Як підібрати весільний торт, щоб задовольнити смаки всіх гостей? - розбираємо разом із Файною пекарн

2023-07-24

Одним із найочікуваніших весільних обрядів є нарізання торта. Раніше замість нього українці використовували коровай, який прикрашався калиною, як символом кохання та сімейного добробуту, та квітами, що асоціювалися з жіночою красою. Щоб показати, хто в домі хазяїн, молодята змагалися, хто відірве більший шматок. Зараз весільні традиції трішки змінились і на сучасних весільних церемоніях замість короваю використовується торт. Він символізує благополуччя та матеріальну забезпеченість, а також вважається “побажанням” щасливого та безтурботного сімейного життя. Саме тому до його оформлення нареченій і нареченому потрібно підійти з максимальною відповідальністю. Такий десерт має не тільки подобатися візуально, а й смакувати чи не кожному учаснику застілля. Звичайно, задовольнити потреби та уподобання всіх гостей неможливо, проте варто докласти якомога більше зусиль, аби їм догодити. Смаки тортів пропонуються різні, тому іноді виникають сумніви, на якому варіанті зупинитися. А коли доходить справа до декору, то тут стає ще важче, адже так хочеться прикрасити десерт бездоганно, врахувавши кожну деталь. У вас планується весілля і ви мрієте отримати найкращий смаколик - Файна пекарня готова прийти на допомогу. У нас працюють досвідчені кухарі-кондитери, які у процес випікання та декорування десертів вкладають душу, а все завдяки тому, що Сім'я ресторанів Файного міста дбає про вас і прагне задовольнити усі побажання.

 

замовити торт

Замовити весільний торт від Файної пекарні щоб задовольнити гостей свята: оригінальний декор та різноманітні смаки

Напевне, вам цікаво, як обрати весільний торт таким чином, щоб точно не прогадати. Ми зібрали декілька корисних порад, аби ви прийняли правильне рішення й отримали десерт своєї мрії. Перед здійсненням замовлення враховуйте наступне:

  1. Смак торту. Підбираючи десерти на весілля, завжди цікавтесь індивідуальними побажаннями гостей і, звичайно, не забувайте про власні. У нашій Файній Пекарні пропонується безліч смаколиків, що припадуть до душі навіть вибагливим ласунам. До прикладу, прихильникам поєднання горішків і згущеного молока неодмінно сподобається торт снікерс, а чогось легкого, проте ситного та корисного - чізкейк з ягодами. У нас ви можете замовити вишуканий грильяжний торт, який неодмінно смакуватиме тим, хто обожнює похрумтіти. Великим попитом також користується торт малина-фісташка, вишуканий десерт з доволі цікавим смаковим поєднанням. Ці та інші позиції готові вам запропонувати ми, Файна Пекарня, де все ідеально гармонує і створює унікальні відчуття!
  2. Дизайн весільних тортів. У нас зібрані вже готові варіанти декору смаколиків, завдяки чому з представленого переліку вдасться обрати той десерт, який вам найбільше подобається візуально. Якщо ж ви прагнете здивувати гостей і маєте власні ідеї дизайну, то тоді найкращим рішенням стане замовити весільний торт в індивідуальному порядку. Обговоріть з нашими досвідченими кондитерами, яким би хотіли бачити на своєму святі десерт, і отримуйте його - ми неодмінно втілимо ваші мрії в реальність. Весільні торти на замовлення Тернопіль створюються особисто для вас, від них ви та ваші гості обов'язково будуть у захваті! Щоб солодощі ідеально доповнили весільну церемонію, ми радимо звертати першочергову увагу на її концепцію, відштовхуючись саме від ідеї свята та тематики, обирайте найактуальніший декор десерту.
  3. Можливість замовити не один величезний торт, а безліч інших невеличких десертів. Якщо, наприклад, з єдиним смаколиком визначитися не виходить, щоб гості залишилися задоволеними, зверніть увагу на еклери з Файної пекарні. Легкі та повітряні, ніжні та з таким розмаїттям начинок солодощі неодмінно припадуть до душі кожному учаснику застілля. У нашому меню представлені різноманітні їх позиції, найпопулярнішими вважаються еклери з класичним заварним кремом і шоколадом, лимоном, фісташками, бананом-карамеллю, чорницею, снікерс і асорті. А якщо бажаєте замовити щось справді оригінальне, то у нас можливо підібрати начинку в індивідуальному порядку.

замовити еклери

Прислухайтесь до перелічених вище порад і здивуйте всіх учасників весільної церемонії. Замовте вишукані весільні торти, які стануть чи не основною стилістичною домінантою свята, чи, до прикладу еклери, порційні десерти, що не прийдеться нарізати.

Читайте також: Файне місто. Файна кондитерська. Якою випічкою побалувати себа та рідних?

 

Успішна формула смачного весільного торта від професіоналів Файної пекарні

Ми вміємо створювати не лише смачні, а й сучасні весільні торти, адже тут працюють професіонали своєї справи. Пекарі-кондитері враховують кожну деталь, прислуховуються до ваших побажань і стараються максимально догодити, саме тому наші десерти обирають для визначних святкувань. У нас працюють справді досвідчені кулінарні майстри, для яких смак + декор + вдала альтернатива = успішна формула ідеального весілля. Замовте торт на розпис чи на банкет від нас і ви отримаєте наступне:

  • неповторні гастрономічні відчуття;
  • естетичне задоволення, адже наші смаколики завжди виглядають стильно, сучасно, їх дизайн розробляється з урахуванням побажань замовників;
  • усміхнених і приємно вражених гостей, адже усі присутні будуть в захваті від вигляду та смакових властивостей десертів, створених нами. 

Щоб отримати весільний торт від Файного, ми рекомендуємо вам спочатку перейти по посиланню fainemisto.com та ознайомитися з асортиментом загалом. А для деталізації завітайте до нас і поспілкуйтеся з досвідченими кондитерами, додаючи чи, навпаки, забираючи певні інгредієнти, обговорюючи дизайн основного весільного смаколика. Щоб торт на весілля залишив виключно незабутні емоції та справив на всіх учасників заходу неабиякий фурор, обирайте Файну Пекарню, де все враховано до дрібниць та для того, щоб кожен наш клієнт залишився задоволеним і рекомендував нас своєму оточенню!

Наступна стаття >Наступна стаття