Що замовити для ситного обіду в Клубі Файного міста?

2023-08-08

Обід вважається чи не найважливішою частиною нашого добового раціону, але так виходить, що здебільшого пік дня ми проводимо не вдома, де можемо приготувати ситну та збалансовану їжу, а на робочомі місці. І не завжди є змога відлучитися, щоб смачно перекусити, та й фаст-фуд, що продається в магазинах чи найближчих кіосках, не можна назвати здоровим і поживним харчуванням. Вихід є - замовити їжу з Клубу Файного туди, куди вам потрібно. У нас пропонується багато різноманітних страв європейської кухні, які так полюбляють тернополяни та гості міста. Спеціально для вас ми склали найпопулярніші варіанти для дійсно повноцінного обіду. Вони наповнять ваш організм енергією і жодним чином не створюватимуть відчуття важкості, завдяки чому ваша друга половина дня пройде максимально легко, продуктивно, вдало та позитивно. А хороший настрій, як відомо, залежить від того, що ви їли і чи залишились задоволеними перекусом.

 

замовити їжу клуб файного

Складаємо обіднє меню: Клуб Файного Міста знає, що запропонувати!

Наше сіті-кафе Klub Fainogo mista знає, що замовити на обід, аби ви почувалися бадьоро. Конкретних комплексних обідів у нас немає, але ви можете самостійно обрати із переліку страв улюблені. Зверніть увагу на наступні варіанти:

  1. Перші страви. Перше вважається запорукою легкості та злагодженої роботи всього організму. Доставка обідів може включати такі страви: фірмовий червоний чи зелений борщ, наваристий гуляш, апетитний курячий бульйон, що так чудово смакує з макаронами власного приготування чи відварними яйцями. А якщо ви обожнюєте насичений аромат грибів, то спеціально для вас ми приготуємо запашну юшку на їхній основі.
  2. Гарячі страви. На друге ми радимо обрати одну із наступних позицій: клубний шніцель, тайський рис із куркою в паназійському стилі, курку з картопляним пюре з грибним соусом, які смакують так по-домашньому, банош з бринзою, наш ситний авторський дерун і інші страви.
  3. Салати. Меню клуб файного міста тішить своїм різноманіттям, ми раді привезти вам на обідню перерву поживні та збалансовані салати. Нашими фаворитами вважаються “Цезар” з куркою та чіпсами начос, “З ніжною телятиною та сиром дор блю”, “Стейк”, якщо ви дуже зголодніли. Прихильникам риби та морепродуктів ми залюбки запропонуємо салат з креветками, тунцем чи слабосоленим лососем, а тим, хто обожнює свіжі овочі - з капусти.
  4. Гарніри. До салатів ідеально підходять такі гарніри, як повітряне картопляне пюре чи хрусткі діпи, свіженька картопля-фрі чи ніжна по-селянськи, відварний рис із маслом.

Переглядайте меню клубу файного міста та формуйте для себе ідеальний обід. З нашими стравами почуватимуться комфортно як ті, хто обожнюють легкі перекуси, так і люди, для яких важливо наїстись від душі у пік робочого дня. Отож обирайте, до якої категорії ви належите, та поспішайте замовити обід! 

 

 

Зацініть із Клубу Файне Місто меню: доставка стане чудовим рішенням проблеми, коли немає змоги завітати на обід до нас!

У нашому “народному” кафе Клуб Файного Міста меню побудоване максимально раціонально, а тому ви зможете забезпечити собі повноцінний обідній перекус. Нашим безсумнівним плюсом також є те, що доставка обідів виконується не тільки по місту, але й у прилеглі села, а отже навіть якщо ви працюєте на певній відстані, ми готові вам привезти улюблену їжу будь-куди. Нас обирають ще й тому, що разом завжди дешевше, а тому якщо ви вирішили ситно поїсти всім колективом, то при такому замовленні доставка їжі у Тернопіль і приміські зони виконується абсолютно безкоштовно. Уважно перегляньте Файне Місто меню - доставка можлива за попереднім оформленням замовлення на нашому сайті fainemisto.com, у додатку чи за номером 068-055-77-11. Ми - Сім'я, що дбає про ваш комфорт і відмінне самопочуття навіть тоді, коли немає змоги відлучитись, тому оформляйте послугу доставки і ми привеземо все вчасно!

Читайте також: Алкогольні коктейлі з собою від КЛУБУ Файного - порятунок для спекотних літніх вечірок

Наступна стаття >Наступна стаття