Сет суші - вигідне рішення для компанії

2024-08-27

Коли збирається велика компанія, то завжди доречніше замовити сет суші, особливо, враховуючи різноманіття смакових уподобань кожного. В Янг ви знайдете їх у широкому різноманітті: сети з класичними ролами, запечені, панко, авторські сети тощо. Меню настільки небанальне, що навіть постійні гості нашого закладу знаходять щось цікаве для дегустації. Тому якщо плануєте якесь святкування або просто обираєте сети суші для друзів, родичів або колег, ознайомтесь, які роли готують для вас наші професійні сушисти. 

 

Замовити сети суші від Young – це завжди вдала ідея, де б ви не були й що б не робили

замовити суші сети янг

Порційні роли – це варіант для однієї персони, та й не завжди вистачає порції, щоб наїстись вдосталь. Доставка суші сетів буде більш актуальною, якщо ви дуже любите цю страву азійської кухні або ж плануєте пригощати друзів. В меню YOUNG є варіанти на різну вагу та кількість ролів, тому підібрати сет не є проблемою. Залежно від індивідуальних уподобань, ви можете замовити суші у Тернополі більш класичні чи фірмові роли. Сет Філадельфії, Дракони чи Панко – порадьтесь з близькими, що саме сьогодні ідеально пасуватиме до вашого настрою та гастрономічних побажань.

Чому суші сет замовити вигідніше, якщо ви зібрались компанією? 

  • економія коштів – порційні роли у тій же кількості обходяться дорожче;
  • можливість скуштувати різні роли та вгодити смакам всіх у компанії;
  • чудовий варіант для святкування, який не потребує додаткового сервірування – ніякого зайвого посуду та залишків їжі після трапези;
  • можливість підібрати сет ролів по вазі – в Янг знайдуться сети різної ваги, навіть кілограмові та більше.

Якщо ви ще не куштували у м. Тернопіль суші з YOUNG або просто не можете визначитись з замовленням, ми підготували для вас декілька рекомендацій. Такі сети точно здивують ваші смакові рецептори та відкриють таємниці східної кухні у новому амплуа:

  • СЕТ ДРАКОНІВ NEW. До його складу входить: Рожевий, Золотий та Червоний Дракон. Такої кількості ролів вистачить на 2-3 осіб. Це ідеальний варіант для любителів класичних рецептур і традиційних інгредієнтів східної кухні.
  • СЕТ ПАНКО. Для тих, хто полюбляє оригінальні смаки, варто спробувати фірмовий сет від сушистів ЯНГ. Майже цілий кілограм суші у Тернополі вартує досить недорого, а дарує океан насолоди. Різноманіття компонентів так і манить у світ Сходу, тому не відмовляйте собі у задоволенні. Сет складається з імператорського ролу, панко з вугром і креветкою та традиційного панко. 
  • СЕТ ФІЛАДЕЛЬФІЯ XL. Якщо у вас зібрались велика компанія, де всі люблять традиційну Філадельфію, ресторан східної кухні Янг має для вас мега смачну пропозицію. До складу сету входить традиційний рол з креветкою, тунцем, вугрем і лососем. Начинки та риби дійсно багато, тому ніхто не залишиться голодним.

В меню представлені звичайні, запечені, обсмажені та навіть вегетаріанські суші ЯНГ. Ми адаптуємо східну культуру під смаки українців і знайомимо ближче з автентичною кухнею. Наші професійні сушисти готують роли за авторськими рецептами, тому вони смакують усім. Суші бар у Тернополі YOUNG залишить після себе лише приємні враження, бо ми використовуємо відбірні інгредієнти, суворо дотримуємось технології приготування азійських страв і додаємо шматочок любові. Якщо ви хочете відсвяткувати важливу подію в колі друзів, влаштувати романтичне побачення або просто захотілось смачненького, доставка суші у Тернополі Янг – те, що вам потрібно! Не відмовляйте собі в задоволенні, адже смачна їжа слугує зарядом енергії, джерелом ендорфінів і мотиваційним рушієм для кожного з нас. 

Також цікаво: Відпочинь від насичених буднів в Young в компанії смачної їжі та драйвової музики

 

Чому наш суші бар у Тернополі є фаворитом тернополян? Доставка суші з Янг та її переваги

Доставка Young – це більше, ніж просто суші. Це передача азійських традицій, особлива культура харчування та істинне гастрономічне задоволення, якого легко досягти, скуштувавши шматочок наших ролів. Рекомендуємо вам переглянути меню суші сетів, щоб поринути у світ справжньої насолоди, де б ви й з ким не були. 

Чому варто обрати саме нашу доставку ролів:

  • найкращий смак від наших сушистів і завжди свіжі інгредієнти;
  • безкоштовна доставка від певної суми замовлення;
  • позитивні відгуки наших клієнтів, які вже скуштували суші Янг.

А давайте ви самі впевнитесь у тому, що у м. Тернопіль суші з Young – це найсмачніші суші? Оформляйте замовлення на сайті, за телефоном або через додаток, щоб відчути переваги нашої доставки на власний смак. 

Смакуйте із задоволенням, смакуйте з Янг!

Наступна стаття >Наступна стаття