Сети суші від шефа: небанальні смакові поєднання від Young

2024-06-10

Якщо вам дещо набридли традиційні роли “Філадельфія” чи “Каліфорнія” і ви бажаєте поласувати оригінальними смаками, завітайте у суші бар Тернополя Young, розташований у самому серці міста. В меню представлені не тільки класичні, а й авторські позиції ролів, розроблені за рецептами наших досвідчених сушистів. А ще краще - суші сет замовити, коли хочеться відчути безліч різних смакових поєднань у одній порції. Наші авторські суші підкорили серця багатьох, у тому числі істинних гурманів, адже в них кожен наступний інгредієнт чудово доповнює попередній. Розгляньмо, які замовити суші в Тернополі авторського виконання в наборах та чому вони стали фаворитами наших гостей.

замовити суші сети янг

 

Авторські сети суші у Тернополі з ресторану YOUNG - втілення вишуканих смаків і неймовірного міксу компонентів!

Бажаєте спробувати не банальні, проте надзвичайно смачні суші сети, ми пропонуємо замовити:

  • Сет “Ебі Темпура”. Якщо цікавлять сети суші Тернопіль для малої чи середньої компанії, яка полюбляє щось нестандартне, оберіть цю позицію. Набір включає: “Ебі Урамакі”, “Кріспі рол з креветкою”, “Кабаякі Темпура”. Ви будете в захваті від оригінальних смакових поєднань і вишуканої подачі, яка неабияк активує бажання якнайшвидше скуштувати наступний шматочок.
  • Сет “Філадельфія Young”. Вдале рішення для тих, хто бажає урізноманітнити свій раціон, проте завжди цінує у стравах класичні смакові тандеми. Цей набір ролів включає чотири різновиди “Філадельфії”: “Туна”, “Сяке”, ”Унагі”, “Ебі”. 
  • Сет “Панко Young”. Хочете замовити суші Тернопіль у апетитному клярі з хрусткою скоринкою - цей набір задовольнить ваші гастропотреби. Він чудово підходить для малої чи середньої компанії та включає розмаїття компонентів, серед яких вдалий тандем “вугор-креветка”.
  • “Орітцу сет”. Включає теплі та холодні роли, тому сподобається кожному. Скуштуйте “Касукабе”, “Ебі Філадельфію” в авторському виконанні чи “Імператорський рол”, а якщо хочеться чогось справді незвичного, тоді спробуйте “Панко з м'ясом краба”.
  • Шеф сет. Набір для двох спеціально від нашого шефа, в якому зібрані фаворити: “Рол з тартаром з восьминога та креветкою”, “Панко з м'ясом краба” та “Кабаякі Касукабе”. 

Це топові авторські суші сети Тернопіль, яких ви більше ніде не скуштуєте - лише в нашому ресторані ЯНГ.

Читайте також: Чи можна їсти суші щодня?

 

Сети суші доставка - коли хочеться залишитись наодинці чи провести час в затишній атмосфері!

Авторські сети суші YOUNG - це втілення бездоганних смакових поєднань японської кухні та наш досвід, тому їх однозначно варто спробувати для отримання максимальної насолоди. А якщо немає змоги завітати у наш заклад, на поміч прийде сети суші доставка, яка діє по Тернополю та передмісті. Телефонуйте нам або оформляйте замовлення онлайн, щоб організувати романтичний вечір, родинні чи дружні посиденьки, незабутні святкування. Суші доставка Тернопіль і у приміські зони позбавить вас зайвих клопотів, натомість, принесе задоволення та отримання нових смакових відчуттів. Окрім цього, купувати роли наборами набагато вигідніше, ніж порційно, адже вони і коштують дешевше, і дають змогу насолодитись різними позиціями за один раз.

Наступна стаття >Наступна стаття