Холодні закуски Road - вдале доповнення до святкового столу

2024-01-15

Святкування певної події - це процес, звісно, приємний і радісний, проте він потребує ретельної підготовки, починаючи з вибору меню і завершуючи урахуванням індивідуальних побажань кожного гостя. Невід'ємним елементом святкового столу вважаються холодні закуски, адже саме їх першими бачать запрошені, коли за нього сідають. Щоб позбавити себе зайвих клопотів і приємно вразити гостей, ми рекомендуємо замовити їжу з ресторану української та європейської кухні Роуд. У меню включено безліч страв, у тому числі бездоганні холодні закуски. 

 

Які замовити холодні закуски на стіл, щоб кожен гість залишився задоволеним?

Досі думаєте, де замовити холодні закуски на стіл, - ми радимо переглянути меню, яке для вас підготував ресторан ROAD. Щоб чудово доповнити святковий стіл, рекомендуємо звернути увагу на такі страви:

  • різносоли, які смакують так по-домашньому та неабияк пробуджують апетит;
  • сирна нарізка, якщо ви та ваші гості обожнюють насолоджуватись різними сортами сирів, доповнених ідеальним соусом;
  • карпаччо з лосося, чудова закуска для поціновувачів смачної та корисної червоної риби;
  • оселедець з картоплею, традиційна страва української кухні;
  • стильно оформлена м'ясна нарізка, яку оцінить навіть гурман;
  • брускети з лососем, які стали прекрасною альтернативою класичним канапкам;
  • нарізка сала, найкраща закуска для справжнього українця;
  • свіжі овочі, які доповнять ваш святковий стіл і внесуть у нього яскраві барви.

Як бачите, меню Road вражає своїм колоритом, адже у ньому ви знайдете найкращі українські та європейські закуски на будь-який смак. Їжа з Road ідеально підійде як для затишних святкувань невеликою компанією, так і грандіозних посиденьок. Завдяки розмаїттю позицій, вам вдасться красиво оформити стіл ще до візиту гостей. Ми пропонуємо замовити закуски на день народження, ювілей чи будь-який інший івент - ваші гості будуть приємно здивовані їх вишуканим смаком і стильним оформленням.

Читайте також: Краща доставка їжі в Тернополі - Ваша Сім'я ресторанів Файного міста

 

Їжа у Тернополі для святкувань від Роуд: які ще страви, окрім закусок, ми пропонуємо?

У нас пропонується не тільки доставка закусок, адже ми піклуємось про вас і готові допомогти повністю накрити святковий стіл. Зверніть увагу на гарячі страви, де знайдете традиційні українські голубці, вареники, пельмені, повітряне картопляне пюре з котлетою та деруни, а якщо ваші гості обожнюють європейську кухню, їм буде приємно отримати шніцель, телячі медальйони, соковиті реберця та іншу вишукану їжу. Вкрай важко уявити урочистості без салатів. Ми пропонуємо вам замовити салати з овочами, м'ясом чи рибою. Плануєте організувати релаксуючі посиденьки - до вашої уваги м'ясні сети та страви на компанію. А щоб наприкінці святкування потішити гостей солодкими смаколиками, замовте наші ідеально приготовлені десерти.

замовити їжу роуд

Зацікавило з нашого ресторану Роуд меню і бажаєте організувати незабутнє святкування з європейськими чи українськими стравами на столі - ми радимо замовити доставку їжі за номером 068-055-77-11 або онлайн на нашому сайті. Їжа, доставка якої виконується по місту та передмісті, стане чудовим доповненням до будь-яких святкувань! Скориставшись цією послугою, ви отримаєте:

  • щедро накритий стіл;
  • задоволеність стравами ваших гостей;
  • безтурботність при підготовці до святкування певної події;
  • страви, які можна відразу подавати на стіл.

Наша Сім'я ресторанів Файного Міста дбає про ваш відпочинок, де б ви не були, а також турбується про задоволеність меню вашими гостями, тому пропонує лише найкращу їжу! Святкуйте з нашими стравами і ваш захід пройде максимально вдало та на позитиві!

Наступна стаття >Наступна стаття