Ресторан Na nebi - розділяти з Вами радість святкування

2023-11-22

Весілля, ювілей, день народження, хрестини чи річниця - яку б подію не приходилось святкувати, успіх її проведення та настрій запрошених безпосередньо залежать від місця та загальної атмосфери. Також не менш важливу роль відіграє меню на святковий стіл, адже, розробляючи його, вам потрібно керуватися як концепцією заходу, так і смаковими уподобаннями гостей. Щоб справити на них позитивне враження та перетворити будь-який івент на справжню феєрію відчуттів і емоцій, ми рекомендуємо вам обрати найкращі ресторани Тернополя. Одним із таких є заклад Na Nebi Grill & Wine, де подаються страви української та європейської кухонь. Окрім цього, ми пропонуємо оформлення фуршетнх столів і надаємо послуги кейтерингу, коли хочеться організувати святкування у неформальній атмосфері.

 

Ресторан в Тернополі NaNebi - найкраще місце для різноманітних святкувань!

Ресторан в Тернополі На Небі першочергово приваблює своєю геолокацією. Розташований він на 6-му поверсі у самому центрі міста, з панорамних вікон якого видніються мальовничі краєвиди. Особливо красивий і романтичний пейзаж у вечірню пору, коли ліхтарі вмикаються й освічують Архикатедральний Собор, парк ім. Т.Г. Шевченка, легендарний Тернопільський став і інші видатні місцини.  Ресторан На Небі у Тернополі також цінують наші гості за затишний і сучасний інтер'єр у стилі мінімалізм, де немає зайвих елементів декору, а все виконано максимально акуратно та лаконічно. У самому серці закладу розміщений гриль у формі купола, де їжа готується прямо на ваших очах. Так, це саме той ресторан, де можна відсвяткувати день народження чи корпоратив, адже їжа на грилі стане ідеальним варіантом для святкового столу.

замовити їжу ресторан на небі

Шукаєте ресторани Тернополя, де представлена європейська та сучасна українська кухня, - завітайте у NaNebi в Тернополі. Це ідеальний заклад для проведення весілля, річниці, ювілею чи інших урочистостей, адже наше меню включає безліч позицій, серед яких:

  • м'ясні та рибні сети, а також набори з різних сортів сирів чи морепродуктів;
  • закуски, серед яких: брускети з різноманітними начинками, ніжний паштет з грінками, тар тар чи неймовірно апетитні креветки;
  • салати з риби, м'яса, овочів чи морепродуктів до вишуканого святкового столу;
  • гарячі страви на банкет, до прикладу, різновиди італійської пасти чи традиційні українські деруни;
  • вишукані десерти, що підкорять серця навіть вимогливих ласунів, і інші смаколики.

Банкетне меню ресторану На Небі надзвичайно колоритне, тому окрім стандартних подач ми пропонуємо вам їжу для солоного чи солодкого фуршетного столу. У нас ви можете замовити ідеальні порційні шоти, макарунси, еклери та брускети, що чудово доповнять фуршет. Для оформлення кенді-бару радимо обрати макарунси, еклери, горішки, цукерки ручної роботи чи торти, нарізані на рівненькі шматочки, аби було ними зручно насолоджуватись навіть стоячи.

Читайте також: Доставка їжі у Тернополі для новорічного корпоративу - Різноманіття вибору в меню Файного міста

 

Меню на святковий стіл обирайте в На Небі!

Цікавлять ресторани Тернополя для весілля чи, можливо, заклади для святкування дня народження, корпоратива, хрестин - оберіть На Небі, затишне місце з сучасним меню та професійним обслуговуванням! Щоб дізнатись більше про асортимент страв і послуги, які ми надаємо, завітайте до нас. Плануєте організувати фуршет у Тернополі чи за межами міста - ви звернулись за адресою, адже ми готові організувати незабутнє святкування навіть на відстані. Обирайте самі, що вам ближче до душі, посиденьки в закладі чи відпочинок за межами міста, - ми завжди раді допомогти. 

Наступна стаття >Наступна стаття