Поспішайте замовити спаржеве меню на доставку поки ще діє сезон!

2023-07-10

З настанням літньої пори періодично виникає бажання насолоджуватися сезонними овочами і збільшується потреба в них, адже коли вони свіжі, в них зберігається вся їхня цінність. Ми, Сім'я ресторанів Файного міста, турбуємося про твоє здоров'я і хочемо, щоб ти куштував не лише смачні, а й корисні страви. Завітай у новенький заклад італійської кухні Antica Eatery, де на тебе чекає поживне та збалансоване спаржеве меню в Тернополі. А якщо у тебе немає часу чи можливості прийти до нас, ми готові привезти замовлення за вказаною адресою, оскільки здійснюємо на професійному рівні доставку їжі по місту та ближніх селах. Потіш себе ситним обідом, замов щось справді корисне на вечерю, а якщо планується святкування, не забудь почастувати гостей вишуканими стравами, приготовленими з додаванням спаржі.

 

У ресторані Antika Тернопіль меню вражає своїм розмаїттям: спробуй вишукані страви зі спаржі!

Наш італійський заклад Антіка заворожує не лише затишною атмосферою, а й таким колоритним і різноманітним меню. Ми рекомендуємо звернути увагу на страви зі спаржі та встигнути їх скуштувати, поки не закінчився сезон. У меню представлені такі апетитні варіації:

  • тендерлойн зі спаржею та ніжним картопляним пюре, де основним інгредієнтом виступає соковита яловичина під соусом деміглас;
  • лосось зі шпинатним різотто та спаржею, у цій страві соковитий запечений лосось ідеально комбінується з легким сирним мусом;
  • курча гриль зі спаржею для прихильників дієтичного, проте ситного перекусу, особливої родзинки страві додають запашний пармезан і ньокі;
  • паста з креветкою та спаржею, їжа для істинних поціновувачів традиційної італійської кухні, у якій власноруч приготована лапша лінгвіні чудово гармонує з бланшованими томатами, вершковим соусом.

Ресторан Antika Тернопіль підготував для тебе смачні та поживні позиції зі спаржею. Завдяки тому, що овоч проходить правильну термічну обробку, всі його корисні властивості і характерна "хрустинка" зберігаються. Бажаєш скуштувати такі страви за межами нашого закладу - твоїй увазі пропонується доставка їжі по Тернополю та передмісті. Для оформлення замовлення телефонуй нам за номером 068-055-77-11 або здійснюй його прямо на сайті fainemisto.com. Як бачиш, замовити їжу в Тернопіль і прилеглі села дуже просто, адже ми піклуємося про твій час і можливості!

Читайте також: Несподіваний візит гостей? Доставка піци з Антіки врятує ситуацію

 

Знаходишся на околиці чи у місті Тернопіль - доставка їжі з сезонного меню наповнить твій організм користю!

А тепер давай більш детально розглянемо всі властивості спаржі і розберемо, чому їжа з її додаванням така поживна. Це низькокалорійній і легкозасвоюваний овоч, користь якого полягає в наступному:

замовити їжу антіка

  • покращенні роботи серця;
  • відновленні функцій печінки;
  • стимуляції функцій нирок;
  • пришвидшенні метаболізму;
  • нормалізації обміну речовин;
  • позитивному впливі на стан шкіри, волосся, кісток;
  • підвищенні імунітету.

Пагони спаржі містять клітковину, мінерали та вітаміни А, В9, Е, К, які позитивно впливають на загальне самопочуття та сприяють повноцінній роботі організму в цілому.

Хочеш скуштувати вишукані страви в італійському стилі із вмістом спаржі - завітай у наш ресторан АНТІКА або ж оформи замовлення їжі в Тернопіль чи передмістя з доставкою. Для детального ознайомлення зі спаржевим меню та іншими позиціями перейди у відповідний розділ на сайті. Доставка їжі - це чудова нагода відволіктись від рутини та смачно повечеряти у близькому родинному колі. Крім цього, послуга прийде на поміч тоді, коли несподівано прийшли гості або ж ти заздалегідь готуєшся до їх візиту і шукаєш, якими смаколиками здивувати. Скористайся послугою доставки, аби уникнути буденної метушні на кухні після важкого дня або ж побалувати себе ситним і корисним обідом у пікові робочі години. Доставка Тернопіль їжі - шанс просто відпочити наодинці за переглядом фільмів у максимально релаксуючій атмосфері та чудова нагода організувати посиденьки з друзями на природі у літню пору. Замовляй спаржеве меню та заціни його не лише смакові, а й поживні властивості, а наша СРФМ привезе страви саме туди, куди потрібно!

Наступна стаття >Наступна стаття