Що потрібно для вдалого корпоративу? Кейтеринг та фуршет від Файного міста

2022-12-14

При організації будь-якого заходу на першому місці стоїть задоволення гостей та їхній гарний настрій. Це може бути дуже складним завданням, адже ні для кого не секрет, що харчові переваги у всіх різні: хтось любить гостре, хтось солоне, а хтось солодке. Беручи це до уваги, догодити всім стає справжнім челенджем для організаторів. Але все простіше з Сім’єю ресторанів Файного міста, адже ми обов’язково підберемо вишукані та смачні закуски для кожного!

 

Кейтеринг Тернопіль для вашого урочистого корпоративу

доставка закусок

В організації корпоративу підготовка – це ключ до успіху. Це може здатися очевидним, але вибір партнерів і прораховування бюджету до події є дуже важливим. Ви повинні поставити собі кілька запитань, щоб дізнатися, що бажаєте бачити ви й ваші гості. І це не тільки тривалість та час події, створення запрошень і т.д., але й першокласне меню, в якому кожний зможе знайти щось для себе. До того ж, закуски доставка має бути своєчасною та швидкою, щоб гості мали можливість скуштувати теплі й свіжі страви.

Саме тому варто обирати заклади Файного міста, адже наші ресторани мають меню закусок для всіх – вегетаріанців, гурманів, поціновувачів здорової та просто смачної їжі:

  • Заклад На Небі пропонує вишукані закуски до вина для тих, хто полюбляє естетику й шарм - брускети з лососем, з прошуто, трюфельний тар-тар, буррата з томатами, паштет з печінки курчати у винному мармеладі, а також італійські сири та м’ясні делікатеси;
  • У Нонаме ви зможете обрати закуски на корпоратив у мексиканському стилі для любителів пікантних смаків: такос з куркою, гарбузом, креветками, телятиною, а також начос з гуакамоле, картопля фрі, курячі стріпси, крила в соусі баффало, хумус;
  • якщо на вашому корпоративі є пиво, то найкраща ідея – обрати страви від Пасажу Адлера: пекучі крила баффало, cheese balls зі сметанковим соусом, батат фрі, грісіні з соусом чеддер. Також діє beer set доставка з декількома типами закусок;
  • у клубі Янг подають ресторанні холодні закуски в азійському стилі: суші-тако з лососем і тунцем, брускети з креветкою та халапеньо, карпачо з телятини у в’єтнамському стилі;
  • Паб Файне місто – це заклад, де зможете ідеальні закуски до пива замовити, які люблять усі: курячі нагетси, стріпси та кільця, сир-косичка, бастурма, пікантні креветки, сирні палички, цибулеві кільця та ін.

закуски доставка

Ви можете замовити наш кейтеринг Тернопіль як у межах міста, так і в передмісті, тому ми відкриті для роботи на будь-якій локації.

Більше статтей по темі: Ваш яскравий корпоратив з рестораном На небіЯк провести новорічний корпоратив в стилі Мексики?

 

Швидка доставка закусок по Тернополі й поза місто та інші переваги Сім’ї ресторанів Файного міста

замовити закуски

СРФМ – це заклади, які давно завоювали довіру та любов тернополян і гостей міста, відкриваючи двері для всіх і пропонуючи свою галицьку гостинність. Нас обирають, тому що:

  • тут ви можете замовити фуршетні закуски з різних закладів в одному чеку;
  • смачна їжа з оригінальними поєднаннями інгредієнтів;
  • ми допомагаємо вам складати меню на корпоратив з урахуванням усіх нюансів;
  • оперативна доставка закусок за доступними цінами щодня в зручний для вас час до 22:30;
  • ми створюємо теплу сімейну атмосферу, де кожен почуває себе як вдома;
  • якісне обслуговування від кваліфікованого персоналу за всіма нормами етикету.

Тому не вагайтеся й замовляйте смачні страви за телефонами Файного міста, в додатку або на сайті fainemisto.com.

Наступна стаття >Наступна стаття