Доставка їжі у Тернополі для новорічного корпоративу - Різноманіття вибору в меню Файного міста

2023-11-21

Корпоратив - це надзвичайно весела подія, що зближує співробітників і дозволяє розглянути їх із зовсім іншого спектру, тобто не просто як працівників, а як людей, в яких є певні хобі й інтереси у позаробочий час. На даному заході актуально підбивати підсумки цього року та будувати плани на наступний. Крім цього, колектив саме на корпоративі може поділитися своїми враженнями та досягненнями, подякувати колегами та керівництву за плідну роботу.

 

Смачна їжа на корпоратив від СРФМ!

доставка їжі тернопіль

Готуючись до такого важливого івенту, організатори обдумують, перш за все, місце його проведення та загальну концепцію заходу: у якому стилі він буде виконаний і який формат вечірки передбачатиметься. Крім цього, не менш важливим моментом є те, що замовити поїсти на корпоратив. Якщо вас цікавить останнє запитання, Сім'я ресторанів Файного міста залюбки допоможе з його вирішенням. Ми пропонуємо доставку їжі по Тернополю та прилеглих селах із закладів, де готуються страви різних кухонь світу. Завдяки цій послузі, вам вдасться організувати святкування як у офісі, так і у більш неформальній обстановці, наприклад, у будинку на містом. Замовити їжу на корпоратив у СРФМ варто тому, що:

  • Ми готуємо найсмачніші страви лише зі свіжих і якісних продуктів.
  • До вашої уваги їжа різних кухонь світу, тому навіть якщо ви полюбляєте італійські страви, а ваш співробітник - мексиканські, кожному вдасться насолодитися улюбленими смаколиками.
  • Завдяки тому, що доставка їжі Файне місто з наших ресторанів виконується одночасно, ви зможете без жодних очікувань приступати до її куштування.
  • Ціни демократичні, що дасть вам змогу замовити безліч позицій на будь-який смак.
  • При здійсненні замовлення на велику суму наша служба доставки їжі надає послугу абсолютно безкоштовно.

Файне Місто доставка - це швидко, зручно та максимально доступно, тому організовуйте корпоратив з нашими стравами і ви неодмінно залишитесь задоволені, як і всі ваші колеги!

Читайте також: Смачна їжа для святкування - все, що треба знайдеш в меню Роуд

 

Яку замовити їжу на корпоратив: поради від СРФМ!

Цікавить смачна їжа з доставкою на корпоратив - ми зібрали для вас декілька порад щодо найпопулярніших страв для такого заходу. До топових належать:

замовити їжу тернопіль

  1. Піца. Немає більш універсального варіанту, аніж замовити піцу у Тернопіль і передмістя. Обрати її ми пропонуємо з меню ресторанів Паб Файного Міста, Роуд і АНТІКА. Це та страва, яку ви та ваші колеги можете їсти руками і розділяти її на стільки шматочків, на скільки бажаєте. Зі смачною піцою бесіда стане легкою та особливо приємною, а обстановка - максимально релаксуючою.
  2. Сети на компанію. Пориньте в атмосферу літа, замовивши м'ясні набори з Пабу чи Клубу Файного Міста, а коли хочете чогось вишуканого - сети з риби та морепродуктів з ресторану На Небі стануть ідеальним рішенням. Звісно, незмінною класикою для запальної корпоративної вечірки є шашлик у Тернопіль і прилеглі села з доставкою.
  3. Бургери. Бажаєте провести справді легкий і безтурботний корпоратив, аби кожен його учасник зміг розслабитися, доставка бургерів у Тернопіль і приміські зони прийде на допомогу. Для цього перегляньте меню з ресторану Пасаж Адлера 13, де представлено безліч позицій, у тому числі для вегетаріанців.

Якщо ж ви плануєте провести захід у стилі luxury в офісі чи за межами міста, ми радимо замовити їжу на корпоратив з ресторану На Небі. В меню представлені популярні страви європейськох й української кухонь. До речі, у На Небі ви також можете замовити фуршет по Тернополю та за його межами. У нас є окреме меню солоних і солодких порційних страв, які чудово підходять для ідеального відпочинку всього колективу. 

У випадку, якщо ви ще не визначилися з меню, зверніться до наших адміністраторів. Вони залюбки порадять страви, які слід обрати, в залежності від концепції івенту. А коли вже знаєте, що має бути на столі, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11. Ми також пропонуємо замовити їжу онлайн на сайті, аби ви змогли ще більш детально ознайомитись із меню кожного з закладів СРФМ.

Наступна стаття >Наступна стаття