Історія доставки піци

2023-09-13

Послугою доставки піци зараз важко когось здивувати, адже така послуга надається у кожному місті України, однак так було не завжди. До прикладу, коли тільки починали з'являтися перші піцерії в Італії, потреби в доставці страв не було, адже для багатьох сімей щотижневе відвідування закладу родинним колом вважалось традицією. На жаль, через постійний брак часу почала з'являтися потреба у доставці їжі, а найпоширенішою стравою, якою так хотіли посмакувати вдома, в гостях, на робочому місці була саме смачна піца. Давайте трішки поринемо в історію і дізнаємось, хто та коли придумав цю послугу і чому саме піца, доставка якої зараз пропонується чи не всюди, має найбільший попит.

 

Піца: доставка цієї страви має свою історію!

Як би це дивно не звучало, але італійська піца спочатку була взагалі їжею для бідних, проте згодом піцайоло почали експериментувати з начинками і використовувати вишукані компоненти, пропонуючи таку страву багатим верствам населення. Найцікавіше є те, що не італійці, а мешканці США започаткували послугу доставки піци. Таке рішення прийняла американська компанія UPS, яка, до речі, досі займається вантажними перевезеннями. Коли кількість піцерій почала різко збільшуватися і основною ціллю кожного власника була популяризація саме його закладу, з'явилась послуга доставки. Вона була створена для того, аби кожен зміг поласувати улюбленою стравою будь-де без потреби відволікатись від щоденних справ. Аби замовити піцу, власники користувались послугами поштового сервісу, але коли зрозуміли, що це не найвигідніший і не найшвидший спосіб, вирішили прийняти на роботу кур'єрів. Якщо закладу вдавалось сформувати повний штат працівників, які займались розповсюдженням піци, то все більше людей зверталися саме у таку піцерію.

Читайте також: Піца на доставку у Тернополі - говоримо про вашу найулюбленішу страву

 

Якщо потрібна доставка піци в Тернополі, оберіть заклад АНТІКА!

Зараз все стало значно простіше і доступніше, адже послуги логістики вже добре налагоджені і, відповідно, доставка стала доступною кожному. Якщо вас цікавить піца на замовлення по Тернополю чи передмісті, ми, СРФМ, рекомендуємо звернутись у заклад італійської кухні Antika. Меню включає безліч позицій, які припадуть до душі як любителям м'яса, так і прихильникам риби, морепродуктів. Ви зможете насолодитися не лише традиційними, а й оригінальними смаковими поєднаннями, розробленими нашими досвідченими піцайоло. Яку б ви не вирішили замовити піцу у Тернопіль чи приміські зони, вся вона готується з використанням витриманого тіста. Тривалий процес його ферментації дає змогу отримати таку ж структуру і аромат, як і в Італії, а те, що страва випікається на дровах, додає ще більшої автентичності і схожості на справжню неаполітанську.

замовити піцу антіка

Доставка піци з ресторану Antica Eaterу - це завжди класна ідея, коли ви:

  • почуваєтесь виснаженими і зголоднілими;
  • хочете організувати перегляд фільмів з родиною чи коханою людиною;
  • плануєте відпочити у колі близьких після важкого дня;
  • маєте на меті відзначити певну святкову подію;
  • збираєтесь на пікнік, але займатись підготовкою до нього немає бажання.

Зацікавила піца - замовити у Тернопіль і прилеглі села її ви можете по телефону 068-055-77-11 чи на сайті нашої Сім'ї ресторанів Файного Міста. Доставка піци у Тернопіль і за його межі виконується так швидко, як це можливо, адже ми прагнемо, аби ви не очікували тривалий час на візит кур'єра, а вчасно приступали до смачних посиденьок. Піца АНТІКА у Тернополі по праву вважається найкращою та найбільш наближеною до тієї, яку так обожнюють корінні італійці! Обирайте з переліку страв улюблені позиції, а доставка піци в Тернопіль і околиці дасть змогу насолодитися ними будь-де.

Наступна стаття >Наступна стаття