4 причини чому піца робить нас щасливішими

2023-08-09

Традиційна італійська піца - це страва, яка стала нашим вірним супутником і помічником чи не у всіх життєвих ситуаціях. Вона підходить для звичних вечірніх посиденьок, ситних обідів, урочистостей чи романтичних побачень. Крім цього, коли ви бажаєте наодинці покуштувати щось смачненьке після важкого дня - чудовим рішенням стане замовити піцу додому. Вона прийде на допомогу, якщо неочікувано завітали гості і вам ніяково, адже в холодильнику немає жодних гостинців. В такій величезній популярності немає нічого дивного, адже смачна піца робить нас щасливими і вирішує безліч задач! 

 

замовити піцу антіка

Смачна піца робить нас щасливими не лише через відмінний смак і створення відчуття ситості!

Правильно приготована піца - це не лише соковита начинка, сир і ніжне тоненьке фокаччо, а й заряд необхідних для організму речовин на весь день. Вона робить нас не просто ситими, а щасливими, тому що:

  1. Має привабливий зовнішній вигляд, вишуканий смак і неповторний запах. Насичений аромат, який відразу після отримання піци потрапляє в наш мозок, сприяє ще більш активному виробленню серотоніну, “гормону щастя”. Він ніби повідомляє організму, що скоро той отримає щось справді смачненьке.
  2. Об'єднує людей. Коли ви збираєте близьких, радісним стає кожен, а якщо ви плануєте провести вечір зі смачною їжею, то ідеальним виходом стане піца на замовлення. Поділіться апетитними шматочками, розкажіть цікаві новини, розділіть радість сьогодення і просто хороший настрій з тими, хто для вас важливий. Вона стане ідеальним рішенням при плануванні як міні-посиденьок, так і драйвового відпочинку з величезною компанією. Важко уявити страву, яка так само добре розділяється на шматочки між кількома людьми. Піца - це, перш за все, порційна їжа., при цьому її ви можете вживати як руками, так і за допомогою столових приборів. Як наслідок - ваш час у колі сім'ї та друзів пройде відмінно.
  3. Сприяє виробці серотоніну з вуглеводів. Ви будете здивовані, але піца, яка вважається джерелом вуглеводів, наповнює наш організм серотоніном. Частково це пояснюється тим, що коли хочеться піцу заказати і така тяга задовольняється, ваш мозок починає виробляти серотонін. Коли ви її їсте, то заряджаєте свій мозок вуглеводами, які так потрібні для вироблення “гормонів щастя”. У даному випадку важливу роль відіграє начинка, адже продукти, які містять триптофан, допомагають підвищити ефективність вироблення серотоніну. Через це вам періодично хочеться заказати піцу з такими інгредієнтами, як курка та шпинат!
  4. Дає змогу наповнити організм корисними калоріями. А чи задумувались ви коли-небудь, чому частіше приваблює жирна, солена та копчена їжа? А все завдяки тому, що в ній міститься максимум калорій. Коли їх організм отримує в значній кількості, він повністю задовольняється. Скуштуйте і ви піцу для того, щоб переконатися в правдивості теорії!

Так, це основні причини, чому піца робить нас щасливими. Подаруйте собі відмінний настрій і ви, а задовольнить всі потреби ця традиційна італійська страва!

 

Піца з доставкою з закладу Антіка: подаруйте собі щастя!

Шукаєте, де у місті Тернопіль піца неаполітанська готується - ми раді представити вам концептуальний ресторан Antica Eatery, який відкрився нещодавно, щоправда вже встиг стати відомим. Тут пропонується справжня італійська піца на замовлення, для створення якої ми використовуємо виключно автентичні кулінарні технології. Тісто проходить тривалу витримку, а начинка настільки щедра, що ви неодмінно залишитесь задоволені стравою. До речі, піцерія Антіка дає можливість поласувати їжею не тільки всередині закладу, а й за його межами. Наша особливість - швидка доставка італійської піци по місту та приміських зонах. Для оформлення замовлення звязуйтеся з адміністрацією за номером 068-055-77-11 чи робіть це на сайті. Піца з доставкою - must have, коли:

  • очікуєте гостей або вони прийшли несподівано;
  • є бажання подарувати щастя другій половинці;
  • планується святкова подія;
  • хочете пообідати в офісі, а до ресторану Antika добиратись далеко або через брак часу не виходить.

Доставка піци у Тернопіль і передмістя - запорука відмінного настрою, а тому аби почуватися щасливими, звертайтесь до нас!

Читайте також: Які традиційні італійські страви обов'язково варто скуштувати в Антіці?

Наступна стаття >Наступна стаття