Шукаєте заклад для найважливішої події свого життя? З Nanebi все пройде на висоті!

2023-08-10

Коли закохані планують створити сім'ю і прагнуть, аби весільна церемонія залишила незабутні спогади, вони до цієї події ретельно готуються. Щоб все пройшло ідеально, варто, в першу чергу, вибрати відповідний ресторан для весілля. Він має бути комфортним і просторим, а для естетів - зі стильним і сучасним інтер'єром. Дуже важливу роль також відіграє кухня, адже банкетне меню на весілля суттєво різниться від звичайного як по переліку страв, так і по оформленню. Якщо ви націлені на вишукане святкування, тоді у нас є чудова пропозиція - ресторан На небі.

замовити страви нанебі

 

Шукаєте ресторан на весілля - оберіть На Небі, місце, де створюються сім'ї!

Весільне меню в NA NEBI манить своїм колоритом. Ми раді представити вам бездоганні закуски, основні страви та салати. Якщо ви плануєте святкування в нашому залі, то ми готові запропонувати наступні популярні смаколики:

  • рибний сет чи м'ясне плато, приготовлене у нашому ексклюзивному грилі;
  • овочі гриль, які чудово підійдуть в якості як основної страви, так і закуски;
  • оригінальне дорадо, що попередньо запікається в солі і має супер-цікаву подачу;
  • солоні еклери, брускети з розмаїттям смаків, сирні чи м'ясні делікатеси, що служать бездоганними закусками;
  • салати з тунцем чи слабосоленим лососем для прихильників риби, з печеними перцями та страчателою, якщо ви та ваші гості в захваті від італійської кухні, з телятиною й овочами, аби наїстись від душі. 

Крім цього, вам немає потреби шукати кондитера, який займеться випіканням головної страви весільної церемонії, адже у нас також можна замовити торт на весілля. Ми пропонуємо безліч варіацій даного десерту, серед яких: “Снікерс”, “Наполеон”, “Грильяжний”, “Естергазі”, “Малина-фісташка”, різновиди чізкейків. Наша фішка в тому, що ви можете забрати або, навпаки, додати улюблені інгредієнти і розробити дизайн смаколика за індивідуальним бажанням.

Ми готові прийти на поміч і в тому випадку, коли планується проведення виїзної весільної церемонії, оскільки у нас надаються послуги кейтерингу. Щоб все пройшло максимально вдало і кожен гість залишився задоволеним застіллям, ви можете замовити закуски на фуршет. Брускети, солоні еклери та макарунси, апетитні шоти чекають на вас. Спробуйте замовити виїзний фуршет у нас і ви не розчаруєтесь, адже в наші обов'язки входить не тільки доставка страв, а й їх правильне оформлення. 

Читайте також: Як підібрати весільний торт, щоб задовольнити смаки всіх гостей? - розбираємо разом із Файною пекарнею

 

Просторий зал для весілля, вишукане меню і привітний персонал - все, що потрібно для ідеального банкету!

Досі шукаєте заклади і ще не визначились, де провести весілля в Тернополі, - ласкаво просимо в NA NEBI. Це не просто вишуканий ресторан, а місце, де створюються сім'ї і панує виключно позитивна атмосфера. Сам банкетний зал для весілля просторий, тому кожному учаснику застілля буде де розвернутись. Та й не всі ресторани Тернополя для весілля можуть потішити мальовничим краєвидом, проте тільки не На Небі. Розташований заклад на 6 поверсі у сучасній будівлі, з вікон якої видніються чарівні пейзажі. Так, це чудова можливість зробити яскраві знімки, викласти їх в сторіс чи включити у весільний фотоальбом. Наш ресторан на весілля ідеально підходить ще й тому, що тут працює не лише дружелюбний, а й кваліфікований персонал. Адміністратори враховують все до найдрібніших деталей, а офіціанти працюють так швидко та кмітливо, що завжди все встигають і оцінюють ситуацію на столі. Заходьте на наш сайт fainemisto.com, аби дізнатись більше про те, чому варто провести банкет саме тут або ж замовити фуршет на виїзд.

Наступна стаття >Наступна стаття