Про рибу для суші

2020-12-23

Японська кухня популярна у всьому світі, і в Україні також! Для європейців візитівкою японської кухні є саме суші, тому їх можна скуштувати абсолютно у кожному містечку. З’явилася в Японії ця страва орієнтовно в 17 ст., і завжди в її основі рис і риба. Проте, не кожен кухар може майстерно приготувати суші, але у меню Young у м. Тернопіль Ви можете скуштувати СПРАВЖНІ смачні роли традиційної та сучасної японської кухні!

 

Які сорти риби використовують для суші-сетів у закладі ЯНГ?

Для приготування своїх страв ми обираємо найкращу свіжу рибу, що не проходила заморожування. Це важливо для збереження правильного смаку страви! Кожний суші-сет готується з дотриманням всіх вимог, адже ми дбаємо про безпеку наших гостей! Яку рибку використовуємо: 

  • Лосось (сяке), копчений лосось (сяке кунсей).
  • Тунець (магуро).
  • Унагі (морський вугор).
  • Анагі (річковий вугор).
  • Є страви з іншими морепродуктами — креветки, масляна копчена риба, ікра тобіко тощо.

Сет суші чи окремі роли також готують з сібаса, камбали, морського окуня (тай, ідзумі тай), жовтохвіст (хамачі). Мідії, краб, восьминіг, кальмари теж можуть бути у складі страви, адже в Японії ці морепродукти вважаються ледь не складовою повсякденного раціону. У нашому ресторані Ви можете замовити суші з доставкою по Тернополю, і спробувати харчуватися як пересічний японець!

Рибу фугу в Японії також використовують для приготування суші, але з цим делікатесом треба бути вкрай обережним, його готувати можуть виключно професіонали з відповідною ліцензією. У ЯНГ у м. Тернопіль жодних ризикованих страв немає, у нас завжди смачно і безпечно!

На своїй кухні ми використовуємо переважно океанічну рибу, як і має бути у справжній японській кухні. Це або свіжа сира рибка, або слабосолона. У нас найбезпечніша доставка суші у Тернополі. Риба є продуктом, що швидко псується, а надто у ролах. У нашому паті-ресторані жодних завчасно приготованих страв: приймаємо замовлення і готуємо все з-під ножа кухаря!

 

Чому варто замовити сет суші з доставкою з ресторану YOUNG?

Наш заклад пропонує оригінальну японську кухню, зокрема у меню великий вибір ролів, а ще можна замовити сет суші на велику компанію! Які переваги замовлення у ЯНҐ:

  1. Різноманіття страв, азійська рецептура!
  2. Тільки свіжі інгредієнти, ми дбаємо про Вашу безпеку!
  3. Своєчасне доставлення, приємні ціни на все меню!
  4. Є безкоштовна доставка суші по Тернополю, за межі міста — 50 грн!
  5. Мінімальна сума для доставлення кур’єром лише 200 грн (по місту) і 300 грн (для прилеглих територій).

Якщо забиратимете пакунок самостійно з ресторану, мінімальної суми немає. Через карантинні вимоги час приймання замовлення скорочено, відтепер заказ сетів суші у Тернополі можна здійснити до 22:20!

Наступна стаття >Наступна стаття