Смачна італійська їжа до ваших дверей - доставка Antica Eatery!

2023-08-29

Ми, як і ви, полюбляємо італійську кухню за розмаїття і вишуканість смаків, створення відчуття ситості та завжди красиве оформлення страв. Саме з цих причин прийняли рішення відкрити італійський ресторан у Тернополі Antika Eatery, ідейний заклад, в якому ви відчуєте неабиякий затишок і на мить подумаєте, що опинилися в сонячній Італії. Наш ресторан доволі просторий, тут панує лаконічний і стриманий, проте надзвичайно сучасний інтер'єр. У нас ви можете організовувати як буденні посиденьки, ділові чи романтичні зустрічі, так і відзначати знаменні у житті події. Все завдяки тому, що меню італійського ресторану включає страви як для традиційного вечірнього відпочинку, так і їжу, що чудово доповнює святковий стіл.

 

Подобається італійська кухня - виконайте замовлення їжі з ресторану АНТІКА!

Коли у вас немає можливості відвідати наш ресторан італійської кухні Антіка, ми, незважаючи ні на що, готові задовольнити ваші гастрономічні побажання. Оскільки у нас пропонується така послуга, як доставка італійської їжі, ви можете нею насолоджуватися будь-де. Не менш важливим є те, що страви ми привозимо не лише по місту, а й у приміські зони. Замовити доставку їжі ми радимо в таких випадках:

  • коли очікуєте на візит гостей або ж вони прийшли несподівано, а холодильник порожній чи в ньому немає того, чим можна приємно здивувати;
  • якщо плануються святкування, а відзначити подію хочеться в неформальній обстановці, наприклад, вдома, на природі, в офісі;
  • ви повернулися з роботи чи навчання, а готувати, аби смачно повечеряти, немає бажання та сил;
  • прагнете зробити приємний сюрприз коханій чи коханому;
  • збираєтеся на природу, але готуватися до пікніка самостійно зовсім не хочеться.

замовити їжу антіка

Ці та інші причини дуже часто спонукають здійснити замовлення їжі , а коли ви є любителем італійської кухні, то найкращим рішенням стануть страви з нашого закладу Антіка на доставку. Серед фаворитів хочемо відмітити:

  • Неаполітанську піцу. Це одна з найпопулярніших позицій, яку найчастіше замовляють на доставку. Замовити італійську піцу в нас слід тому, що ми її готуємо по унікальній технології, де тісто проходить процес тривалої витримки. Начинки представлені настільки різноманітні, що вам вдасться вибрати як традиційну, так і авторську піцу.
  • Ексклюзивні бургери. Напевне, ви подумаєте, що бургери не мають жодного відношення до кухні Італії, проте нам вдалось зламати цей стереотип. Для отримання такої страви у нас використовується не кругла булочка з кунжутом, а італійське фокаччо. Таких варіацій немає ніде, ні в Тернополі, ні в Україні, тому ми радимо з ресторану Антіка замовити неаполітанські бургери.
  • Паста. Це ще одна доволі затребувана позиція на доставку. У меню представлено безліч варіацій пасти на будь-який смак і з різними начинками. Тут знайдуть фаворитів прихильники як ситного м'яса, так і поживної риби, морепродуктів.

Це далеко не всі позиції з меню, які ви можете замовити з доставкою по місту та передмісті. Більш детальну інформацію про асортимент їжі та напоїв дізнавайтесь на нашому сайті.

 

Ласкаво просимо у ресторан італійської кухні Антіка!

Подобається італійська їжа - доставка стане чудовим рішенням, коли немає змоги завітати до нас, проте якщо ви знайшли вільний час, ми рекомендуємо прийти у наш ідейний заклад Антіка. Завітавши сюди, ви опинитесь в місці, де панують спокій і затишок, де завжди привітно вас зустрінуть і запропонують найкращий столик. Відчуйте атмосферу сонячної й романтичної Італії прямо вдома, а в цьому вам допоможе наш концептуальний ресторан АНТІКА!

Читайте також: 5 піц з закладу Antica Eatery, які варто замовити хоча б раз

Наступна стаття >Наступна стаття