Смачна вечірка: паназіатська кухня у нічному клубі ЯНГ

2019-05-26

Відпочинок з друзями може відбуватися у будь-якій формі, адже вас поєднують спільні захоплення. Але іноді виникає бажання спробувати щось екзотичне. Нові і незвичні відчуття дарує азіатська і східна кухня. Жителям і гостям Тернополя пощастило, адже втілити в життя план щодо сміливих гастрономічних експериментів дуже просто. Потрібно лише відвідати клуб YOUNG. Тут пропонують екзотичні страви і напої в автентичному виконанні.

YOUNG: паназіатська кухня для справжніх гурманів

sushiЦе дуже популярна концепція, і нові заклади реагують на зростання попиту. Переважна більшість ресторанів та барів адаптують незвичні страви до місцевих смаків. Такі формати мають право на існування. Але в YOUNG суворо дотримується стандартів. Якщо вас цікавить справжня паназіатська кухня, саме тут можна познайомитися з автентичними стравами народів Японії, Китаю, В’єтнаму і Таїланду.

YOUNG пропонує найпопулярніші страви у класичних і сучасних варіаціях. Їх готують кваліфіковані і талановиті кухарі, що ставляться до своєї роботи, мов до мистецтва. Такий підхід вивів ресторан східної кухні на найвищі сходинки в рейтингу популярності в Тернополі.

Важлива особливість ЯНГ - якісні інгредієнти, що використовуються для приготування страв. Ресторан співпрацює з кращими постачальниками продуктів. В сукупності з майстерністю кухарів цей фактор дозволив досягнути неабияких успіхів. В місті знає кожен - тут готують найсмачніші суші Тернопіль.

YOUNG: нічний клуб з екзотичною родзинкою

 

Вдала вечірка з друзями повинна проходити в веселій атмосфері розваг. Близьким людям завжди цікаво разом, незалежно від обставин. Але смачні напої, дизайн приміщення, музика надзвичайно важливі для створення настрою для відпочинку. Нічний клуб YOUNG - особливе місце на мапі розважальних закладів Тернополя.

Оригінальний формат відчувається у всіх проявах:

  • Дизайн в азіатському стилі в сучасному варіанті гармонійно поєднується з музикою популярних діджеїв та гуртів з Японії, Китаю і Таїланду.
  • Лаундж бар з комфортними меблями. Затишна атмосфера, смачні напої та їжа. Тут створені ідеальні умови для спілкування з друзями і рідними.

Атмосфера клубу здатна ввести в оману. В відгуках відвідувачі досить часто вказують, що тут можна на деякий час забути про розташування закладу. Виникає враження, що ви знаходитесь не в Україні, а на курорті в одній з країн Азії.

Клуб YOUNG стане чудовим вибором для відпочинку. Дозвольте собі отримати нові враження і яскраві емоції. Вечірка в колі друзів промайне швидко і подарує багато приємних спогадів.

Наступна стаття >Наступна стаття