день.
  6. У закладі надається послуга самовиносу. Замовляйте улюблені страви та смакуйте ними там, де Вам зручно.

Більш детальна інформація щодо особливостей закладу та меню, представленому в ньому, пропонується на нашому сайті fainemisto.com. Обирайте корисне харчування та почувайтеся завжди відмінно! Досягайте нових звершень, а Cafe Mone Вам у цьому допоможе!

Наступна стаття >Наступна стаття