5 продуктів в основі мексиканської їжі, що принесуть вам найбільшу користь

2023-03-08

Мексиканська їжа користується неабиякою популярністю за відмінні не лише смакові, а й корисні властивості. Її позитивний вплив на організм людини пояснюється безліччю проведених досліджень. Чому мексиканські страви стали настільки затребуваними по всьому світу, ми, СРФМ, і розповімо. Якщо у вас з'явилося бажання переконатися у їхній користі, завітайте у наш особливий ресторан Noname, де створюються найвідоміші страви Мексики. Щоб ними посмакувати, немає необхідності відволікатися від власних справ, адже наша Сім'я ресторанів Файного Міста також пропонує замовити доставку їжі.

 

Мексиканська їжа - це не лише смачно та ситно: топ-5 найкорисніших інгредієнтів, які застосовуються для її приготування!

Мексиканська їжа, замовити яку ви можете в Нонаме та за межами закладу, є корисною завдяки додаванню наступних компонентів:

доставка мексиканської їжі тернопіль

  1. Авокадо. Дослідження показали, що люди, які щотижня з'їдають хоча б по одному авокадо, набагато рідше стикаються з серцево-судинними захворюваннями. Окрім цього, він містить олеїнову олію, яка заміняє 2 столових ложки оливкової в чистому вигляді. З-поміж усього, до складу авокадо входять калій, магній і фолієва кислота, які так необхідні нашому і до того виснаженому організму. Крім цього, даний продукт допомагає боротися з ожирінням в зоні живота. 
  2. Чорної квасолі. Вона містить у великій кількості білок, клітковину. Чорна квасоля надає більш сильну антиоксидантну дію, ніж звичайна, тому однозначно вважається кориснішою для здоров'я. Ще одна перевага таких бобових - наявність у складі вуглеводів, фолієвої кислоти, кальцію.
  3. Перцю халапеньо. Хоча він характеризується неабиякою гостринкою, його все ж рекомендується запровадити у свій раціон. При помірному вживанні халапеньо забезпечує організм вітаміном С, каротиноїдами, антиоксидантами. До слова, мексиканський ресторан НОНАМЕ використовує даний інгредієнт, від страв з його вмістом в захваті прихильники гострої їжі.
  4. Томатіллос. Замовити їжу додому чи скуштувати її у закладі, до складу якої входить томатіллос, варто тому, що ягода має протизапальні властивості. Вона містить ефіри сахарози, що ефективно борються з інфекційними захворюваннями. 
  5. Кінза. У місті Тернопіль бар НОНАМЕ готує страви з додаванням кінзи, листяної зеленої трави, що містить біоактивні фітохімічні речовини. Зелень характеризується антиоксидантними, протираковими, нейропротекторними властивостями. На додачу до всього саме кінза полегшує ознаки мігрені, чинить протимікробну та протизапальну дію.

Нонаме - бар, Тернопіль яким може пишатися, адже тут містяни та туристи можуть не лише смачно, а й корисно поїсти! Цей заклад однозначно слід відвідати, щоб відчути, якою на смак є мексиканська кухня і на дух - атмосфера. 

Читайте також: Доставка їжі з Нонаме - страви Мексики у тебе дома

 

А чому б не замовити їжу додому: потіште близьких мексиканськими стравами з користю для здоров'я!

Бажаєте організувати дружні посиденьки, романтичну вечерю чи просто поїсти на самоті - вам прийде на допомогу їжа на доставку. Послуга обходиться містянам у 50 грн., а жителям ближніх сіл - 70 грн. Якщо дійсно неабияк заінтригувала мексиканська їжа в Тернополі, доставка її виконується швидко. Коли цього потребує рецептура, страви привозяться ще гарячими. Потрібна доставка їжі Тернопіль - мінімальна сума в чеку має бути 250 грн., а на околиці - 350 грн. Бажаєте відпочити у великій компанії, замовляйте страви мінімум на 2000 грн. і отримуйте доставку безкоштовно. Щоб насолодитися мексиканською їжею, оформляйте замовлення онлайн на сайті fainemisto.com або в додатку, а також ми будемо раді вас почути за номером телефону 068-055-77-11. Куштуйте корисні, ситні та невимовно смачні страви запальної Мексики прямо у себе вдома, доставка вам у цьому посприяє! Обирайте дану послугу та позбавте себе метушні на кухні, потіште другу половинку, потурбуйтесь про друзів, родичів, адже наша мексиканська їжа покращує самопочуття та, звичайно, піднімає настрій. Коли ситий, тоді і щасливий - ми про це не забуваємо і ви теж пам'ятайте!

Наступна стаття >Наступна стаття