Осіннє меню - що пропонує Клуб Файного міста?

2023-11-13

Осінь - це справді щедра та багата пора року, яка балує нас безліччю корисних овочів, фруктів, ягід. Наш ресторан Клуб Файного теж вирішив запропонувати вам оновлене сезонне меню, що включає страви, приготовлені на основі дарів природи. До речі, коли у вас з певних причин не виходить завітати до нас, аби насолодитись осіннім меню, то ви можете замовити їжу в Тернопіль чи околиці з доставкою. Це вдала ідея, якщо ви зайняті на робочому місці чи хочете відпочити у максимально затишній обстановці.

замовити їжу клуб файного

 

Клуб Файного меню: оцініть найпопулярніші сезонні страви!

Переглядаючи меню Клубу Файного Міста, ми радимо вам звернути увагу саме на осіннє. Його особливістю є те, що воно тимчасове, і по завершенню сезону страви не готуються. Тому встигніть насолодитися їжею, яка є не лише нереально смачною, а й надзвичайно корисною. Осіннє меню ресторану включає такі популярні позиції:

  • Гарбузовий дерун з лососем. Якщо ви бажаєте скуштувати дерун, де терта картопля ідеально поєднується з гарбузом, ця страва стане відмінним рішенням. Подається вона зі слабосоленим лососем і страчателлою власного виробництва.
  • Телячі медальйони з гарбузовим пюре та спаржею. Ця позиція припаде до душі тим, хто обожнює ніжне, духмяне та надзвичайно соковите м'ясо, запечене в хоспері до хрусткої скоринки. Щоб додати йому певної унікальності, ми застосовуємо ніжне гарбузове пюре та гармонуємо його зі спаржею та пікантним перцевим соусом.
  • Стейк тунця з гарбузовим кремом. Якщо ви обожнюєте рибу, спробуйте замовити їжу з ресторану з тунцем. Попередньо ми його маринуємо в соєвому соусі та обсмажуємо. Щоб зробити цю страву не просто смачною, а корисною, наші кухарі готують повітряний гарбузовий крем, що тане у роті. Щоб наповнити тунець і гарбуз особливим післясмаком, перед подачею ми їх прикрашаємо міксом салату, овочами, кунжутом, гарбузовим насінням і долькою кисленького лайма.
  • Гарбузовий крем-суп з креветками. Клуб файного меню включає і актуальну сезонну першу страву. Наповніть свій організм енергією, насолоджуючись унікальним тандемом "смажені креветки+наваристий бульйон+вершки+кукурудза". Це ідеальний варіант для збалансованого обіду!
  • Індичка гриль на гарбузовому кремі. Бажаєте дієтичні та легкі страви з гарбуза замовити - зверніть увагу на цю позицію з меню. Філе індички, запечене в хоспері до хрумкої скоринки, прекрасно поєднується з легким гарбузовим кремом, брокколі та сирами дорблю, блючіз.

Klub FM - заклад, який вміє балувати сезонними стравами, тому харчуйтесь не лише смачно, а й з користю задля власного здоров'я!

Читайте також: Доставка їжі на Новий рік від Файного - проведіть свято без турбот на кухні

 

Цікавить у передмістя чи Тернопіль доставка їжі - оберіть сезонне меню з Клубу Файного!

У ресторані Клуб Файного міста меню включає безліч позицій, у тому числі актуальні сезонні. Якщо вони вас зацікавили, заходьте до нас і відпочиньте весело у колі близьких. Коли немає часу завітати у наш ресторан, це не привід засмучуватись, адже ми надаємо таку зручну послугу, як їжа з доставкою по місту й околицях. Щоб оформити замовлення, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або ж переходьте на сайт у відповідний розділ. Доставка їжі Клуб Файного міста - це не тільки зручно, але й вигідно, адже при покупці багатьох страв послуги кур'єра надаються безкоштовно.

Куштуйте сезонне меню й оцінюйте страви не лише зі сторони вишуканого смаку, а й стильної подачі, користі. Ми, СРФМ, турбуємось про вас, тому пропонуємо лише найкращу поживну їжу!

Наступна стаття >Наступна стаття