Сети суші на компанію - є з чого обирати в Young

2024-07-31

Літо – час пікніків, теплих зустрічей та душевних сімейних розмов. Одними балачками ситий не будеш, тому замовити суші сет в Тернополі для своєї компанії стане вдалою ідеєю. Крім того, що це смачно та зручно, ще й дуже ситно. Різноманіття ролів вражає, тому можна вибрати сет, де кожен знайте собі суші до смаку. Замовляти порційні варіанти, якщо зібралась велика компанія, не дуже зручно, тому радимо скуштувати найкращі суші в Тернополі від Янг у сетах. 

 

Суші сети в Тернополі від Янг: що варто замовити? 

Набір ролів ідеально підійде для того, щоб втамувати голод й насолодитись нетривіальними східними смаками. Замовити суші сети можна не лише тоді, коли ви збираєтесь з друзями чи рідними, а й для себе, щоб спробувати смачні роли. Янг пропонує різні за розміром набори ролів, тому можна обрати ідеальний варіант, враховуючи кількість персон. Традиційний комплекс може містити від трьох і більше видів страв. Скільки суш в сеті, залежить від його ваги – зазвичай, кількість стартує від 12 штук. Роли обираються для набору саме ті, які гармонійно між собою поєднуються. До прикладу, різні види Філадельфії чи Дракони. Уважно читайте опис сету, щоб вирішити, які саме замовити суші для отримання насолоди.

замовити суші сети янг

Які суші сети в Тернополі пропонує ресторан Young? Огляд меню:

  1. SUMMER SET. До складу входять три різні Філадельфії: з креветкою, з лососем і тунцем. Вага набору ролів – 1200 г. Тому якщо вам потрібен більше, ніж кілограм суші в Тернополі для великої компанії, хутчіше оформляйте доставку. 
  2. СЕТ ПАНКО. Якщо ви полюбляєте теплі роли, цей варіант саме для вас. Сет складається з таких позицій: Панко класичні, Панко вугор-креветка, Панко лосось-креветка, Такеші з лососем. Це дійсно одні з найсмачніших суші в Тернополі, адже Янг готує їх за секретною авторською рецептурою. 
  3. СЕТ ДРАКОНІВ NEW. Ексклюзивний сет, який підійде, як мінімум, для двох людей, адже його вага 875 грамів. Він складається з Червоного, Золотого та Рожевого драконів. До складу також входить імбир і васабі, щоб відчути всю феєрію смаків східної кухні.
  4. СЕТ ФІЛАДЕЛЬФІЯ XL NEW. Великий сет, з яким ніхто не залишиться голодним. Сюди входять такі суші Янг: Філадельфія з креветками, з лососем, з тунцем і з вугром. Для любителів класичних ролів, цей набір стане справжньою знахідкою.
  5. СЕТ ФІЛАДЕЛЬФІЯ З КРЕВЕТКОЮ. Для поціновувачів ніжної креветки створений цей ексклюзивний набір. Ви можете замовити сет суші з доставкою по Тернополю, який складається з таких позицій: Філадельфія темпура з лососем і креветкою, звичайна Філадельфія з креветкою і тунцем, з авокадо та креветкою. Вага порції – 900 г.

В меню YOUNG ви знайдете як авторські, так і класичні сети на будь-який смак і вагу. Також можна скласти свої власні набори, обравши декілька порційних ролів для великої компанії, враховуючи гастрономічні вподобання всіх присутніх. Ми прислухаємось до ваших побажань та робимо все для того, щоб вам смакували східні страви від ресторану паназіатської кухні Янг.

Також цікаво: З якими напоями краще смакують суші?

 

Чому замовити суші – це завжди хороше рішення для зустрічі з сім'єю чи душевного відпочинку? 

Суші сет та доставка Young – це запорука вдалого дня. Ми готуємо роли з найкращих морепродуктів, суворо дотримуємось традицій східної кухні та вкладаємо частинку душі у кожну страву. Обираючи набір суші, ви зможете насолодитись різними смаками й врахувати уподобання ваших гостей. Не потрібно шукати привід, щоб прийти у Янг чи замовити суші з доставкою у Тернополі, адже краще наповнювати кожен день яскравими моментами.

Коли не хочеться готувати або зібралась дружня компанія, замовляйте роли з Young. Наші сети на 100% виправдають ваші очікування та перетворять звичайний прийом їжі у своєрідний ритуал. Тож не витрачайте час на те, що не приносить вам задоволення, – переглядайте меню Янг, робіть замовлення та очікуйте кур'єра!

Смачні сети з Young – точно не буде мало!

Наступна стаття >Наступна стаття