Смачна їжа для святкування - все, що треба знайдеш в меню Роуд

2023-11-20

Жодне святкування не обходиться без смачних страв на столі. Яка б подія не відзначалась, будь то весілля, день народження, ювілей, корпоратив, річниця чи хрестини, вам варто, перш за все, детально обдумати меню. Воно має включати не лише смачні, а й апетитно оформлені страви, що викличуть у гостей ще більше бажання скуштувати. Коли немає бажання чи часу готувати їх самостійно, проте хочеться приємно вразити усіх учасників торжества, зверніть увагу на наш новий ресторан Road Ternopil. 

 

Європейська та домашня їжа в Тернополі з Роуд - чудовий вибір для святкувань!

В меню кафе Тернополя ROAD включені страви української та європейської кухонь, завдяки чому ви можете організувати святкування як у класичному, так і в молодіжному стилі. До речі, провести захід ми пропонуємо не лише всередині закладу, а й за його межами, адже надаємо таку актуальну та зручну послугу, як доставка їжі по Тернополю та передмісті. 

Більшість наших гостей для святкування різноманітних подій надають перевагу таким популярним смаколикам з Road меню:

  • Піца. Коли у ваших планах організувати вечірку чи дружні посиденьки з найближчими людьми, піца стане прекрасним вибором. Ця страва в нашому меню представлена традиційна, тобто вам вдасться насолодитися класичними позиціями. Проте і тут нам вдалось вас приємно здивувати, адже ми готуємо і авторські страви, до прикладу, піцу “Фірмову”, де “Кальцоне” поєднується з “Салямі”, чи “Regina L”, страва на вершковому соусі з шинкою та грибами. Це справді ідеальна їжа на день народження, яка об'єднує та розслабляє. 
  • Страви з мангалу. Ви також можете побалувати гостей смачним м'ясом чи овочами, приготовленими на мангалі. Вони насичені особливим ароматом, а невимовна соковитість у поєднанні з хрусткою рум’яною скоринкою пробуджує неабиякий апетит.
  • Закуски до пива. Якщо ви та ваші гості обожнюють смакувати пінним, спробуйте замовити таку їжу на день народження, як апетитні снеки до пива. Вони прекрасно доповнюють і підкреслюють смак хмільного напою, а також піднімають настрій.
  • Домашні страви. Коли плануються масштабні посиденьки за столом і ви хочете, аби кожен гість залишився ситим і задоволеним, оберіть страви української кухні. Пригостіть близьких дерунами, традиційними голубцямм, печеною картоплею по-селянськи, ніжними варениками, соковитими пельменями та поживними салатами. На закуску запропонуйте учасникам торжества домашні різносоли, оселедець, м'ясну нарізку чи справжнє галицьке сало. Вони чудово смакуватимуть як з основними стравами, так і “під чарочку”.

Європейська чи домашня їжа на замовлення у Тернополі з ресторану Роуд - це завжди класна ідея провести святкування на найвищому рівні, аби кожен запрошений залишився ситим і щасливим і подія, яка відзначається, принесла лише позитивні емоції та незабутні спогади.

замовити їжу роуд

 

У передмістя чи Тернопіль доставка їжі з Роуд - швидко, зручно та нереально смачно!

Доставка їжі на святкування від закладу Роад - крута пропозиція, коли ви:

  • не хочете заморочуватись на кухні чи просто на це не вистачає часу; 
  • є невичерне бажання побалувати гостей і справити на них найкраще враження;
  • плануєте посиденьки в неформальній атмосфері, а брати їжу з собою приносить незручності.

Для здійснення замовлення у Тернопіль і передмістя телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або ж оформляйте доставку онлайн на сайті. Доставка їжі на святкування - це вигідно, зручно та доступно, адже де б ви не були, ми готові завжди тішити вас і всіх запрошених найкращими смаколиками європейської й української кухонь. Переглядайте з Road Тернопіль меню і визначайтесь із відповідними під конкретну подію стравами, а ми все привеземо максимально швидко!

Читайте також: Смачно та недорого: сніданки в Роад для твого продуктивного дня

Наступна стаття >Наступна стаття