Доставка піци з Роуд - смачні позиції з тернопільською душею

2023-09-01

У Тернополі нещодавно відкрився ще один заклад, який став частинкою нашої Сім'ї, - кафе Роуд. У меню представлені страви європейської й української кухонь, у тім числі улюблена серед багатьох піца. Це страва, яку можна сміливо назвати універсальною, адже вона ідеально підходить як для ситного обіднього перекусу, так і святкування різноманітних подій. Якщо вам до вподоби піца - доставка стане чудовим виходом із ситуації, коли немає змоги завітати у наш новий ресторан. Окрім того, це ідеальна можливість організувати відпочинок вдома, романтичні посиденьки за переглядом фільму, міні-пікнік на природі, прийти в гості не з пустими руками. Замовляйте смачну піцу з нашого нового закладу Роад і будьте впевнені, що ваш час пройде максимально вдало та без жодних турбот.

замовити піцу роуд

 

Смачна піца у Тернополі з нового закладу РОУД: які позиції варто обрати з нашого меню?

Досі у роздумах, де замовити піцу в Тернополі, - ROAD до вашої уваги. В меню включені безліч позицій традиційної італійської страви, серед яких:

  1. “Салямі”. Представляє собою одну із найпопулярніших страв, адже до її складу входить класична італійська ковбаса салямі, смак якої чудово доповнюють і завершують ароматні приправи, ніжна моцарела.
  2. “Прошутто”. Ще одна смачна піца в Тернополі, що готується за класичною рецептурою, оскільки основним її інгредієнтом є італійська шинка. Вона створює унікальну смакову композицію зі свіжою руколою, моцарелою та запашним пармезаном.
  3. “Капрічоза”. Якщо ви обожнюєте тандем “гриби+шинка”, ця піца з доставкою Тернопіль стане ідеальним рішенням! Такий дует ще більш неперевершено смакує з ароматним пармезаном, ніжною моцарелою та руколою.
  4. “М'ясна”. Якщо ви справді зголодніли, ми радимо замовити піцу у Тернопіль і околиці з мисливськими ковбасками, шинкою та беконом. Основу складає наш фірмовий томатний соус, а весь цей тандем насичують смаком 2 види цибулі: свіжа синя та кріспі.
  5. “Пепероні Чорізо”. Цікавить гостра піца в Тернополі - оберіть дану позицію, де основними компонентами виступають салямі та чорізо. Неабиякої пікантності страві додає маринований перець чилі. 
  6. “Сирна з броколі”. У місті Тернопіль піца готується така колоритна, що припаде до душі кожному, у тім числі любителям сирів. Замовте у РОУД страву, що складається з пармезану, моцарели, дор блю та чеддера. Неабиякої родзинки їй додає капуста броколі, яка і завершує смакову композицію.

Плануєте організувати відпочинок з близькими чи наодинці, хочете посидіти на природі та насолодитись теплою порою, бажаєте провести святкування - піца з доставкою по Тернополю по передмісті стане чудовим рішенням! Оберіть страви з нашого нового закладу Роуд і відчуйте їх вишуканий смак, де б ви не були, адже ми - Сім'я, що турбується про кожного нашого гостя навіть у тому випадку, коли він знаходиться на певній відстані!

Читайте також: Зарядись енергією з ранку! Замовляй сніданок в Road

 

У нас пропонується не тільки піца: доставка інших популярних страв до вашої уваги!

До речі, тут ви можете замовити не лише піцу, адже в меню включені і безліч інших не менш затребуваних позицій, серед яких: апетитні та соковиті бургери, їжа з мангалу, насичена унікальним ароматом, різноманітні закуски, салати, перші страви та інші. Окрім їжі, в Роуд можна замовити з доставкою алкоголь для різних цілей і потреб, звичайно, дана пропозиція актуальна лише для повнолітніх. Цікавить піца у Тернополі - замовити її радимо ми, ресторан РОАД, а якщо хочеться дещо урізноманітнити свій раціон чи запопонувати гостям ширший асортимент смаколиків, куштуйте безліч інших страв на будь-який смак! 

Наступна стаття >Наступна стаття