Приготування обіду? Ні, дякую! Швидка доставка піци ROAD - насолоджуйтесь вільним часом!

2024-03-06

Щоб смачно та ситно пообідати, ми, ресторація Файного Міста, рекомендуємо замовити піцу додому чи на роботу. Таким чином ви позбавите себе тривалої метушні на кухні та вам не доведеться брати їжу з собою. Це класна пропозиція для тих, хто бажає наповнити свій організм силами й енергією аж до самого вечора. Ми радимо скористатися такою послугою, як доставка піци з Road, нашого відносно нового закладу, в меню якого представлені страви європейської та домашньої кухонь.

 

Найкраща піца в Тернополі для ситного обіднього перекусу створюється у ресторані РОАД!

Доставка піци - це класна ідея для смачного та ситного обіду, вона ідеально підійде для тих, хто хоче зарядитись енергією на весь день, аж до самого вечора. У нас є величезний вибір піци, наприклад:

  • Ця страва готується у закладі Road у Тернополі на томатній чи вершковій основі - обирайте, який варіант вам смакує найкраще. 
  • У меню представлені популярні позиції “Маргарита”, “Капричоза”, “Салямі”, “Прошутто” та інші. Їх оцінять прихильники традиційних смакових поднань.
  • Якщо ж ви бажаєте пообідати оригінальною стравою - ми радимо замовити піцу “ROAD”. Це наш фірмовий смаколик, що складається з двох частин: з однієї сторони пропонується “Кальцоне” з куркою та шинкою, а з іншої - “Салямі” на томатному соусі. Ідеальне рішення для тих, хто полюбляє насолоджуватись різними смаками, а коли вони втілені в одній страві - це ще й дуже зручно!
  • Цікавить піца на замовлення, де багато м'яса, - оберіть нашу новинку “XL 4 М'ЯСА ROAD”. Така страва ідеально підійде для мегаситного обіднього перекусу всією сім'єю або ж з колегами. Ми в неї додали все найкраще: бекон, шинку, салямі, гриби та куряче філе. Подається піца на томатній основі, а витонченості смаку їй додають ніжний сир моцарела та запашний пармезан. 

Піца на доставку для ситного, смачного та збалансованого обіду - це одне з найкращих і найраціональніших рішень, коли готувати немає змоги чи бажання, а насолодитися вишуканими смаковими поєднаннями так хочеться наодинці, з родиною чи колегами!

Читайте також: Де в Тернополі замовити справжню італійську піцу на доставку?

 

Замовляйте для обіднього перекусу піцу Road у Тернопіль і передмістя на доставку!

Урізноманітнюйте свою обідню перерву, забудьте про ланчбокси чи їжу з найближчого магазину - замість них надайте перевагу соковитій, запашній і ситній піці з кафе Роуд! Здійснити замовлення у нас вам слід з цілої низки причин:

  1. У меню включені як класичні, так і авторські позиції, що ще більше розширить простір для ідеальної обідньої перерви.
  2. Ми готуємо піцу з додаванням свіжих і сертифікованих інгредієнтів, а те, що вона випікається у дровяній печі, робить її смак ще більш витонченим і неповторним.
  3. Піца Роуд коштує недорого, що заощадить ваш бюджет, але жодним чином не обмежить у виборі ідеальної страви.
  4. Оскільки доставка піци у Тернопіль і за межі міста виконується, ви можете організувати ситний і смачний обідній перекус, де б не знаходились.
  5. Ми надаємо чудову можливість замовити піцу в Тернопіль і передмістя з безкоштовною доставкою. Для цього здійсність замовлення на певну суму і побачите, що з нами ще й вигідно.
  6. З закладу Road доставка виконується так швидко, як це можливо, тому зовсім скоро ви отримаєте улюблену страву та зможете нею відразу насолоджуватися без потреби додаткового розігрівання. 

замовити піцу роуд

Цікавить піца у Тернополі, зроблена з любов'ю, - до вашої уваги наш ресторан Роуд. Переглядайте меню і здійснюйте замовлення по телефону чи на нашому сайті в режимі онлайн. Ми завжди піклуємось про вас і прагнемо, аби ваш обід проходив вдало та приносив максимальне задоволення. 

Наступна стаття >Наступна стаття