Сім'я ресторанів Файного Міста: закладів кілька, доставка одна

2019-07-09

Ми не обмежуємо тебе у виборі страв з улюблених закладів Файного, саме тому на нашому сайті ти можеш обрати одразу декілька позицій з різних ресторанів мережі, а кур’єр привезе все в одному замовленні! У рестораціях Файне Місто доставка завжди працює швидко і злагоджено, тому ти зможеш без проблем поїсти на роботі або вдома, не докладаючи до цього жодних зусиль. Закладів багато, а класна доставка лише одна!

Доставка їжі Тернопіль: Сім’я ресторанів Файного Міста смачно нагодує і заощадить твій час!

Для нашої мережі вже є традицією поєднувати чудове обслуговування, смачну кухню та демократичні ціни, саме завдяки цьому ми незмінно серед фаворитів тернополян та гостей міста! Доставка їжі у м. Тернопіль приємно вразить тебе своєю оперативністю, зручністю та різноманіттям запропонованих страв. Зверни увагу на наступне:

  • Мінімальний чек для доставлення має складати 200 гривень, для мешканців заміських територій — 300 гривень.

  • Усі замовлення на суму від 400 гривень і більше ми привозимо за власний кошт! За інших умов доставка Файне Місто обійдеться лише у 30 гривень.

  • Кухарі пакують їжу у спеціальні бокси, що забезпечують чудовий вигляд страви, незрівнянний аромат та смак. Завдяки обізнаності наших кур’єрів та їх беззаперечному орієнтуванні Тернополем, ти ласуватимеш гарячим та поживним обідом, де б не знаходився!

  • Ми турбуємося про те, щоб ти мав нагоду добре поїсти, незважаючи ні на що, тому навіть о пізній годині легко замовити смачну вечерю! КЛУБ і паб Файне Місто працюють з 11:00 до 23:30, Пасаж з 12:00 до 23:30, ЯНГ — з 14:00 до 23:30.

У закладах нашої мережі щодня використовують виключно свіжі продукти, що мають відповідну сертифікацію, тому їсти у нас завжди безпечно. Ми дбаємо про гастрономічні вподобання усіх гостей, тому у меню є овочеві, м’ясні, рибні страви на будь-який смак. Легендарні деруни, італійська паста, фірмові бургери-гриль чи доставка суші — Тернопіль задовольнить будь-які примхи як у стінах наших ресторанів, так і за їх межами!

Файне Місто Тернопіль: меню і доставка від Сім’ї ресторанів Файного Міста!

Чим відоме Файне місто Тернопіль? Меню і доставка  популярних ресторанів відображають гостинність та щирість місцевих кухарів! Що пропонуємо:

  • YOUNG. Меню представлено стравами паназійської кухні. Оригінальні роли, WOK-menu, пікантні та самобутні за своїм смаком перші страви, є класні сети на велику компанію.

  • Пасаж Адлера 13. Тут можна покуштувати страви-бестселери таких країн, як Мексика, Іспанія та Америка. Особливо популярні бургери, які, за словами наших гостей, надзвичайно схожі на оригінальну американську страву. Чудовий вибір основних блюд та салатів, є безліч закусок до коктейлів та пива.

  • Паб і КЛУБ Файне Місто. Перший заклад представляє українську кухню, багато снеків до хмільного і класні сети для компаній, ковбаси власного виробництва. Другий вразить своєю європейською кухнею, у меню безліч цікавих італійських блюд.

Доставка бургерів та іншої смакоти здійснюється через сайт та за вказаними телефонами. Смачного!

Наступна стаття >Наступна стаття