5 причин замовити суші на доставку з ресторану паназіатської кухні YOUNG

2019-07-30

Як часто у Вас буває стан підвищеної ліні і водночас шалене бажання поласувати ролами? Думаємо, з цією дилемою хоча б раз, але мав справу кожен. Та якщо є наша доставка, Тернопіль може спокійно насолоджуватися улюбленими стравами вдома та на роботі.

Сім’я ресторанів Файного Міста подбала про Ваш максимальний комфорт і зручність, відтепер замовляйте оригінальні азійські роли прямо зі свого телефону!

Доставка суші від паті-ресторану YOUNG

sushiЧому доставка суші від нашого закладу така популярна серед тернополян? Вона дозволяє поїсти справжні роли за азійськими рецептами без адаптації до звиклого українцям смаку. До того ж, дуже зручно замовляти їх додому, не треба кудись виходити.

Таких смачних суші у Тернополі можна поїсти тільки у нас. До оригінальної кухні додається стильний дизайн, класна музика та чудова коктейльна карта. Сам клуб вирізняється поєднанням паті-концепції та ресторанної ідеї, тобто у нас можна добре провести час із друзями, потанцювати, смачно випити і водночас ситно поїсти.

Для тих, у кого немає часу чи бажання виходити з дому, є доставка суші у Тернополі. Декілька переваг:

  1. Використовуємо однаково свіжі та корисні продукти як для подачі у залі, так і на доставку. Риба та морепродукти виключно свіжі, без заморожування. Овочі закупляємо у місцевих фермерів, що вирощують їх на екологічно чистих землях та мають усю відповідну сертифікацію. 

  2. Різноманітне меню на будь-який смак. Окрім суші пропонуємо замовити щось з вок-меню, тайський “Том Ям” або японський “Рамен, гарний вибір гарячих страв та салатів в азійському стилі.

  3. Якщо не любите морепродукти, є чудовий рол “Овочевий Мікс” та “Ахірю” з качкою, який, до речі, є взагалі унікальним для нашого регіону — таке скуштувати можна лише у нас. 

  4. Швидко доставляємо у будь-який куточок міста і навіть за його межі. Якщо хочеться суші у м. Тернопіль, доставка від Файного завжди поруч, варто тільки взяти до рук свій телефон!

  5. Гарантуємо ідеальну подачу, незрівнянний смак і доступну вартість! Традиційно, наша мережа ресторанів дбає про демократичність ціни, тому спробувати Азію на смак по кишені кожному тернополянину.

Як замовити суші у ресторані YOUNG?

Замовити суші можна не лише у закладі, але також на сайті та через мобільний застосунок. Зручне і зрозуміле меню допоможе швидко зорієнтуватися в асортименті та обрати необхідні страви.

Доставка по м. Тернопіль можлива для замовлень від 200 грн., за межі міста — від 300 грн. Стандартна вартість послуги кур’єра 30 грн., але за умови чеку від 400 грн. доставлення нашим коштом! 

Заклад знаходиться за адресою: вул. О. Кульчицької, 2-А (п’ятий поверх). Бронювати столик за телефоном: 097-676-77-11. Якщо Вас цікавить доставка, звертайтеся за номерами: 098-055-77-11 або 0352-51-94-44. Party Restaurant YOUNG приймає замовлення на доставлення страв щодня з 14:00 до 23:30. 

Наступна стаття >Наступна стаття