Проводь час з друзями, а про доставку закусок подбає Клуб Файного

2023-06-02

З настанням тепла хочеться проводити ще більше часу на природі у колі друзів та ділитися з ними позитивними емоціями. Для цього вам слід періодично організовувати пікніки, і якщо ви вважаєте, що вони потребують ретельної підготовки, то помиляєтесь. Ми, СРФМ, рекомендуємо вам переглянути з закладу Клуб Файного міста меню та замовити найкращі закуски на компанію, що ідеально підійдуть для куштування на свіжому повітрі у максимально комфортній атмосфері з найближчими людьми. 

 

Доставка закусок від Клубу ФМ - привід смачно відпочити на природі!

доставка закусок клуб файного

Наш ресторан Faine misto klub розробив меню таким чином, щоб кожен обрав для себе улюблені позиції в залежності від індивідуальних смакових уподобань. До прикладу, якщо ви чи ваша компанія обожнюєте пінне, то чудовим рішенням для посиденьок на природі стануть закуски до пива. Найчастіше замовляють у нас наступні страви:

  • пивну дошку з начос, де зібрані сир косичка, грісіні, бастурма, соус айолі та хрусткі мексиканські чіпси;
  • лаваш гриль, який може пропонуватися з моцарелою чи сиром і беконом;
  • клубні курячі крильця, де легка пікантність ідеально поєднується з невимовною соковитістю;
  • моцарела фрі зі сметанним чи малиновим соусом, закуска до пива, що чудово підходить для прихильників легкості та приємного післясмаку.

Ці та інші закуски до пива купити ви можете з доставкою у нас. Ми впевнені, що завдяки їм смак пінного стане ще більш довершеним, а ваш настрій - однозначно ліпшим. Ми готуємо різноманітні до пива закуски, а отже свого фаворита знайдуть прихильники як похрумтіти, так і поїсти ідеально приготовлені м'ясо чи сирні страви. 

Ще одна доволі популярна позиція з нашого меню - сети закусок, які неодмінно стануть у нагоді, коли на пікнік збирається середня чи велика компанія. Ми пропонуємо вам скуштувати наступні варіанти:

  1. Фірмовий сет фрі. Якщо ви обожнюєте страви, приготовлені у фритюрі на свіженькій олії, тоді оберіть закуски на компанію, що включають: клубні крила, бастучіні, картопляні діпи, цибулеві кільця та сир косичку. 
  2. М'ясне плато гриль. Це сет, до складу якого входять: телячий стейк, курячий шашлик, клубні реберця, печені крила. Доповнюють їх картопля по-селянськи й овочі-гриль. Якщо ви шукаєте на велику компанію закуски, доставка цього сету стане вірним рішенням.
  3. Клубний сет до пива. Він розрахований на середню компанію і сподобається тим, хто обожнює ковбаски на грилі, клубні крила, моцарелу-фрі, лаваші з начинками.

Оберіть наш ресторан Клуб Файного і для святкування важливих івентів у колі друзів, родини, колег, для таких цілей холодні закуски меню переглядайте та замовляйте їх, щоб справді вразити гостей. А якщо організувати виїзд на природу, то подія стане по-справжньому незабутньою. Ми пропонуємо вашій увазі різноманітні ресторанні холодні закуски, серед яких: апетитні брускети, що ідеально заміняють класичні канапки, сирне плато до вина, яке так часто куштують саме жінки, запашний і ніжний паштет з грінками чи дошка делікатесів як універсальний сет.

Проводьте якомога більше часу з друзями, святкуйте важливі івенти на природі в неформальній обстановці, насолоджуйтеся теплом, а наша доставка закусок прийде на допомогу у будь-який момент.

Читайте також: Закуски на компанію від Пабу Файного - час збирати друзів!

 

Скуштуйте кращі закуски на компанію у нашому сіті-кафе!

У нас ви можете замовити закуски у Тернополі чи передмісті не лише з доставкою. Якщо ви бажаєте посидіти в затишному ресторані, який вабить сучасним і лаконічним інтер'єром, зручними посадковими місцями - завітайте у наш Клуб ФМ. Це місце недарма назвали народним, адже тут ви можете і посидіти просто так, і відсвяткувати знаменну подію. Вільна і приємна атмосфера, сучасні страви, у тім числі актуальні закуски, зробили це місце осередком справжнього життя. В Клубі файного так спокійно, легко та привітно, тому Вам варто заздалегідь подбати про бронювання столика, оскільки тут завжди людно. Сіті-кафе радо запрошує вас на літню терасу, де ви можете насолодитися сонячною погодою та теплом. Ми, СРФМ, робимо все можливе, щоб ваш відпочинок пройшов максимально вдало, так, як хочете його провести саме ви.

Наступна стаття >Наступна стаття