Піца на доставку у Тернополі - говоримо про вашу найулюбленішу страву

2023-09-06

Коли ви запропонуєте комусь зі знайомих чи близьких піти на піцу, навряд чи вони здивуються, адже ця страва італійської кухні подається у багатьох закладах. Щоправда, смаки їжі у кожному з них різняться, а тому постає інше питання: “Куди піти на піцу, щоб отримати від неї максимум насолоди і відчути справжні кулінарні традиції сонячної Італії?” Коли немає можливості чи часу відвідати піцерію, дедалі більше людей вирішують замовити піцу з доставкою, але де знайти таку страву, яка щедро начиняється та привозиться ще гарячою? 

 

Де пропонується найсмачніша піца в Тернополі?

замовити піцу тернопіль

Якщо вас цікавить дійсно смачна піца в Тернополі, від якої отримаєте максимум задоволення, зверніть увагу на Сім'ю ресторанів Файного Міста. У нас працюють досвідчені піцайоло, які для приготування страви використовують унікальні технології, завдяки чому вона виходить максимально наближеною до неаполітанської. Враховується все, починаючи від властивостей тіста і завершуючи розмаїттям начинок, що дає змогу обрати улюблену позицію навіть вимогливим гурманам. 

Чому тернополяни обирають піцу з Файного

Коли доходить справа до вибору, де замовити піцу в Тернополі, ми рекомендуємо обрати нашу мережу ресторанів, де все готується зі свіжих інгредієнтів. Тісто замішується власноруч, а отже наділене неабияким теплом. А яке ж розмаїття начинок - ми пропонуємо вашій увазі як традиційні позиції, що припадуть душі прихильникам незмінної класики, так і доволі нестандартні й ексклюзивні, щоб справді отримати нові емоції від процесу куштування страви. Наша Сім'я ресторанів Файного Міста знає, що вам запропонувати, і ви знайдете свого фаворита, адже в меню закладів представлені варіації з м'ясом, ковбасними виробами, рибою та морепродуктами та інші. 

Де готується смачна піца?

Найперший наш заклад, де була включена в меню піца - Faine misto Pub. Для приготування тіста ми використовуємо борошно найдрібнішого помелу, а сам процес його витримки триває аж 24 години. Це дає змогу отримати таку страву, де хочеться з'їсти все до останнього шматочка, навіть бортики. 

Коли ми зрозуміли, наскільки наші гості обожнюють піцу, вирішили відкрити заклад італійської кухні Антіка. Для створення тіста застосовуємо процес подвійної ферментації, внаслідок чого воно виходить надзвичайно ніжним і ароматним. А яке ж розмаїття позицій, побачивши їх вперше, перед вами постане вибір - традиційні смаки чи оригінальні поєднання? Так, італійська піца Антіка представлена різноманітна, ми можете замовити з доставкою як легендарну “Маргариту” чи “Капрічозу”, так і доволі нестандартні позиції, до прикладу, “Мортадела”, “З анчоусами”, “Тартуфо з куркою”, “Карне” та інші. Це справжня італійська піца в Тернополі, смаком якої ви однозначно будете приємно здивовані, а тому захочете скуштувати ще.

Третій наш заклад, де пропонується піца з доставкою, - бар Road. У меню переважають класичні позиції, такі як “Маргарита”, “Капричоза”, “Прошутто”, “Папероні”, “М'ясна”, “Сирна”, Салямі” та інші. 

Читайте також: Доставка піци з Роуд - смачні позиції з тернопільською душею

 

Причини, чому варто замовити піцу в Тернополі в СРФМ?

Якщо вас цікавить, де готується найсмачніша піца в Тернополі, оберіть нашу Сім'ю ресторанів Файного Міста. До переваг замовлення тут належать:

  1. Величезний вибір різноманітних позицій на будь-який смак. Доставка піци в Тернопіль і передмістя з Пабу Файного Міста, бару Роуд і ресторану Антіка - це можливість щоразу насолоджуватися новими смаками, адже у кожному з цих закладів страва готується по-різному, проте подобається всім одинаково!
  2. Доставка швидка й одночасна. Навіть якщо ваш друг обожнює піцу з Антіки, а вам до душі страви, що готуються в Faine misto Pub, оформляйте замовлення на fainemisto.com чи по телефону і смакуйте їжею одночасно.
  3. Вишуканий смак. Піца в Тернополі, завдяки правильній технології приготування тіста та грамотному застосуванню інгредієнтів, по праву вважається найкращою, тому не відкладайте отримання гастрономічного задоволення на потім, а збирайте компанію і насолоджуйтесь разом! Це чудовий привід для простих вечірніх посиденьок, накривання святкового стола, ситного обіду в офісі чи безтурботного перекусу вдома після завершення насиченого дня.

Якщо цікавить справді італійська піца, доставка по Тернополю та прилеглих селах від СРФМ однозначно стане вірним рішенням. Насолоджуйтесь стравою від душі, а ми зробимо все для того, аби ваш час пройшов весело, смачно та ситно! 

Наступна стаття >Наступна стаття