Hola, amigo! Заціни New menu від Нонаме

2024-01-31

Цінуєте у стравах пікантні нотки, неповторний післясмак і створення відчуття ситості, - вас зацікавить мексиканська кухня у Тернополі. Такос, бурітос, кесадилья чи хрусткі чіпси начос - це лише частина кулінарних традицій сонячної та запальної Мексики. Відчуйте всі тонкощі смаків мексиканських страв, переглянувши у нашому ресторані Нонаме меню. Оскільки ми завжди намагаємось удосконалюватись і пропонувати цікаві смаколики, зверніть увагу на актуальні новинки. Вони підкорять ваші серця, перш за все, за оригінальні смакові поєднання, де кожен наступний компонент чудово доповнює та підкреслює попередній. Noname bar у Тернополі вміє приємно дивувати і робити так, аби ви повертались до нас за новими враженнями та емоціями.

замовити їжу нонаме

 

Мексиканська кухня у Тернополі з ресторану НОНАМЕ: оцініть актуальні новинки!

Окрім легендарних страв мексиканської кухні ми рекомендуємо вам таку замовити їжу в Тернополі з ресторану Нонаме, яка з'явилася в меню нещодавно:

  • Суп Де Фідео. Це ідеальний варіант першої страви, для приготування якої ми використовуємо рвану телятину та локшину власного приготування. Скуштуйте такий суп під час обідньої перерви чи на вечерю, аби наповнити свій організм життєво необхідною енергією. Ситна, смачна та поживна перша страва стане чудовим вибором для тих, хто бажає у всіх тонкощах зрозуміти неповторність мексиканської кухні.
  • Буріто з рваною телятиною. Страва пропонується у двох варіаціях: звичайна та формату XL, де витончений смак буріто доповнюється свіжими овочами. Замовте цю їжу для організації святкувань у драйвовому мексиканському стилі або ж оберіть її для вдалих вечірніх посиденьок з дорогими серцю людьми після продуктивного дня чи насиченого робочого тижня.
  • Рібай з фрі та зеленим айолі. Обожнюєте м'ясні страви - попередньо маринований стейк рібай стане прекрасним рішенням. Соковита та ніжна телятина чудово смакує зі свіжою та хрусткою картоплею-фрі, а зелений соус айолі ідеально завершує цей тандем. Така їжа чудово підходить для ситного обіду, вечірнього відпочинку чи святкових заходів, щоб по-особливому здивувати гостей.
  • Бір'я сет. Це ідеальний варіант для дружніх посиденьок, адже набір включає широкий спектр страв мексиканської кухні, а розмаїття авторських соусів ще краще підкреслює всю витонченість смаків. Основу сету складає ніжна та соковита телятина бір'я, яка припаде до душі кожному поціновувачу апетитного та ситного м'яса.
  • Начос з телятиною та сирним соусом. Така закуска в мексиканському стилі дасть вам змогу відчути себе справжніми амігос. Хрусткі мексиканські чіпси нам вдалось поєднати з ніжною й ароматною телятиною, а сирний соус, що включає ця страва, створює справжню феєрію смаків і дарує нотку ніжності. 

Оберіть наш ресторан Нонаме у Тернополі, щоб отримати невимовну насолоду від цих актуальних новинок у мексиканському стилі. Запропонуйте їх скуштувати близьким або ж насолоджуйтесь ними наодинці - вони у будь-якому випадку смакуватимуть бездоганно! 

Читайте також: Зголоднів на роботі? Обирай ситну їжу серед основних страв [NONAME]

 

Чому б не замовити доставку їжі: НОНАМЕ привозить страви по місту та передмісті!

Концептуальний заклад мексиканської кухні No Name у Тернополі пропонує насолодитись оновленим меню не лише у ресторані. Якщо вам по певних причинах не виходить завітати до нас чи просто хочеться розслабитись вдома, ми рекомендуємо вам замовити доставку їжі. Оскільки послуга надається не лише в межах міста, а й у прилеглі села, у вас є чудова нагода зібрати близьких чи просто залишитись наодинці зі своїми думками там, де зручно. Їжа з доставкою у Тернопіль і передмістя також ідеально підходить у таких ситуаціях:

  • ви не очікували гостей, проте вони завітали і їх нічим пригостити;
  • хочете організувати веселе святкування у запальному мексиканському стилі;
  • бажаєте потішити другу половинку ситними та вишуканими смаколиками кухні Мексики, тощо.

Мексиканська їжа в Тернополі, доставка якої виконується так швидко, як це можливо, - це бездоганне рішення у різних ситуаціях. Для здійснення замовлення їжі у Тернопіль і приміські зони з закладу НОНАМЕ телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або ж переходьте на сайт у відповідний розділ і виконайте його онлайн. У місті Тернопіль доставка їжі мексиканської кухні - це Нонаме, ресторан, який регулярно оновлює меню, аби щоразу дивувати своїх гостей!

Наступна стаття >Наступна стаття