Зустрічайте відкриття нового закладу Mone Cafe в колаборації з клінікою краси Моне

2022-09-22

Їжа, яку ми вживаємо, відіграє надзвичайно важливу роль у нашому житті. Від якості харчування залежать наш настрій і самопочуття. Воно також впливає на зовнішній вигляд. Саме тому ми рекомендуємо йому завжди приділяти особливу увагу. Корисна їжа - це запорука здоров'я та краси. А щоб у цьому переконатися, ми радимо відвідати наш новий заклад, розташований у самому серці Тернополя, Cafe Mone. Ми створили його спільно з клінікою лазерної косметології Моне. 

 

Кафе здорового харчування Моне: про концепцію і філософію нашого нового закладу!

“Здорова їжа - це смачно!” Саме такою є філософія нашого Cafe Mone. Ми її постійно дотримуємось, тому Ви залишитесь задоволеними не лише асортиментом страв і напоїв, а й їхнім вишуканим смаком, сучасною подачею. Тут ми пропонуємо виключно здорове харчування, меню якого детально розроблялось під контролем інтегративного нутриціолога Анни Цимбалюк і за участю професійних кухарів. Воно настільки колоритне, що іноді можна розгубитись. Для нас важливо, щоб Ви після куштування смаколиків залишились не лише ситими, а й бадьорими. Ми прагнемо того, щоб Ваш настрій був завжди на висоті! А саме тому вміємо правильно поєднувати корисні інгредієнти і створювати справжні кулінарні шедеври. Ви будете здивовані, але здорове харчування буває ще й надзвичайно смачним. Відвідайте наш заклад здорового харчування Кафе Моне і переконайтесь у цьому! Ми раді зустріти вагітних жінок і годуючих мам, діток різного віку, а також веганів і вегетаріанців. Та й взагалі нам приємно бачити усіх, хто слідкує за собою і своїм здоров'ям!

 

кафе здорового харчування

Здорове харчування меню: які страви та напої ми пропонуємо для Вас?

У нашому кафе здорового харчування меню розроблялось з урахуванням Ваших побажань і потреб Вашого організму. У ньому представлені страви та напої, до складу яких не входить глютен, сильний алерген і подразник кишківника. Окрім цього, ми відмовилися додавати до смаколиків білий рафінований цукор. А він, до слова, вважається головним ворогом красивої фігури. Замість нього ми використовуємо безкалорійний замінник, у якому містяться корисні та поживні пробіотики. Також гідною альтернативою вважаються такі природні підсолоджувачі, як натуральний мед і сироп топінамбура. Наше збалансоване харчування також не має у своєму складі лактози, як ворога номер один для ідеальної шкіри, фігури та здорової підшлункової залози. Усі страви, які пропонуються у нашому меню, багаті на корисні нутрієнти, клітковину, МСТ, колаген, які позитивно впливають не лише на зовнішній вигляд, а й загальне самопочуття.

Наше кафе здорового харчування розробило вегетаріанське меню. Воно включає страви та напої, до складу яких не входять м’ясо, птиця, риба, розпушувачі, желатин і інші різновиди тваринних білків і жирів. Вегетаріанська їжа, яку ми готуємо, створюється із застосуванням яєць, молокопродуктів, меду й інших поживних і збалансованих компонентів. У нас також представлене веганське меню. Воно створювалося з урахуванням потреб веганів, а саме тому Ви не знайдете у стравах і напоях жодних інгредієнтів тваринного походження, у тому числі меду, яєць, молочної продукції. Всі веганські та вегетаріанські страви готуються на професійному рівні. Виникли питання чи сумніви щодо вибору певного смаколика? Ознайомтесь уважно з позначками перед кожною стравою або ж звертайтеся за допомогою до наших досвідчених офіціантів чи адміністраторів. Вони залюбки порекомендують, що краще обрати, коли на певний продукт алергія чи він просто не подобається на смак.
 

Як здорова їжа впливає на наш загальний стан: замовляйте корисні смаколики у Cafe Mone!

Корисне та збалансоване харчування - це дійсно важливий вклад у здоров'я та довголіття. А ще воно впливає на наш зовнішній вигляд. Адже у людей, які вживають правильну їжу, завжди красива шкіра та волосся, міцні нігті, здорові зуби. Та й взагалі вони почувають себе енергійно і у них надзвичайно багато сил для досягнення поставлених цілей. Заходьте на наш сайт fainemisto.com, де зможете більш детально ознайомитися з меню, яке ми пропонуємо. Ми раді бачити Вас у Cafe Mone. Тут завжди панує затишна атмосфера. А щоб посмакувати улюбленими стравами за межами закладу, пропонуємо Вам скористатися послугою самовиносу. Насолодіться смаколиками в парку чи в гостях, на робочому місці чи вдома. До речі, ми починаємо свою роботу о 8 ранку, завдяки чому Ви можете замовити ідеальний сніданок, який зарядить Вас позитивним настроєм та силами на весь день!

Наступна стаття >Наступна стаття