Що входить в гарячі закуски меню Антіка?

2024-01-18

Більшість з нас звикли подавати гостям холодні закуски, проте існують і гарячі, які теж мають вишуканий смак і чудово підходять не лише до святкового, а й до буденного столу. Скуштувати їх пропонує наш ресторан італійської кухні Antica Eatery. Насолодитись цими стравами ви можете не тільки всередині закладу, але й за його межами. Для цього скористайтесь такою популярною серед наших клієнтів послугою, як доставка закусок по місту та передмісті.

 

Гарячі закуски: меню з АНТІКА вражає своїм колоритом!

Гарячі закуски - це їжа, яку найчастіше замовляють наші гості для красивого та щедрого оформлення святкового столу. Проте іноді виникають ситуації, коли хочеться розслабитись після напруженого дня чи робочого тижня за келихом вина чи пінного, і чудовим доповненням до цих напоїв теж стануть гарячі закуски. Перегляньте меню АНТІКА, де представлені такі позиції:

  • ніжні кальмари фрі, обсмажені у хрусткій паніровці, що припадуть до душі поціновувачам морепродуктів;
  • хрумкі креветки, ніжні й апетитні гарячі закуски, що відмінно смакують з вином;
  • гарбузове різотто з морепродуктами для тих, хто хоче і насолодитись їжею, і насититись нею;
  • моцарела фріто, ідеальна закуска для прихильників ніжного та м'якого сиру, приготовленого у фритюрі;
  • панцеротті, італійська гаряча закуска, в якій картопляні крокети ідеально гармонують з моцарелою, запашним пармезаном і пластівцями чилі;
  • курячі стріпси, чудове рішення для любителів ніжного та соковитого м'яса, обсмаженого у хрусткій паніровці, такі закуски до пива замовити актуально.

Цікавлять вишукані гарячі закуски - меню АНТІКА переглядайте і обирайте, які страви ви б хотіли бачити на столі та якими смаколиками бажали б пригостити близьких вам людей. Ми готуємо снеки на будь-який смак, тому кожен знайде для себе щось своє, те, що йому смакує понад усе.

 Читайте також: Холодні закуски Road - вдале доповнення до святкового столу

 

Яка ще італійська їжа в Тернополі представлена в меню Antica Eatery?

Якщо вас захоплює та надихає італійська їжа - у Тернополі саме такі страви вдасться скуштувати в нашому концептуальному ресторані Antica Eatery. А коли хочеться провести час з дорогими людьми у неформальній обстановці, ми радимо вам скористатись такою послугою, як доставка Тернопіль їжі. Вона виконується по місту й у прилеглі села, адже ми дбаємо про вас, на якій відстані від нас ви б не знаходились. Ми прагнемо, аби ваш вечір чи святкування певної події проходили на позитиві та без жодних турбот, щоб ви отримували страви ще гарячими та відразу їх подавали на стіл. Для нас є важливим те, щоб ви були задоволені нашим асортиментом страв з меню, а тому пропонуємо замовити не тільки гарячі закуски, а й такі популярні позиції:

  • піцу, що смакує там, ніби ви її куштуєте в Неаполі;
  • пасту з розмаїттям доповнень, максимально наближені до тієї, яку обожнюють італійці;
  • ексклюзивні бургери, що подаються з фокаччо;
  • перші страви на основі риби та морепродуктів для ситного обіду чи збалансованої вечері;
  • основу, серед якої провідні позиції займають: запечений сібас, стейк, медальйони, лосось, курка, приготовлена в італійському стилі;
  • гарніри, що стануть прекрасним доповненням до страв з риби чи м'яса;
  • салати, де переважає багато зелені, свіжих овочів, м'ясо, риба чи морепродукти;
  • десерти для справжніх ласунів, які бажають відчути справжні італійські нотки.

замовити закуски антіка

Наш заклад Antika у Тернополі підготував для вас італійську їжу для будь-яких подій. Святкуйте важливі події, організовуйте романтичні зустрічі тет-а-тет, збирайте родину чи друзів для веселого відпочинку, а їжа на замовлення з ресторану АНТІКА зробить ваше проведення часу максимально приємним, позитивним і безтурботним. Щоб замовити їжу в Тернопіль чи на околиці з доставкою, телефонуйте нам або ж виконуйте цю дію на сайті в декілька кліків. Ми завжди прийдемо на допомогу, коли потрібно,і якнайшвидше привеземо ваші улюблені смаколики!

Наступна стаття >Наступна стаття