Ресторан На Небі відкриває сезон корпоративів

2023-11-15

Наприкінці осені та на початку зими дедалі частіше відбувається підготовка до проведення корпоративів. Подібні заходи не лише допомагають відволіктись від сірої буденності, а й дізнатись більше про своїх колег, їх інтереси, уподобання, поведінку у позаробочий час. Корпоративи об'єднують і піднімають командний дух, що позитивно відображається на якості працездатності. Щоб правильно організувати святкування, вам варто визначитись, де воно проводитиметься та якої концепції буде дотримано. Звичайно, відповідні страви слід обирати, відштовхуючись від цих особливостей. Щоб колектив був щасливим, а стіл - багатим, ми радимо звернути увагу на відомий у місті заклад української та європейської кухні Na Nebi Grill&Wine.

 

Цікавить доставка їжі в Тернополі на корпоратив - оберіть ресторан Na nebi!

Ресторан На Небі пропонує відзначити корпоратив як всередині закладу, так і за його межами завдяки тому, що у нас виконується доставка від Сім'ї Файне Місто. Послуга надається як у межах міста, так і у прилеглі села, що ще більше розширює ваші горизонти для вдалого святкування. Ви також можете замовити виїзний фуршет, коли хочете провести корпоративний захід у максимально комфортній і неформальній обстановці. Пропонується кейтеринг по Тернополю та приміських зонах, що є ідеальним рішенням для відпочинку будь-де, навіть у котеджі за містом.

Досі не можете визначитись, що замовити на корпоратив, - ми рекомендуємо вам обрати, перш за все, страви на компанію. Нашими фаворитами є:

  • рибний сет на доставку, що чудово смакує з винами різних сортів і пінним;
  • шатобріан з сирним соусом для прихильників справді вишуканих смаків;
  • м'ясний сет, який дає змогу не лише насолодитись ніжними шматочками, а й наповнити свій організм силою;
  • сет "М'ясо з неба", де ідеально приготовлені м'ясні шматочки чудово поєднуються з соковитими та запашними овочами-гриль.

Оберіть страви на компанію, доставка яких виконується в найкоротші терміни, і отримайте їжу, яка підкорить серця навіть вибагливих гурманів. М'ясні сети у Тернополі - це універсальна позиція, від якої відмовиться хіба що тільки вегетаріанець. Сучасна подача, акуратно нарізані шматочки, щедрі порції - запорука ідеально проведеного корпоративу і відмінного настрою колективу!

Читайте також: Сезонне меню в Antica EATery: що приготував заклад?

 

Фуршет у Тернополі від На Небі: лише вишукані й актуальні порційні страви!

Якщо у ваших планах замовити фуршет на корпоратив, ми радимо переглянути асортимент порційних страв. Найбільшою популярністю у нас користуються солоні еклери, брускети з різним начинням, оригінальні шоти. Фуршет у Тернополі та передмісті також може включати кенді-бар. Його наповнити ви можете солодкими горішками, еклерами, макарунсами, порційно нарізаними тортами чи шотами. 

Доставка їжі на корпоратив - це раціональне та мудре рішення, коли хочеться потішити колектив напередодні різдвяно-новорічних свят. Попіклуйтесь про організацію банкета вже зараз, бронюючи столик або зал на конкретну дату чи замовляючи найсмачніші страви на доставку. Меню На Небі Тернопіль настільки різноманітне, що вам вдасться догодити кожному співробітнику!

Наступна стаття >Наступна стаття