Що з’їсти в перерві на обід? Доставка комплексних обідів в офіс

2021-04-26

Досить сухом’ятки і шкідливих снеків з найближчого маркету, варто подбати про свій ситий і смачний обід на роботі! Для цього не потрібно навіть готувати ланч вдома і тягнути бокси до офісу, адже можна замовити обід, який привезуть прямо на роботу. Комплексні обідні сети дозволять раціонально і смачно харчуватися кожного дня, а надто, коли в офісі безліч справ.

Меню комплексного обіду від Сім’ї ресторанів Файного Міста

Ми пропонуємо страви з двох закладів: паназійської кухні ЯНҐ та сучасної української НА НЕБІ. Вони готові хоч кожного дня частувати Вас класним обідом на роботі. Меню комплексного обіду догодить як любителям традиційної кухні, так й оригінальної східної.

З ресторану ЯНГ можна замовити такі обіди в офіс:

  • На перше рамен, місо-суп або ж том ям.
  • На друге курка в кисло-солодкому соусі, рис з тріскою або ж пшенична локшина з телятиною.
  • І, звісно, салат з тунцем, куркою теріякі або телятиною.

Якщо Вам хочеться нових відчуттів і цікавих кулінарних рішень, обирайте ASIAN LUNCH від YOUNG. Якщо ж бажаєте традиційні комплексні обіди у місті Тернопіль, ресторан сучасної української кухні Na Nebi пригостить смачними стравами:

  • На перше борщ, бульйон на курці з локшиною, бограч, крем-суп із броколі.
  • На друге банош з філе курки, пюрешка картопляна з біфштексом, філе сайди на грилі зі соусом бер блан, індичка з пюре моркви та грибним соусом.
  • І які ж смачні обіди без салату, такого як цезар, грецький, з грильованою сайдою або з печеним бурячком і фетою.

Ланч з ЯНГ чи НА НЕБІ зробить обідню перерву дійсно смачною і безтурботною, бо не доведеться готувати щось власноруч або навіть бігти до крамниці чи закладу. Чому так важливо добре обідати кожного дня? Від цього покращується ефективність роботи, відновлюються сили та енергія, покращується настрій. І з цим якнайкраще допоможе доставка їжі у місті Тернопіль від мережі Файного.

До того ж ми подбали про тих гостей, що дотримуються Великого посту, і склали нове пісне меню для комплексних обідів:

  • На перше крем-супчик з цвітної капусти.
  • На друге цвітна капуста з кукурудзяним пюре/смажена картопелька з білими грибами.
  • Грецький пісний салат/з буряком та філерованим апельсином.

Смачна і доступна домашня кухня у місті Тернопіль завжди відкрита для Вас із доставленням до офісу. Замовляйте на сайті або ж у застосунку FAINE MISTO!

Доставка обідів прямо на роботу від Сім’ї ресторанів Файного Міста

Мінімальний чек від 200 грн, якщо доставити потрібно по місту, і від 300 грн — якщо за його межі. Безкоштовна доставка обідів доступна при купівлі від 450 грн для тернополян, і від 500 грн для доставлення до заміських територій.

Зверніть увагу: замовлення з YOUNG паті-ресторану по місту доставляються безкоштовно без прив’язки до мінімальної суми.

Наступна стаття >Наступна стаття