Чи можна їсти суші щодня?

2024-06-06

Суші - одна з найпопулярніших страв у всьому світі. Їх куштують просто так, коли захотілось чогось смачненького, також ця їжа ідеально підходить для святкувань чи романтичних вечорів з другою половинкою. Суші замовити варто не тільки тому, що вони надзвичайно смачні та колоритні, але й через користь для здоров'я та розмаїття смаків. В них все настільки гармонійно поєднується, що їх хочеться споживати чи не щодня. Ми, суші бар YOUNG, хочемо поділитися з вами цікавою інформацією щодо цієї страви та чи буде корисним її споживання на постійній основі.

 

Чи корисні суші та як часто їх можна споживати?

Перш ніж зробити висновок, чи корисні суші, розгляньмо складники та їхні особливості:

  • Завдяки вмісту свіжих овочів і риби, ця страва збагачена білком, жирною кислотою Омега-3 і вітаміном D. Ці речовини, на думку досвідчених дієтологів, є основою для нормалізації ваги та усунення зайвих кілограмів. Щоб калорійність суші була помірною та вони не перевантажували ваш організм, надавайте перевагу позиціям без темпури, жирних соусів і продуктів, просмажених у фритюрі. Обирайте класичні роли - “Філадельфія” або “Дракони”.
  • Підтримка травлення та здоров'я кишківника. Ще один аргумент, який підтверджує, в чому користь суші. До складу цієї страви входить суміш розчинної та нерозчинної клітковини. Що більше, риба та морепродукти є джерелом корисних жирів, здатних покращити слизову оболонку кишківника і мікробіом. Маринований імбир теж має позитивний вплив на систему травлення, оскільки він сприяє хорошому засвоєнню поживних речовин.
  • Покращення настрою. Коли ви почуваєтесь виснаженими, здійсніть замовлення суші для того, щоб стати веселими та бадьорими. Такий ефект досягається завдяки вмісту риби, збагаченої магнієм, залізом і актиоксидантами.
  • Поліпшення розумової працездатності. Риба та морепродукти, будучи джерелами амінокислот, мають позитивний вплив на інтелектуальну діяльність.
  • Зниження рівня холестерину та кров'яного тиску. Наявність у складі страви жирної кислоти Омега-3 допомагає знизити кров'яний тиск і очистити організм від шкідливого холестерину. 

Наш суші бар Тернопіль Янг рекомендує споживати роли регулярно, проте не щодня. Урізноманюйте періодично свій раціон, щоб згодом знову захотілось поласувати улюбленими суші. До речі, у нас представлені найрізноманітніші поживні страви східної кухні, що приносять максимальне задоволення навіть вимогливим гурманам!

Також цікаво: Чи є користь від вживання суші?

 

Доставка суші у Тернопіль і приміські зони від ресторану Янг - відпочинок з користю!

Зацікавили з нашого ресторану Янг суші - замовляйте їх у закладі або на доставку. В меню включені як класичні, так і авторські варіації ролів, розроблені за рецептами досвідчених сушистів. До прикладу, коли ви є поціновувачем традиційних смаків, до вашої уваги “Філадельфія” та “Дракони”. В них немає нічого зайвого - всі інгредієнти зіставлені з урахуванням японських кулінарних традицій. Також вони ідеально підходять для схуднення і можуть споживатись як дієтична страва. 

замовити суші янг

Любителям оригінальних і нестандартних поєднань має сподобатись суші доставка наших авторських позицій. Скуштуйте апетитні роли з додаванням цікавих соусів, щупалець восьминога, з нотками пікантності тощо. Доставка суші Янг подарує вам незабутні відчуття й унікальні емоції, аби ви щоразу куштували щось нове та відкривали для себе ексклюзивні поєднання.

Переглядайте з нашого закладу Young Тернопіль меню й обирайте своїх фаворитів для ідеального обіду, ситної вечері, корисних посиденьок чи святкувань. Доставка суші Тернопіль і у прилеглі села - це чудова можливість організувати відпочинок будь-якого формату, починаючи від затишного романтичного вечора і завершуючи запальними посиденьками з компанією!

Наступна стаття >Наступна стаття