Плануєте романтичну вечерю? Доставка їжі Антіка - кращий вибір!

2023-10-10

Романтична вечеря на двох - це чудовий привід розслабитись, зізнатись у щирості своїх почуттів і серйозності намірів, зробити коханій людині приємний і неочікуваний сюрприз. Щоб такий відпочинок пройшов вдало та залишив незабутні спогади, до нього варто підготуватися заздалегідь. Тут важливо враховувати безліч моментів, починаючи від їжі, яку ви будете куштувати, і завершуючи загалом атмосферою, місцем проведення зустрічі. 

 

Як організувати романтичну вечерю?

Ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, підготували для вас кілька корисних порад, як організувати романтичну вечерю. Щоб вона пройшла на найвищому рівні, подумайте про:

замовити страви антіка

  • Місце проведення. Ви можете зробити сюрприз коханій людині, запропонувавши їй похід у ресторан, проте коли плануєте створити інтимну атмосферу, ми радимо зняти номер у готелі чи запросити другу половинку до себе. Якщо ви вже проживаєте разом, то без проблем можете організувати відпочинок вдома.
  • Сюрприз. Щоб вечеря на двох залишила в пам'яті приємні спогади, підготуйте символічний подарунок, щоб вручити його за столом.
  • Атмосферу. Свічки, пелюстки троянд, приглушене освітлення та романтичні музичні композиції створять інтимну атмосферу та подарують відчуття спокою, затишку. 
  • Їжу та напої. Найкраще для романтичної вечері підходить вино, проте якщо ви не вживаєте спиртного, то можете подати коханому чи коханій фреш, безалкогольний коктейль. Що стосується страв, то зараз для подібного відпочинку чудовим рішенням є італійська їжа на доставку. Звичайно, піца навряд чи підійде для подібних заходів, втім італійська паста стане ідеальним вибором.

І якщо ви справді прагнете здивувати другу половинку, то краще зробіть для неї вечерю неочікуваністю.

Читайте також: Цікаві факти про італійську кухню

 

Побачення у передмісті чи місті Тернопіль - доставка їжі від АНТІКА для ідеальної романтики!

Ваша вечеря пройде максимально вдало та затишно, якщо ви оберете доставку їжі з італійського ресторану Тернополя АНТІКА. У нашому меню представлені страви італійської кухні, які чудово підходять для романтичних посиденьок, а саме:

  • Різні види пасти, які сподобаються кожному. Замовте для другої половинки карбонару чи ньокі, пасту з креветками чи мітболами, а якщо бажаєте посмакувати вином, тоді до вашої уваги тортеліні у соусі з пармезану чи паста з морепродуктів.
  • Салати. На легку романтичну вечерю наш ресторан італійської кухні рекомендує обрати салат з креветками чи кавуном. Якщо друга половинка обожнює максимум зелені, замовте "Панцанеллу", а мікс екзотичних смаків - авторський "Цезар".
  • Закуски. Для романтичного побачення чудовим рішенням стануть: ароматний тартар, ексклюзивна бурата чи карпачо з соковитої яловичини.

Якщо у ваших планах провести побачення в максимально інтимній атмосфері, тоді ви можете замовити доставку з Antica. Послуга діє по місту та прилеглих селах, а це відкриває перед вами ще більше можливостей для організації сюрпризу. Проведіть вечір на природі чи на даху багатоповерхової будівлі подалі від сторонніх, відведіть кохану людину до місця вашої першої зустрічі чи поцілунку, а щоб все пройшло якнайкраще, ми рекомендуємо замовити їжу з Antika Eatery туди, куди потрібно. Коли ви хочете потішити другу половинку безліччю страв, ми квапимось повідомити, що при такому замовленні на вас чекає безкоштовна доставка їжі в Тернопіль і передмістя. Antika Eatery - ідеальне місце для романтичних зустрічей, крім цього, ви можете їх організувати будь-де, адже у нас діє доставка їжі по Тернополю й околицях.

Наступна стаття >Наступна стаття