Секрети азіатскої кухні і популярності клубу ЯНҐ

2019-05-26

Манливий і таємничий Схід полонив мільйони сердець. Зокрема, своєю кухнею. Хто з нас не любить локшину або замовити суші на вечерю? А якщо додати до цього нереальну атмосферу та неонове світло клубу? Чи є серед Вас любителі смачних коктейлів? Точно є… У результаті такого скаженого поєднання ми отримали клуб YOUNG – ідеальне місце для крутого відпочинку!

Азіатська кухня: ресторан ЯНҐ розкриває секрети оригінального смаку

kitЯкщо раптом виникне питання: у чому ж оригінальність смаку? Тоді впевнено можна стверджувати – Ви та людина, яка точно не знає, що таке азіатська кухня, а ресторан нового формату досі залишився без Ваших відвідин. Час виправляти помилки – чекаємо у гості вже зараз!

Секрет кухні країн Азії у багатогранності смаку, особливому поєднанні продуктів один із одним. Мережа закладів Файного Міста розкриє декілька секретів:

  • Рис і локшина – основа більшості гарнірів, але використовуючи додаткові інгредієнти, соуси та прянощі, можна навіть простий компонент перетворити на вишукану страву.
  • Запаморочливі поєднання спецій і трав – чебрець, каррі, бадьян, лемонграсс, фенхель, куркума, різні види перцю, усілякі корінці тощо. Звичайно, азіатська кухня не уявляється без часнику та кунжуту, а ще безлічі соусів.
  • Готувати на пательні вок або тепан – правильний інвентар дуже важливий для приготування.
  • Тільки свіже м’ясо, риба, а деякі продукти не можуть замінюватися на локальні – певні страви потребують оригінального смаку.

 

У нашому закладі замовити нестандартні суші Тернопіль може з доставкою додому. Готуємо за справжньою азійською рецептурою, зберігаємо автентичність без домислів. Вам сподобається цікава подача. Хочете дізнатися більше секретів кулінарної Азії? В очікувані на Ваш дзвінок для бронювання столику!

Суші-бар YOUNG відомий не лише своєю кухнею, але й азійськими коктейлями, крутими діджей-сетами та атмосферою!

Відпочинок у стилі лаундж – коли музика розслабляє, напої додають вечору необхідної п’янкої ноти, а суші-бар пригощає мегасмачним ролом Ахірю з качкою та горіховим соусом. Невже тільки у цьому таємниця популярності ЯНГ? Для повного комплекту потрібні:

  • Японське пиво, рисове вино та спеціальні коктейлі – Ронін Чанг, Пікола, Матча Джулеп.
  • Сучасний дизайн, в якому забуваєш про час і простір. Клубний формат, м’які дивани.
  • Клубна музика – виступають запрошені ді-джеї та запалюють серця гостей.

Ви ще досі думаєш куди піти у Тернополі? Ми вже навіть відкрили завісу таємничої популярності ЯНГ та його кухні! Все, що Вам залишилося, завчасно забронювати місце для вечері в адміністратора!

Наступна стаття >Наступна стаття