Ваш яскравий корпоратив з рестораном На небі

2022-12-13

Корпоратив – це не тільки про відпочинок і увагу до колективу, але й імідж компанії. Організація успішного ділового заходу дозволить вам продемонструвати престиж вашого бізнесу, підвищити свою конкурентоспроможність і отримати нових партнерів, інвесторів і клієнтів. Для того, щоб все це спрацювало, ви маєте знати, як організувати корпоративний захід і прорахувати навіть найменші деталі. Однак, з нами – простіше, адже Na Nebi не тільки допоможе створити меню на Новий рік, але й забезпечити приємний та вишуканий сервіс за всіма правилами етикету!

меню на корпоратив

Не знаєте, як створити новорічне меню? Довірте цю справу На Небі!

Якісний новорічний кейтеринг, що буде викликати тільки приємні спогади, неможливий без відповідної тематики та розкладу. Перед початком організації ви маєте чітко усвідомити причину проведення цієї події. Зокрема, захід може бути присвячений тому, щоб продемонструвати свій останній продукт, налагодити нетворкінг, залучити інвесторів або підбити підсумки року.

кейтеринг тернопіль

Обов’язковим етапом є складання бюджету. У ваших витратах має бути прописана вартість оренди приміщення, запис та фотографування події, оплата для ведучих та спеціальних гостей. До додаткових витрат відносяться вручення корпоративних нагород найціннішим членам вашої команди або стороннім учасникам, що пов’язані з вашим бізнесом. (інвесторам, постачальникам або партнерам). Однак, звичайно, найголовніше – це новорічне меню, яке повинно залишити задоволеним кожного.

Оскільки багато людей стають більш уважними до свого здоров’я та обдумано обирають свій раціон, різноманіття асортименту та увага до потенційних потреб ваших колег у меню є обов’язковими. Зокрема, гарне святкове меню на Новий рік буде містити не тільки ситну м’ясну їжу та десерти, але й смачні безглютенові, веганські та вегетаріанські страви. Щоб ваша подія влаштувала всіх, завжди включайте продукти, які не містять горіхів, молочних продуктів, глютену та м’яса. Особливо велику роль грають закуски доставка, які легко брати з таці та їсти на ходу.

Щоб точно не розчарувати своїх гостей, варто довірити меню на корпоратив професіоналам – саме такими є команда ресторану європейської кухні На Небі! Ми приготуємо для вас страви з ретельно підібраними інгредієнтами й створимо асортимент, який точно буде гідно оцінений вами:

  • На грилі: соковиті ребра, стейки, свині медальйони, шашлики, камамбери;
  • Гарячі страви, супи – густі бульйони, борщі, бограч, чаудер, паста в оригінальних комбінаціях, качина грудка та деруни, а також вареники з творогом, вишнею, картоплею
  • Десерти, що тануть у роті: чізкейки, круасани, павлова, налисники;
  • Також ми готові запропонувати меню на Новий рік закуски і фуршет-бокси: паштети, брускети, тар-тар, буррата, м’ясні делікатеси та сири.

Тож обирайте На Небі, якщо ви бажаєте зробити завершення 2022 року незабутнім!

Читайте також: Як провести новорічний корпоратив в стилі Мексики?

ресторан для корпоративу на небі

Проведіть ідеальний кейтеринг Тернопіль разом з нами!

Наш кейтеринг Тернопіль – це гарантований відмінний настрій та приємний післясмак, тому обираючи На Небі, ви стаєте значно ближче до того, щоб створити вашу вечірку ідеальною.

Для проведення заходу ви можете замовити як бронювання столиків НаНебі, так і виїзний фуршет нашої команди на зручній для вас локації. Ми працюємо за високими стандартами:

  • меню корпоративу складається з урахуванням всіх нюансів та ваших побажань, де всі страви приготовані зі свіжих та якісних продуктів;
  • професійно та естетично оформлюємо й сервіруємо столи;
  • гарантуємо високу якість роботи нашого кваліфікованого персоналу та офіціантів, що готові швидко й ввічливо обслуговувати усіх гостей заходу;
  • якщо хтось з ваших гостей має алергію або чутливість до певних видів їжі, ми готові розробити для них персональне меню.

Окрім того, в нас працює кейтеринг доставка щодня до 22:30. У межах міста Тернопіль доставка їжі коштує 50 грн, за місто – 70 грн, і є безкоштовною за умови здійснення замовлення на суму від 2000 грн.

Замовити їжу на корпоратив ви можете за телефонами Файного міста, на сайті fainemisto.com і в нашому мобільному додатку.

Наступна стаття >Наступна стаття