5 піц з закладу Antica Eatery, які варто замовити хоча б раз

2023-08-21

Ми обожнюємо італійську кухню, як і ви, саме тому нещодавно відкрили ресторан Antica Eatery. В меню концептуального закладу представлено безліч страв, проте провідні позиції серед наших гостей займає піца на замовлення. Це їжа, яку можна назвати універсальною, адже вона може бути елементом як святкового, так і буденного столу, її зручно їсти навіть руками на природі чи за допомогою столових приборів, будучи в гостях. Так, ми дбаємо про ваш комфорт, завдяки чому у нас можлива доставка піци з Антіки по місту та приміських зонах. Відчуйте справжні неаполітанські смаки та розділіть свої незабутні емоції з ближніми там, де зручно.

 

Доставка піци у Тернопіль і передмістя: топові страви, які слід скуштувати хоча б раз!

замовити піцу антіка

Вам, напевне, цікаво, яку варто заказати піцу в Тернополі з ресторану АНТІКА першочергово. Ми рекомендуємо вам обрати одну з наступних позицій:

  • Di Stagione. Ця піца характеризується унікальними смаковими поєднаннями, де два види авторських соусів відмінно гармонують із цукіні, сезонними томатами, прошутто котто. Щоб додати страві більш насиченого смаку й аромату, перед подачею ми її поливаємо часниковою олією. Скуштуйте дану позицію і ви переконаєтесь в тому, що вона особлива.
  • Тартуфо з куркою. Якщо ви обожнюєте ніжне запечене курча, тоді ця страва вам припаде до душі. Ми радимо замовити доставку піци, в якій соковите дієтичне м'ясо у поєднанні ексклюзивною трюфельною пастою, свіженькою руколою та запашним пармезаном створює неповторний тандем.
  • З лисичками. Скуштували розмаїття піци в Тернополі з грибами - оцініть і цю! Для її приготування ми використовуємо ароматні лисички, прошутто котто, ніжну моцарелу та запашну цибулю. Щоб додати страві довершеності смаку, наприкінці її посипаємо пармезаном і руколою.
  • З анчоусами. Хочете здивувати себе та близьких чимось справді нестандартним - вам підійде піца з анчоусами, доставка якої виконується з закладу АНТІКА. Ця позиція викличе інтерес у прихильників морепродуктів, де свіженькі анчоуси поєднуються з каперсами. Цей універсальний дует чудово доповнюють моцарела, страчателла, оливки. 
  • Карне. Цікавить оригінальна м'ясна піца - ми рекомендуємо замовити нашу авторську розробку. Готується страва на томатній основі, а в якості начинки ми застосовуємо прошутто, салямі, печений перець, моцарелу, рікоту.

Оберіть одну з перелічених вище позицій і ви оціните її оригінальність, унікальність. Це особливі смаки, яких ви точно не куштували, а коли їх спробуєте, то отримаєте безліч позитивних емоцій і нових смакових відчуттів. Доставка піци - це завжди чудова ідея, коли хочеться розслабитися, провести час з близькими чи просто приділити увагу собі. Організовуйте святкування і не забувайте, що якщо вирішите замовити піцу на доставку, то точно не прогадаєте! Ваші гості будуть в захваті від цікавих смакових поєднань, в результаті чого розглянуть піцу як неаполітанську їжу з зовсім іншої сторони.

Читайте також: Огляд смаків італійської піци Antica

 

Замовити доставку піци чи скуштувати в закладі - ми у будь-якому випадку вам раді!

Плануєте заказати піцу додому, в гості, на пікнік чи в офіс - надайте перевагу стравам, що створюються в ресторані Антіка! Окрім перелічених вище, у нашому меню представлено і безліч інших позицій, в тім числі традиційних. Для здійснення замовлення рекомендуємо вам зв'язатися з адміністраторами за номером 068-055-77-11 або ж завітати на сайт fainemisto.com. Доставка піци в Тернопіль і прилеглі села виконується швидко, бо ми турбуємось про вас, де б ви не були. Найкраща італійська піца в Тернополі - та, що готується в закладі АНТІКА, а щоб відчути весь спектр емоцій, завітайте до нас. Ви будете вражені нестандартною подачею страви, адже ми її не розрізаємо, а довіряємо цю дію вам. Розділити піцу ви зможете за допомогою спеціальних ножиць, в результаті чого вона не втратить своєї соковитості! Ресторан Антіка - це традиційна італійська кухня в сучасному баченні, ми створили його для того, аби ви змогли насолоджуватися улюбленими стравами! Нам вдалось перейняти кулінарні традиції Італії і втілити їх у представлену в меню їжу, у тім числі в справжню неаполітанську піцу, що випікається у дровяній печі!

Наступна стаття >Наступна стаття