Серіал + піца = формула ідеального осіннього вечора. Замовляй в Antica Eatery

2023-10-06

У прохолодну та дощову осінню пору немає кращого відпочинку, ніж закутатись в плед і переглядати улюблені кінострічки наодинці чи з найближчими серцю людьми. Звичайно, щоб такий релакс пройшов максимально вдало, варто підготувати відповідні страви. Найкращою для посиденьок вдома вважається саме піца, замовити яку ви можете з безліччю начинок, аби точно вечір був проведений якнайкраще.

 

Доставка піци у Тернополі від ресторану Антіка: обирайте улюблені смаки з переліку наших пропозицій!

Якщо вас цікавить, де готується найсмачніша італійська піца в Тернополі, наша Сім'я ресторанів Файного Міста рекомендує звернути увагу на ресторан Antika Eatery. Тут вона створюється за особливою технологією, де тісто проходить тривалий процес ферментації. Завдяки їй, воно виходить не просто ніжним, а надзвичайно ароматним. Тісто легко засвоюється організмом, тому ви можете куштувати піцу навіть пізнім вечором. А яке ж різноманіття смакових поєднань ми пропонуємо! Ви будете в захваті від таких традиційних і авторських позицій наших досвідчених піцайоло:

  1. “Маргарита”. Це смачна піца в Тернополі, яка припаде до душі прихильникам класики. Страва не містить жодних зайвих інгредієнтів, до її складу входять: ніжний томатний соус, соковиті в'ялені помідори, свіженька моцарела в розсолі й ароматний базилік. 
  2. “Капричоза”. Готується така піца з додаванням італійського прошутто та грибів, тому її оцінить кожен, хто обожнює поєднання цих апетитних компонентів. Для надання ще більш насиченого аромату та соковитості ми застосовуємо артишоки та томати.
  3. “Салямі”. Це справді невмируща класика італійської кухні, яку ми грамотно втілили в ресторані Antica. В якості начинки використовується соковита, ніжна та така запашна ковбаса салямі Негроні.
  4. “Веган”. Чудовий варіант для вегетаріанців, скуштуйте цю позицію і оцініть, як вдало гармонують унікальні веганські кульки з помідорами чері, моцарелою та синьою цибулею. Їх смак ідеально доповнює свіжий ароматний базилік.
  5. “Карне”. Це наша власна варіація м'ясної піци з салямі та прошутто. Ми вміємо створити з, на перший погляд, звичних смакових поєднань щось справді особливе, додаючи рікоту, печений перець і моцарелу.
  6. “Мортаделла”. Якщо ви бажаєте замовити піцу в Тернополі, яка не залишить байдужими любителів апетитної вареної ковбаси мортаделли та класичної італійської, скуштуйте дану позицію. Фішкою страви є фісташки, вони створюють неповторний післясмак, а страчателла та моцарела ще більш ефективно його доповнюють. 
  7. “Сирна”, Цю піцу обожнюють за ніжність і витонченість смакових поєднань, адже ми її доповнюємо трьома видами сирів, унікальним трюфельним медом і свіжою соковитою грушею. 
  8. “З інжиром і прошутто крудо”. Страва стане справжньою знахідкою для тих, хто бажає насолодитися чимось цікавим і нестандартним. До її складу входять такі компоненти: ніжні вершки, сири моцарела та горгонзола, прошутто крудо, ароматні фісташки, ексклюзивний фініковий мед , свіженька рукола, насичений смаком інжир і базиліковий айолі соус.

Це далеко не всі позиції, представлені в меню, тому замовити піцу в Тернополі вам вдасться на будь-який смак. Спробуйте щось справді оригінальне, звернувши увагу на наші авторські варіації, чи традиційне, обравши легендарні страви, які так обожнюють корінні італійці.

Читайте також: Історія доставки піци

 

Найсмачніша піца: замовити її можна не лише для затишних осінніх посиденьок!

Здійсніть замовлення піци у Тернопіль чи передмістя не лише для того, щоб смачно та весело провести осінній вечір, а й для таких цілей:

  • ситних обідів, коли хочеться організувати збалансований перекус на робочому місці;
  • святкування різноманітних подій, щоб кожен гість і наївся від душі, і отримав безліч позитивних емоцій;
  • пригощання близьких людей, які завітали до вас неочікувано, а запропонувати їм нема що;
  • організації пікніків на природі, коли погода дозволяє це зробити;
  • посиденьок наодинці, якщо хочеться залишитись на самоті зі своїми думками.

доставка піци антіка

Піца Антіка - чудова можливість спробувати щось нове чи насолодитися легендарними позиціями, проте ми, СРФМ, готуємо таку страву не лише в цьому ресторані. У нас також актуальна доставка піци у Тернопіль і приміські зони з закладів РОАД і Паб Файного Міста. Зацікавила доставка піци по Тернополю та околицях - ознайомтесь уважно з меню й оберіть для себе улюблену їжу. До речі, у нас ця послуга надається одночасно з різних закладів, тому якщо ваш друг обожнює класичні поєднання, він може обрати піцу з Пабу Файного чи Роад в той час, як вам, прихильникам чогось нестандартного, припаде до душі меню з Антіки!

Наступна стаття >Наступна стаття