Пікантна пристрасть в стравах Нонаме - Замовляй доставку, amigo!

2023-03-27

Національна кухня Мексики представляє собою результат умілого поєднання європейської й індіанської концепцій, де дві, на перший погляд, різні кулінарні культури гармонійно втілилися в одне неподільне ціле. Напевне, саме з цих причин мексиканські гастрономічні традиції вважаються одними з найбагатших, а деякі з них навіть включені в список нематеріальної спадщини ЮНЕСКО. Мексиканські страви характеризуються пряними ароматами, розмаїттям приправ, специфічною гостринкою, а завдяки тому, що до їх складу досить часто входять бобові культури, вони виходять ще й надзвичайно ситними. Щоб насолодитися такою їжею в черговий раз або ж спробувати її вперше, варто завітати у Noname клуб, який є частиною нашої Сім'ї ресторанів Файного Міста. Ми також рекомендуємо замовити їжу туди, куди зручно, коли немає часу чи можливості відвідувати заклад.

 

Які основні страви мексиканської кухні варто замовити першочергово від закладу НОНАМЕ?

Меню закладу Нонаме дійсно вабить своїм колоритом. Особливої уваги заслуговують основні страви мексиканської кухні. Тут ви можете замовити:

  1. Легендарні бурітос. Вони представляють собою мікс інгредієнтів, які загортаються у традиційну тортилью. Ви можете скуштувати як стандартний варіант, так і позицію формату XL, якщо сильно зголодніли. Замовити буріто НОНАМЕ радить з різними начинками: з куркою, телятиною, креветками і іншими компонентами.
  2. Такос. Це ще одна легендарна мексиканська страва, яку полюбляють гості ресторану. Скуштуйте її і ви у різних варіаціях: з куркою, креветками, телятиною. Бажаєте спробувати все й одразу - замовте "Тріо", а тим, хто хоче відчути справжній смак ніжного м'яса, слід звернути увагу на "Тако бірья із рваною телятиною та сиром". Тако доставка - чудова нагода відчути кулінарну культуру Мексики, залишившись вдома, в гостях чи навіть на робочому місці.
  3. Кесаділью. Це родзинка мексиканської кулінарної культури, яка манить вишуканим смаком і соковитістю начинки. У Noname bar Тернопіль готується кесаділья з куркою та телятиною, доповненими різними видами соусів і свіжими овочами.
  4. Кошінью. Це досить нестандартна страва, для приготування якої використовується ніжне тісто, наповнене телятиною, сиром і картоплею. 
  5. "Esquites". Якщо ви плануєте замовити доставку їжі, якою б могли наїстись, спробуйте кукурудзу по-мексиканськи з сиром. Ця легендарна страва має специфічну гостринку завдяки перцю і насичений аромат, що досягається за допомогою зелені.

 

Якщо вас манить мексиканська кухня, Тернопіль має чим здивувати, а саме закладом Нонаме, де представлені найпопулярніші основні страви.

Також може бути цікаво: 5 продуктів в основі мексиканської їжі, що принесуть вам найбільшу користь

 

Мексиканська їжа з доставкою: відчуйте її істинний смак там, де хочеться! 

noname тернопіль меню

Noname - насправді колоритне місце, де пропонуються не лише концептуальні основні страви, а й оригінальні закуски, салати та десерти. Це ідеальний заклад для тих, хто хоче відчути мексиканську кулінарну культуру. Якщо цікавить їжа з доставкою, ми раді вам привезти щедрі сети на компанію, легендарні чіпси начос, креветки в паніровці, хумус, тартар з лососем і гуакамоле, курячі стріпси та інші закуски. Що стосується салатів, то досить затребуваними є "Овочевий з трьома видами томатів", "З куркою, беконом, дор блю", "З телятиною та бататом". Десерти, своєю чергою, викличуть неабияке захоплення у багатьох ласунів. Скуштуйте солодкі такос, традиційні чуррос і інші смаколики у Нонаме.

Всі представлені у меню страви ви можете замовити з доставкою. Послуга пропонується жителям міста й околиць, її вартість залежить від вашого місцезнаходження. Якщо ви у Тернополі, то послуга кур'єра вам коштуватиме 50 грн., у передмісті - 70 грн. Плануєте грандіозні посиденьки - коли замовлення їжі Тернопіль чи прилеглі села здійснене на суму від 2000 грн., доставку оплачувати не потрібно. Смакуйте мексиканською їжею вже зараз, зателефонувавши нам за номером 068-055-77-11 чи оформивши заявку онлайн на сайті, в додатку. Пам'ятайте, що сума в чеку не повинна бути меншою за 250 грн. для тернополян і 350 грн. для мешканців околиць. 

Відчуйте пікантність і характерні пряні аромати мексиканських страв, зібравши за одним столом друзів чи родину, організувавши романтичний вечір у запальному стилі чи просто переглядаючи фільм наодинці. СРФМ зробить ваш вечір незабутнім, приготувавши вашу улюблену їжу і доставивши її якомога швидше.

Наступна стаття >Наступна стаття