Сезонне меню в Antica EATery: що приготував заклад?

2023-11-14

Осінь - чудова пора для домашнього відпочинку, перегляду фільмів і веселих посиденьок з близькими в максимально затишній атмосфері. Окрім цього, у таку пору ви можете насолодитися сезонними стравами, адже осінь приносить чималий врожай, в якому переважають поживні овочі, фрукти, ягоди. Одним із найактуальніших восени є меню з гарбуза, оскільки з даної ягоди ви можете приготувати безліч смаколиків. Якщо ви бажаєте їх скуштувати, не витрачаючи часу на кухні, завітайте в заклад нашої Сім'ї Antica Eatery. А коли є невимовне бажання залишитися вдома чи організувати обідній перекус з колегами, ми рекомендуємо скористатися такою послугою, як доставка їжі в Тернопіль і передмістя!

 

замовити їжу антіка

Гарбузове меню і не тільки: куштуйте сезонні страви з ресторану АНТІКА!

Проводьте осінь з користю, а для цього перегляньте вишукане гарбузове меню з нашого ресторану італійської кухні в сучасному баченні Antica Eatery. Страви з гарбуза манять не лише вишуканим смаком і красивим оформленням, а й користю для організму. В цій ягоді міститься цілей комплекс мінералів, вітамінів і мікроелементів. А коли їжа не тільки поживна, а й смакує з неабияким апетитом, то це викликає ще більше задоволення. 

Наш італійський ресторан Антіка пропонує звернути увагу на такі популярні позиції сезонних страв:

  • Гарбузовий крем-суп з креветками. Перші страви з гарбуза - класне рішення, коли потрібно наповнити організм енергією та легкістю. Скуштуйте наш сезонний крем-суп, для приготування якого ми використовуємо ароматне кокосове молоко та обсмажені у білому вині ніжні креветки. Смак страви ідеально доповнюють ніжний вершковий сир, в'ялені помідори, гарбузове насіння та пікантні пластівці чилі.
  • Ньокі на гарбузовому кремі з сиром горгонзола. Делікатно нарізані гарбузові шматочки ідеально поєднуються з базиліком, беконом кріспі, вершками, свіжим базиліком і ароматними сирами горгонзола, пармезан. Коли ви переглядатимете меню з гарбуза з метою обрати щось справді цікаве, зверніть увагу на апетитні ньокі.
  • Різотто з морепродуктами. Якщо ви обожнюєте тандем мідії+креветки, а також не уявляєте ідеального перекусу без рису, скуштуйте дану позицію. Ризотто у поєднанні з гарбузовим кремом і запашним пармезаном створює унікальну смакову композицію, а завершують її пікантний перець чилі й ароматний тимян.
  • Салат із запеченим інжиром. В АНТІКА меню включені не тільки страви з гарбуза. А тому якщо ви прагнете спробувати щось справді цікаве, оберіть цей легкий салат. Запечений інжир і молода моцарела прекрасно гармонують із руколою та шпинатом, заправленими екзотичним медово-гірчичним соусом. Родзинки страві додають фісташки й ексклюзивний фініковий мед. 

Це справді смачні, поживні та надзвичайно ситні сезонні страви, які ідеально підійдуть для ситного обіднього перекусу, поживної вечері, романтичного побачення чи святкування важливої події восени. 

Читайте також: Осіннє меню - що пропонує Клуб Файного міста?

 

Сезонна їжа на замовлення: насолоджуйтесь нею будь-де!

Коли немає змоги завітати у наш ресторан АНТІКА, ми пропонуємо вам замовити їжу онлайн чи за номером 068-055-77-11. Страви привозяться не тільки по місту, але й у приміські зони, що ще більше розширює ваші горизонти для ідеального відпочинку. Їжа на замовлення - це завжди класний вихід, якщо:

  • неочікувано прийшли гості, а ваш холодильник порожній;
  • є невимовне бажання підготувати для другої половинки незабутню романтичну вечерю;
  • у планах смачно та з користю пообідати;
  • хочеться зібрати близьких для веселого вечірнього відпочинку;
  • ви почуваєтесь виснаженими і немає жодного бажання проводити час на кухні.

На допомогу у цих і інших ситуаціях на допомогу приходить у передмістя та Тернопіль доставка їжі! Ми рекомендуємо вам звернути увагу на сезонне меню, адже його особливістю є те, що воно змінюється в залежності від пори року. Встигніть скуштувати вишукані страви з гарбуза і інших корисних осінніх дарів природи, а щоб насолодитися ними де завгодно, ми радимо замовити їжу в Тернопіль чи ближні села!

Наступна стаття >Наступна стаття