Що нового в меню ROAD?

2024-02-01

Ласкаво просимо у ресторан ROAD, де представлені найпопулярніші страви європейської й української кухонь. Нам подобається вас приємно вражати та постійно дивувати, тому пропонуємо скуштувати їжу з оновленого меню. Вона ідеально підійде як для ситних перекусів, так і для дружніх посиденьок. Крім цього, такі страви чудово доповнять ваш святковий стіл, аби кожен із учасників застілля залишився не просто ситим, а максимально задоволеним. 

замовити ї\жу роуд

 

Домашня та європейська їжа у Тернополі: знаходьте в Роуд оновлене меню!

Ми вирішили дещо оновити меню Road, щоб вам вдалось щоразу насолоджуватись цікавими стравами. До вашої уваги такі топові новинки, які точно варто скуштувати:

  1. Сет закусок під чарку. Плануєте розслабитись чи організувати святкування - оберіть цей набір. Домашні страви на замовлення піднімуть настрій кожному учаснику застілля, адже вони смакують так по-українськи, по-народному. Сет включає такі смаколики: традиційне сало з чорним перцем, домашні різносоли, ароматну картоплю та хрусткі грінки. Оберіть набір, що чудово поєднується з міцним алкоголем і дарує справжню феєрію емоцій.
  2. Сет стейків. Ідеальний варіант для тих, хто не уявляє повноцінної вечері чи релаксових посиденьок з компанією без м'яса! Набір, до складу якого входять телячий і курячий стейк, ніжне куряче філе, свинячі реберця, печена картопля та соковиті овочі гриль, неодмінно стане чудовим доповненням до святкового столу чи звичного вечірнього відпочинку з родиною, друзями і навіть колегами.
  3. Бургери. Ми знаємо, наскільки популярною є американська їжа в Тернополі, тому радимо вам скуштувати новинки - ситний дабл чізбургер з телятиною чи ніжний бургер з вишневим соусом і сиром дор блю. Це справді класні страви, що підійдуть як для ситної вечері, так і релаксових посиденьок з друзями. Організуйте перегляд фільму, а бургери зроблять його не просто захопливим, а нереально смачним! 
  4. Піца “Ортолана”. Якщо ви полюбляєте традиційну страву італійської кухні, наш заклад Роуд у Тернополі підготував для вас супер-новинку. Піца готується з додаванням салямі та бекону, а їх витончений смак чудово доповнюють томати-черрі, свіжа зелень, крем-сир і запашний пармезан.
  5. Сирники з карамеллю. Цікавить доставка домашньої їжі на сніданок - оберіть саме ці смаколики. Ми вирішили дещо урізноманітнити традиційний тандем “сирники+сметана”, додавши до нього солону карамель. Для завершення смакової композиції застосовуємо арахіс, мятну олійку та сублімовану малину. Розпочніть свій день з нереально легкого та солодкого десерту!

У місті Тернопіль їжа європейської й української кухні для багатьох стала улюбленою. А щоб ви змогли насолоджуватись актуальними новинками, ми рекомендуємо оцінити наше оновлене меню. Воно справді надихає на зустрічі з близькими та драйвові вечірні посиденьки. Проведіть святкування, не забуваючи його доповнити ідеальними закусками. Ми раді вам допомогти з вибором страв!

Читайте також: Hola, amigo! Заціни New menu від Нонаме

 

Європейська та домашня їжа на замовлення в Тернопіль і передмістя з доставкою з ресторану Роуд!

Європейська чи домашня їжа на замовлення в Тернополі представлена в меню ресторану Роад. Ми дбаємо про те, щоб вам вдалось насолодитись і цікавими новинками, тому замовляйте їх і інші наші страви навіть тоді, коли немає змоги завітати до нас. У прилеглі села та по місту Тернопіль доставка їжі виконується. Для оформлення замовлення телефонуйте за номером 068-055-77-11 або ж знаходьте на сайті відповідний розділ і здійснюйте його онлайн. Їжа з доставкою у Тернопіль і ближні села - це вдала ідея, коли ви очікуєте гостей, плануєте святкування чи просто хочете вдало відпочити наодинці. Ми завжди вам раді, а наші страви піднімуть настрій і внесуть колорит у сіру буденність!

Наступна стаття >Наступна стаття