Огляд смаків італійської піци Antica

2023-08-10

Напевне, немає такої людини, яка б не була в захваті від піци, адже ця страва італійської кухні настільки різнобарвна і, водночас, універсальна, що прийде на допомогу у різних ситуаціях. Її можна подавати на святковий стіл чи використовувати в якості основної їжі для романтичного вечора. Саме піцу доволі часто замовляють на корпоративи, дні народження, зустрічі випускників і інші події. Вона стане чудовим рішенням тоді, коли ви зголодніли на роботі, а можливості вийти в класну піцерію немає. Найсмачніша піца - це привід зібрати компанію і поділитися новинами, настроєм, планами. А коли це піца з Антіки, нашого ресторану італійської кухні, - то це ще й море позитиву, вишуканий смак, насичений аромат, досконала подача, апетитні бортики, які точно не залишаться в тарілці! До речі, її ви можете куштувати будь-де, адже ми надаємо послугу доставки по місту й околицях!

замовити піцу антіка

 

Якщо справжня піца італійська, то однозначно Антіка: огляд популярних позицій!

Наш італійський заклад АНТІКА позиціонує себе як ресторан античної італійської кухні в сучасному баченні. Ми приділили окрему увагу піці, адже дана їжа вважається чи не найвідомішою у італійців. Меню піци з Antica-Eatery включає наступні позиції:

  1. Маргарита. Якщо вас захоплює витонченість і мінімалізм у кулінарії, то ця справжня італійська піца неодмінно вам припаде до душі.
  2. Веган. Це чудовий варіант для вегетаріанців, оскільки до складу страви не входять м'ясні інгредієнти.
  3. Салямі. Якщо ви цінуєте справжні італійські піци, замовте страву з салямі Негроні на томатній основі.
  4. Кальцоне. Традиційна закрита піца, наповнена салямі, прошутто крудо, моцарелою, ароматним печеним перцем. Насичений аромат їй додають свіжі базилік і руккола, а також класичний італійський пармезан.
  5. Мортаделла. Дана позиція неодмінно зацікавить тих, хто прагне відчути нові смакові нотки. Це піца, де італійська варена ковбаса поєднується з фісташками, страчателлою та моцарелою.
  6. Сирна. Якщо ви обожнюєте сир, спробуйте у нас замовити піцу з трьома його різновидами. Доповнена страва ексклюзивним трюфельним медом і свіжою соковитою грушею.
  7. З анчоусами. Цікавить оригінальна та смачна піца - меню перегляньте і зробіть свій акцент на позиції, де каперси ідеально гармонують з анчоусами, моцарелою, страчателлою й оливками.
  8. Тартуфо з куркою. Представляє собою справжню неаполітанську піцу з трюфельною пастою та ідеально запеченим курчам.
  9. Карне. Ексклюзивна варіація м'ясної піци, де основними компонентами виступають прошутто та салямі. Їх смак ефективно доповнюють печений перець, рікота, моцарела.
  10. Di Stagione. Фішкою страви є додавання двох різновидів соусів. Вона чудово підійде для вегетаріанців і людей, які обожнюють цукіні, сезонні томати, прошутто котто.

Це далеко не вся представлена в меню піца, доставка якої виконується з нашого ресторану Антіка. Відчуйте справжній вайб, а для цього або завітайте до нас, або замовте найсмачнішу піцу на доставку!

Читайте також: 4 причини чому піца робить нас щасливішими

 

Бажаєте відчути, якою є на смак справжня неаполітанська піца, - доставка з Антіка стане чудовим вибором!

Хочеться провести час в неформальній обстановці чи ситно пообідати на робочому місці - ми радимо замовити доставку піци. Послуга актуальна для тернополян і мешканців ближніх сіл. Щоб нею скористатися, вам слід перейти на наш сайт чи зателефонувати на номер 068-055-77-11. Вартість послуги залежить від геолокації та суми в чеку, при великому замовленні вона надається безкоштовно. Відпочивайте весело, почувайтеся драйвово, домовляйтеся за зустрічі і будьте на чілі - наша доставка піци в Тернопіль і околиці стане чудовим доповненням вашого вайбу! 

Наступна стаття >Наступна стаття